Criteriul National

Finala Campionatului Mondial – dvs cu cine pariati?

Finala Campionatului Mondial – dvs cu cine pariati?
iulie 14
01:03 2018

Editia 2018 a Campionatului Mondial de fotbal din Rusia se apropie de final, iar cele mai combatante echipe de la acest turneu se lupta pentru a culege laurii victoriei! Dupa eliminarea prematura a unor echipe de calibru ale fotbalului mondial, precum Brazilia, Germania, Argentina sau Spania, iubitorii fotbalului au parte de un cadou de lux la finalul unei competitii nebune!

Franta si Croatia, doua echipe cu o “foame” imensa de victorii, ofera ultimul recital al unui turneu final incandescent! Urmarite cu atentie de peste 80000 de spectatori preconizati a fi prezenti pe arena din cadrul Complexului Sportiv Lujniki din Moscova, cele doua formatii se pregatesc sa ofere un spectacol fotbalistic total, o veritabila supriza pentru fanii care asteapta cu sufletul la gura sa fie tinuti in permanenta in priza de evolutiile fantastice ale celor mai titrati jucatori.

Dupa triumful izbutit acum doua decenii in fata propriilor suporteri, nationala “Cocosului galic” abordeaza finala cu gandul la reeditarea uriasei performante reusite la finele editiei din 1998 a Campionatului Mondial de fotbal. Desi pornesc favoriti certi in fata unor jucatori croati epuizati fizic dupa 2 partide castigate in urma loviturilor de departajare si a uneia la capatul careia au invins Anglia dupa 120 de minute de joc, fotbalistii antrenati de Didier Deschamps nu vor avea o viata usoara in meciul de duminica.

Franta porneste ca mare favorita a finalei atat in viziunea jurnalistilor straini, cat si a principalilor bookmarkeri din Romania!  La Sportingbet, victoria Frantei este creditata cu o cota de 1.90, ceea ce inseamna, teoretic, ca “Les Bleux” nu ar trebui sa aiba, cel putin teoretic, niciun fel de probleme in a-si trece in palmares cel de-al doilea trofeu mondial din istoria nationalei.

Croatia va fi impulsionata de catre unul dintre suporterii sai de lux. Marele atacant olandez, Marco van Basten, castigator al campionatului Mondial din 1988, se asteapta ca echipa lui Dalic sa faca un meci mare, considerand ca principalul sau atuu este spiritul de lupta si dorinta de a triumfa in final. “Cred că este o finală interesantă, Croaţia are jucători buni în toată Europa. Sunt fotbalişti cu experienţă, dar consider că principalul lor atu este că luptă împreună până la final. Pentru prima dată o echipă dintr-o ţară mică precum Croaţia poate câştiga Cupa Mondială. În mod normal, doar naţionalele din ţările puternice, aşa cum sunt Brazilia, Argentina, Germania, Italia, Franţa sau Spania ajung să câştige turneul final”, a declarat Marco van Basten, citat de catre digisport.ro.

Sanse foarte mari sunt ca in acest meci sa fie acordat cel putin un penalty, dar si ca meciul sa se decida la capatul minutelor de prelungiri.

Expertii Sportingbet anticipeaza ca stilul ofensiv de joc al celor doua formatii nu va lasa apararile descoperite! Experienta din toate compartimentele se traduce prin sanse destul de mici ca in aceasta finala sa se inscrie mai mult de 1.5 goluri. 4.10 este cota acordata pentru aceasta categorie de pariu.


 

Cititi articolul original complet - tikitaka.ro – Franta-Croatia: finala de vis a Campionatului Mondial de fotbal din Rusia

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu