Criteriul National

Firma de servicii in consultanta fonduri europene

Firma de servicii in consultanta fonduri europene
martie 30
12:16 2020

In ultimii ani, in Romania, tot mai multi antreprenori sunt atenti la atragerea de subventii si astfel, sunt dezvoltate tot mai multe idei de afaceri cu fonduri europene. UE ofera anual milioane de euro fie pentru dezvoltarea unei afaceri clasice in domeniul productiei, agriculturii sau turismului, fie pentru lansarea de proiecte indraznete si potential creativ in domeniul creativitatii, tehnologiei informatiei sau consultantei si serviciilor. Iata cateva idei de afaceri cu fonduri europene pe care le poti pune in practica, daca vei apela la firma de consultanta fonduri europene ODAS GLOBAL CONSULTING. Iata ce spune managerul general al ODAS GLOBAL CONSULTING:

„Cea mai simpla modalitate prin care poti accesa fonduri europene nerambursabile, este sa incepi o colaborare cu o firma de consultanta specializata in aceste programe de finantare. O astfel de colaborare iti poate aduce doar beneficii. Consultantii nostri faciliteaza intregul proces de scriere-accesare fonduri europene iar in cheltuielile prevazute pentru fondurile acordate intra si serviciile de consultanta, astfel ca nu ai nimic de pierdut, iti vei recupera fiecare resursa investita. Apeland la serviciile noastre de consultanta, nu ai decat de castigat.” – afirma Dragos Ionut Onescu, Manager General ODAS GLOBAL CONSULTING. Iata cateva idei de afaceri care pot fi dezvoltate in Romania cu fonduri europene.

Fonduri europene pentru piscicultura

Potentialul pentru piscicultura din Romania este imens si poate avea o valoare adevarata, deoarece pastravaria este o afacere foarte profitabila pentru o companie. Concurenta in acest segment este relativ scazuta, iar cu ajutorul fondurilor europene poti investi intr-o astfel de companie. 

Fonduri europene pentru servicii auto

In Romania exista o multime de service-uri auto, dar foarte putine dintre ele sunt cu adevarat profesionale. Firma de consultanta fonduri europene te poate ajuta sa deschizi acest tip de afacere la nivel European, cu cele mai noi echipamente, facand-o mai eficienta si mai productiva. 

Fonduri europene pentru agricultura

Aceasta este una dintre cele mai populare idei de afaceri cu fonduri europene. Romanii au strans miliarde de euro doar in dezvoltarea agricola. Fermele agricole au inceput din nou sa capete amploare in tara noastra, iar automatizarea este principalul lucru de care sunt interesati producatorii agricoli romani, putand obtine astfel, acces la fonduri europene, daca vor dori sa colaboreze cu firma de consultanta fonduri europene ODAS GLOBAL CONSULTING.
Fonduri europene pentru apicultura

Apicultura este o afacere profitabila, insa necesita multa rabdare si, de asemenea, exista anumite riscuri. Pentru a avea succes intr-o astfel de afacere, ai nevoie de metode de procesare a mierii, iar pentru acest lucru ai nevoie de fonduri europene.

Fonduri europene pentru o afacere in turism. Pensiunile, hotelurile sau parcurile agroturistice sunt de asemenea incluse in lista de afaceri cu fonduri europene. Poti investi multi bani in dezvoltarea turismului, pentru ca Romania, are un potential turistic imens. Apeleaza cu incredere la firma de consultanta fonduri europene ODAS GLOBAL CONSULTING si vei obtine cu usurinta fonduri pentru dezvoltarea afacerii.

Fonduri europene pentru o fabrica de textile

Textilele si atelierele sunt foarte frecvente in orasele mici sau chiar in zonele rurale. Pentru o astfel de companie, bazata pe productia textila, poti apela la firma de consultanta in afaceri pentru atragere de fondurile europene. Piata este foarte mare, deoarece nisa textilelor poate fi extrem de diversa. De la productia de covoare, incaltaminte si imbracaminte, pana la productia de produse HoReCa: fete de masa, lenjerie de pat, lenjerie intima etc.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul