Criteriul National

Firma de paza: care sunt principalele avantaje pentru afacerea ta?

august 31
09:21 2020

Firma de paza: care sunt principalele avantaje pentru afacerea ta?

Conducerea unei afaceri este un vis devenit realitate, dar poate prezenta si anumite provocari. Una dintre ele este obtinerea profitului, iar cealalta este cum sa o pastrezi in siguranta. Daca se intampla sa ai o afacere bazata pe comert, trebuie sa fii atent pentru ca este predispusa la furt si frauda. 

Exista o mare posibilitate sa iti pierzi castigurile intr-o clipa daca nu acorzi suficienta importanta pazei si protectiei in cadrul afacerii tale. 

Daca printre ultimele tale cautari pe Google se afla paza si protectie Bucuresti, atunci ai gasit articolul potrivit! In afara de intreprinderile mici, alte unitati precum bancile, scolile si birourile cauta, de asemenea, modalitati de a-si proteja sediul. 

Agentii de securitate joaca un rol esential in operatiunile de zi cu zi si exista mai multe motive pentru care ar trebui sa iei in considerare colaborarea cu o firma de paza si protectie. Iata cateva dintre ele: 

 

Siguranta pentru clienti si angajati

Atat angajatorul, cat si angajatii ar trebui sa se simta in siguranta ori de cate ori se afla in incinta sediului. Unii angajati ocupa posturi care implica activitati riscante, cum ar fi casierele, comerciantii bancii, si cei care lucreaza in sectorul de vanzare cu amanuntul. Aceste cazuri sunt mai vulnerabile la incidente de furt, frauda si alte tipuri de infractiuni. Asadar, un paznic ar putea oferi sentimentul de siguranta atat pentru angajati, cat si pentru clienti. 

 

Prezenta agentilor de paza descurajeaza comportamentele rau-voite

Hotii sau talharii incearca intotdeauna sa caute diferite modalitati de a comite infractiuni. Acestia sunt in cautarea unor institutii care sunt tinte usoare. Angajarea personalului de securitate ar servi ca un element de descurajare pentru a-i impiedica pe acestia sa efectueze orice fel de actiune rau-voita. 

Agentii de securitate sunt atenti la la persoanele suspecte care ar putea pune in pericol afacerea ta. Acestia sunt instruiti sa identifice imediat actiunile oamenilor si sa ofere solutii in timp real pentru orice pericol sau eveniment neplacut care ar putea avea loc.  

Agentii de paza sunt bine instruiti 

Personalul de securitate este obligat sa urmeze instruire inainte de a putea primi calificare. Te poti baza pe ei atunci cand vine vorba de multe lucruri. In cazul in care acestia identifica un posibil pericol pentru afacerea ta, sunt gata sa impiedice persoanele cu intentii rele sa asigure protectie pentru clienti si angajati. 

In cele din urma, o firma de paza este foarte utila pentru a asigura linistea si siguranta afacerii tale. Astfel, daca te-ai decis sa apelezi la o firma de paza si protectie ai facut o decizie inteligenta atat pentru tine, cat si pentru afacerea ta. New Mao Protect este o firma de paza si protectie din Bucuresti. Scopul lor principal este desfasurarea activitatilor tactic-operative complexe de asigurare a pazei, prin depistarea, intarzierea si anihilarea actiunilor neautorizate, ilegale sau accidentale inainte ca acestea sa aiba loc. Asadar, nu ezita sa ii contactezi! 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul