Criteriul National

Figurația domnului Dacian “Soroș”, propaganda rușinoasă și incompetența-Partea Întâi

Figurația domnului Dacian “Soroș”, propaganda rușinoasă și incompetența-Partea Întâi
iulie 09
12:55 2016

Figurația domnului Dacian “Soroș “ de la Palatul Victoria depășește orice limită. Disperarea în care se acționează la butoane în speranța și încercarea de a-i menține imaginea pe linia de plutire este de asemenea uluitoare.

main
Întrucât se știe că operațiunea loviturii de stat prin intermediul jafului electoral a reușit deja în proporție de peste 99%, singura preocupare este de a se menține imaginea păpușarului de la Palatil Victoria pe linia de plutire deoarece de restul se ocupă băieții cu epoleți.
Până acum au decapitat pe toți cei care puteau scoate o vorbă , au prins în plasă cu dosarele pe directorii sau patronii de media care puteau vorbi sau găzdui pe cei care încă au curajul să demaște o astfel de lovitură de stat , să explice jaful electoral si actiunile de tip staliniste.

Încă de atunci când domnul Dacian “Soroș “ a fost instalat în funcție, avea obligația să facă o serie de lucruri care sunt prioritare pentru România. Deoarece scopul venirii dânsului de pe Axa Bruxeles –Berlin- București nu a fost acela de a face ceva pentru România ci de a pune în practică un plan diabolic despre care vom aminti altă dată …

Până atunci considerăm important să vă informăm că peste Ocean domnul George Soroș simte că pierde controlul asupra jucăriilor. Fiind obișnuit să aibă pârghie de manevră până la nivel de sus, se poate întâmpla să dorească după o asemenea lovitură de stat să instaleze câțiva păpușari la butoane…

negociere

Până acolo, ca să nu amestecați lucrurile considerăm important să vă spunem următoarele:

1) Există o diferenţă foarte mare între persoane. Dacian Cioloş și personajul Dacian „Soroș” despre care dorim să vă vorbim în acest articol cât și într-un serial de articole ce urmeză sa fiu publicate de către Departamentul de pamflet și voie bună al ziarului Criteriul Național.

2) Având în vedere importanța conținutului ce urmează a fi prezentat,  o să începem să vă reamintim cum a ajuns domnul Dacian “Soroș “ peste noapte în fruntea Guvernului României.
Pentru un cititor care nu a avut ocazia să urmărească absolut tot ceea ce s-a întâmplat încă din momentul în care să zis-ul „partidul meu” a plecat în grabă de la grupul liberal de la Bruxelles și a sărit în brațele Angelei Merkel, este foarte dificil să înțeleagă în ce fel a fost pus la cale o lovitură de stat care a fost posibil  prin intermediul jafului electoral combinat cu diverse acțiuni de tip staliniste.

ciolos_1_96511100
Din aceste motive pentru o mai bună înțelegere a ceea ce s-a întâmplat o să vă invităm într-o primă fază să căutați pe internet următoarele expresii:
1) Ambasada SUA ar putea să ia atitudine
2) Lovitura pe cele 3 Axe Bruxelles- Berlin –Bucureşti
3) Panică generală, dezamăgire totală

Înainte să decideți să faceți astfel de căutări vă atragem atenția că ceea ce veți găsi acolo e cu adevărat șocant.

klaus-iohannis-anunt-de-ultima-ora-vot-prin-corespondenta-343301
Lucrurile ce sunt prezentate în articolele respective nu le veți găsi pe niciun alt ziar sau platformă media deoarece starea de teroare ce a fost impusă de către cei care lucreaza împreună cu domnul Iohannis la o astfel de lovitură de stat este una nemaiîntâlnită.
Până atunci ca să puteţi vedea ce contribuție a adus domnul Iohannis la un astfel de jaf electoral și ce aport are la lovitura se stat o să vă aducem la cunoştinţă următoarele:

• Pentru prima dată în istorie, după ce un președinte a ajuns la Cotroceni a cerut schimbarea directorului serviciilor secrete. Întrucât peste tot în lume se știe că schimbarea în grabă a unui director al serviciilor secrete , al Ministrului de Interne într-o țară în care democrația și principiile statului de drept încă nu sunt respectate este un semnal foarte rău dat opiniei publice internaţionale și a lumii diplomatice care au arătat ce anume urma să se întâmple, de fapt o serie de lucrurile anormale în România.
• Apoi pentru a putea îndeplini o altă condiție care permite asaltul nepermis asupra puterii, a cerut schimbarea unei lege și adoptare unei alta care permite furtul electoral !

dacian-ciolos-premier-mediafax
• Tot atunci ca să poată sfida poporul român, l -a privat de dreptul lor de a putea alege președinții consiliilor județene . Ca să poată exista un control din partea oamenilor de ai lor la nivel de comună , sate , orașe și a întregului județ domnul Klaus Iohannis a propus o lege electorală care permite ca președinții consiliilor județene să fie aleși la „masa verde” și nu votați de către cetățeni.
Din cauza aceasta și a altor propuneri nepermise pentru o țară membră a UE, liderii democratici ai UE se distanțează de dânsul . Deoarece nu vor ca imaginea lor să fie astfel fie asociat cu un șef de stat care creează toate premisele ca să poată avea loc o lovitură de stat într-o tara democratică și care pe de asupra este și membră a UE, liderii îl evită.
• Unele din propuneri făcute de domnul Iohannis și care permite furtul electoral este atât de evidentă încât autoritățile din Austria , atunci când au fost sesizate de neregulile ce au fost comise la alegerile prezidențiale din țara lor au decis să anuleze imediat alegerile. De atunci domnul Iohannis a intrat în panică.
• Pe lângă toate anomalii din conținutul legii propuse de către cel care se credea că ar fi preşedintele al așa zis-ului ” partidului meu” , a mai cerut alte schimbări ce sunt demne de cascadorii râsului. Ca de exemplu a cerut introducerea votului prin corespondență, știind că serviciile secrete încă din vremurile de tristă amintire aveau tot felul de metode pe care le foloseau ca să poată deschide și lipi la loc scrisori fără să lase vreo urmă.

votul-prin-corespondenta

• A propus ca românii să trimită prin poştă votul lor, prin scrisori într-un moment în care oamenii nici nu mai știu ce înseamnă a trimite o scrisoare prin poștă și …de unde o pot face!

CE LEGATURĂ AU TOATE ACESTE CU ÎNTREBAREA DIN TITLUL- FIGURAȚIA DOMNULUI DACIAN „SOROȘ”, PROPAGANDA RUȘINOASĂ ȘI INCOMPETENȚA?
Am prezentat până acum câteva dovezi a faptului că Guvernul ce a fost instalat dupa crima de la clubul Colectiv unde au fost arși oameni de vii , nu a avut ca scop să guverneze o națiune, ci să obțină controlul asupra Ministerului de Interne.

1
Acest lucru se întâmplă deoarece așa cum am mai spus, unele din condițiile ca să se poată face asalt asupra puterii sunt cele de a obține controlul asupra serviciilor secrete ,a Ministerului de Interne şi să fie elaborată o lege care să permită jaful electoral.

Până la crimele din Colectiv, celelalte condiții erau deja îndeplinite. Lipsea doar să facă ceva care să-l oblige pe domnul General care- i stătea în cale și să-l dea la o parte .
Din cauza aceasta, până la crima din Colectiv s-au intamplat o serie de lucruri ciudate în jurul celui care- i stătea în cale. Peste noapte i -au fost instrumentate două dosare.

9f4073deb4db7e897bba812377a68858_Generic

Revenind, dorim ca de urgenţă și cine are controlul să efectueze următoarele lucruri:

1) Elaborarea unui proiect care să permită agricultorilor români să obțină un preț cu peste 70% mai mare la produsele lor

2) Crearea condițiilor ca produsele să fie preluate de la ușa agricultorilor și să nu fie lăsați să se chinuie să parcurgă drumuri aiurea în incercare de a le valorifica .
Având în vedere importanța unor astfel de proiecte ce trebuie implmentate încă din prima zi când domnul Dacian “Soroș “ a ajuns la Palatul Victoria, vom reveni cu mai multe informații despre acest subiect, în partea a doua al acestui articol.

Până atunci ca să puteți afla despre lucrurile pe care domnul Iohannis și cei care sunt implicați într-o astfel de lovitură de stat, vă rugăm să căutați pe internet expresiile:
1) Ambasada SUA ar putea sa ia atitudine
2) Lovitura pe cele 3 Axe Bruxelles- Berlin –București
3) Panică generală, dezamagire totală

 

Sursa foto : http:// google.com

Redacția ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo