Criteriul National

Festivitatea perfecta impune aranjamente florale in cosuri

Festivitatea perfecta impune aranjamente florale in cosuri
martie 16
16:15 2020

OkFlora – florarie onlne de excelenta, ofera online si livreaza aranjamente florale in cosuri de marimi si in forme diverse, pentru a fi pe placul oricarui tip de eveniment special. O gala impune respect, eleganta si un aspect ce iese in evidenta, si de aceea este potrivit un cos cu flori pentru a fi integrat intr-un asemenea decor. In functie de marimea salii in care se desfasoara evenimentul, de numarul de invitati si felul lor si de cei care sunt prezenti la gala, precum  si de alte aspecte ce tin de organizare, cosurile cu flori pot sa fie de mai multe feluri. Iata cateva variante care pot sa te ajute sa decizi :

Cosuri cu trandafiri rosii

Trandafirii rosii sunt clasici si de aceea un aranjament ce cuprinde aceste flori este unul perfect pentru o gala de o eleganta desavarsita, care se poate desfasura intr-un castel sala ornata deosebit sau restaurant de lux. Se poate oferi la un eveniment ce implica oameni de renume, specialisti in domenii stiintifice sau ce tin de arta, personalitati importante ale lumii de astazi si asa mai departe. Nu este niciodata nepotrivit sa fie oferit un asemenea cos de flori clasice rosii. Este potrivit a fi integrat in orice tip de eveniment, indiferent de grandoarea sa si de importanta pe plan local sau international.

Cosuri cu flori vesele, multicolore

Cosuri cu flori multicolore se pot face pentru un eveniment ce implica veselie, celebrare, bucurie impartasita. Un asemenea eveniment poate sa aiba o energie deschisa, cu multe culori incluse in decor si in sala in sine unde se desfasoara. De aceea se poate opta pentru construirea unui cos cu flori pastelate sau in culori tari, care sa fie combinate intr-un mod estetic placut si care sa atraga atentia prin aspectul jucaus, complet vesel. Acest tip de eveniment aduce multe zambete si oamenii care vin aici sunt dornici de conversatii libere, directe si mai relaxate, chiar daca evenimentul este elegant si impune o anumita tinuta eleganta.

Cosuri cu flori simple

Cosurile cu flori simple, cu o singura culoare sau poate doua culori imbinate, cu design simplu si ordonat, pot sa fie prezente intr-o gala sobra sau care impune multa eleganta. De asemenea se pot face combinatii ale acelorasi tipuri de flori, dar care sa fie de marimi diferite. Invitatii acestei gale vor si galanti, eleganti si sobri, iar cosurile cu flori se vor asorta perfect, incadrandu-se in decorul de inalta clasa.

OkFlora este alaturi de tine pentru a te directiona catre cosul cel mai potrivit pentru tine si nevoile tale din acel moment. O gala poate sa fie un eveniment pe care trebuie sa il organizezi sau la care participi din difertite motive, insa pentru toate aceste situatii, exista solutii care sa te puna frumos si elegant in evidenta. Florile ajuta prin simplitatea lor si faptul ca sunt frumoase si aduc natura intr-un decor de orice tip. Frumusetea florilor intotdeauna fascineaza si de aceea florile se pot oferi in multe situatii sociale, aducand recunostinta si bucurie in sufletul celor ce le primesc.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

dca

dca

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul