Criteriul National

Fii mai frumoasa cu o haina de blana de lux

Fii mai frumoasa cu o haina de blana de lux
iulie 20
10:46 2020

Imbracamintea din blana pentru femei este un indicator al stilului si statutului in societate. Nimic nu te va incalzi iarna mai bine decat o haina de blana sau o capa scurta, realizata din blana naturala scumpa, iar designul original si modern te va face sa te simti cea mai eleganta si mai atractiva. Magazinul online Paisi Shop, cu articole de elita a brandurilor Class si Fusion, prezinta in atentia potentialilor cumparatori o selectie larga de blanuri de inalta calitate pentru femei, care pot fi cumparate la un pret accesibil, si de asemenea, cu pretul la reducere.

Produse din blana pentru femei: stil si confort

Cerintele pentru imbracamintea exterioara  ar trebui sa fie calduroase, sa protejeze bine de frig si de inghet si sa protejeze impotriva vantului. Toate aceste cerinte sunt indeplinite de produsele de blana de lux pentru femei – paltoane, veste, pardesie, jachete, cape, saluri si care sunt confectionate din blana naturala de miel, vizon, chinchila, vulpe, zibelina. In procesul de productie, se foloseste doar blana naturala si piele de inalta calitate – densa, bine confectionata, cu blana neteda si fina. Trebuie acordata o atentie deosebita modelelor impecabile, datorita carora orice produs se va potrivi in mod ideal pe trup si te va prezenta intr-o lumina mai favorabila.

Ce poti alege din catalogul online Paisi?

Din catalogul magazinului nostru online paisishop.ro, poti alege o haina de blana pentru femei, atat cu blana uniforma, cat si intr-o combinatie de texturi diverse, ceea ce va oferi produsului si proprietarei sale un farmec si o personalitate unica. Poti plasa o comanda si poti discuta despre livrarea produselor, prin telefon sau online pe site-ul magazinului paisishop.ro. Pardesiele de blana sunt nu numai o frumusete si un tribut adus modei, ci si un stil special care creeaza imaginea unei femei frumoase independente. Paisi stie sa indeplineasca dorinta oricarei femei si poti cumpara o haina de blana ieftina, cu pretul la reducere, fara a irosi banii. In catalogul magazinului online paisishop.ro poti inota pur si simplu in marea calda si sclipitoare a unei selectii uriase de modele de haine de blana din diferite tipuri de blanuri.

 

Printre ele se gasesc pardesie indraznete, scurte de blana de oaie Merinos si lana, jachete si cape alungite si clasice, de diferite dimensiuni, in culori monocromatice si combinate. Toate produsele sunt prezentate in catalogul magazinului online si poti face o comanda pentru o haina de blana. De asemenea, din magazinul online paisishop.ro poti cumpara pantaloni din piele in diferite culori, genti de dama, pantaloni din alte materiale luxuriante, fuste si rochii, accesorii, bijuterii si multe altele. Toate produsele din blana au un design original de marca si sunt fabricate folosind tehnologii unice. Colectiile din magazinul online Paisi sunt complet reinnoite cu noi modele care corespund ultimelor tendinte in moda.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul