Criteriul National

Fii un VIP folosind gama de produse Clara Natural Product

Fii un VIP folosind gama de produse Clara Natural Product
mai 02
21:27 2020

Ai depăşit vârsta de 30 de ani şi îţi faci griji pentru ridurile de pe pielea ta? Nu te mai îngrijora deoarece meriţi să ai o piele strălucitoare cum ai avut la 20 de ani! Este posibil să arăţi mai tânără, mai frumoasă şi să fii apreciată la adevărata ta valoare. Tot ce ai nevoie este produsul nostru, Nano Gold & Silver VIP, cu o formulă miraculoasă testată ştiinţific ce îţi va întineri pielea.

Această cremă cu nanoparticule de aur este special concepută pentru a fi folosită de femeile aflate în jurul vârstei de 30 de ani şi mai mult deoarece după această vârstă nivelul de hidratare a pielii scade şi pielea se usucă. Această formulă avansată anti-îmbătrânire echilibrează nivelul de hidratare, vindecă şi repară pielea, îndepărtând celulele moarte şi îţi oferă un look strălucitor.

Serul esenţial inclus în formulă îţi revitalizează uimitor pielea şi îi îmbunătăţeşte elasticitatea. Ne pasă foarte mult de pielea ta şi de aceea am dezvoltat această formulă magică bogată în proprietăţi umitoare anti-îmbătrânire şi anti-inflamatoare. De asemenea, previne atacurile bacteriene asupra pielii tale.

Nu mai aştepta! Încearcă şi vei fi uimită de această formulă cu nanoparticule de aur care acţionează ca un elixir al tinereţii asupra pielii tale şi nu are niciun efect secundar advers. Produsul nostru a ajutat sute de femei să capete un look tânăr şi revigorant şi le-a rezolvat problemele de îmbătrânire cu care s-au confruntat. Cu siguranţă nu vei regreta încrederea pe care ţi-ai pus-o în produsul nostru de calitate premium Nano Gold & Silver VIP care nu te va lăsa să îmbătrâneşti!

Ingredientele alese pentru crearea acestei creme miraculoase au fost folosite încă din vremuri străvechi de persoane importante la acea vreme, precum regina Cleopatra. Nanoparticulele de aur sunt recunoscute ca fiind un ingredient miraculos de biocompatibilitate şi care nu dăunează corpului, ba din contră, îl întăreşte şi îl face mai rezistent. Nanoparticulele de aur stimulează circulaţia sângelui şi ajută la apariţia de noi ceule. Nu mai sta pe gânduri, încearcă produsele noastre şi nu vei regreta!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul