Criteriul National

Firma de web design ideala: Criterii de alegere

Firma de web design ideala: Criterii de alegere
octombrie 18
12:51 2017

Sa presupunem ca ai nevoie de o agentie de web design Iasi, pentru a-ti promova afacerea in mediul online. 

Cu siguranta vei fi pus in dificultate de numarul firmelor cu acest specific existente in acest moment pe piata de profil, chiar si din acest oras universitar moldav, fiecare dintre agentii incercand sa te atraga cu oferte care de care mai tentante.

Ar trebui ca sa nu te decizi asupra uneia dintre ele in graba, luand in considerare doar criteriul pret, deoarece s-ar putea ca procedand astfel, in final sa fii dezamagit crunt pentru ca ai cheltuit inutil banii, rezultatele obtinute nefiind deloc pe masura asteptarilor pe care le aveai cand ai facut contractul de prestari servicii web design.

Criterii de alegere corecta a unei agentii de web design bune

1) Analizeaza cu atentie site-urile agentiilor de profil si elimina-le pe acelea care nu au niste website-uri de prezentare care sa arate atragator.

In mod necesar, site-ul unei asemenea firme ar trebui ca sa fie extrem de bine conceput si sa reprezinte prin el insusi un argument puternic de alegere, aratand fie si in mod sumar cam ce pot face oamenii ce isi desfasoara activitatea acolo.

Daca o agentie are un site care nu atrage, care nu spune nimic userilor, nu se diferentiaza din multitudinea de alte site-uri din online, nu are o personalitate clar conturata, este clar ca nici clientilor nu li se vor livra lucruri cu adevarat speciale in materie de web design.

2) Agentia aleasa trebuie sa aiba oameni cu experienta.

Desi romanii sunt recunoscuti pentru creativitatea lor debordanta, nu toti au si aptitudinile necesare pentru ca sa realizeze un proiect care sa te multumesca in totalitate.

Cu certitudine iti doresti sa iesi in evidenta, sa fii usor recognoscibil pe nisa in care iti desfasori activitatea, sa fii cu un pas inainte competitorilor si in privinta design-ului pe care website-ul de business il are.

Iar acest lucru presupune sa lucrezi cu niste oameni experimentati, care inteleg cu adevarat ceea ce fac si au talentul de a gasi exact acele elemente ce pot sa iti dea vizibilitate maxima pentru acei clienti carora te adresezi cu produsele si/sau serviciile tale.

 

3) O agentie de web design serioasa ar trebui ca sa acorde si garantii pentru serviciile pe care le presteaza.

Sunt numeroase situatii in care, deoarece un proiect nu este realizat la inalte standarde calitative de catre o firma specializata, va fi nevoie de o refacere a acestuia de catre o alta, ceea ce inseamna bani in plus cheltuiti.

Deoarece, de regula, prima agentie a solicitat un tarif foarte scazut, nu are nicio responsabilitate asupra lucrarilor realizate, de aceea nu poate ca sa fie trasa la raspundere si nici obligata sa refaca gratuit proiectul in cauza.

In schimb o agentie de web design care se respecta, va oferi din start garantii ferme clientilor sai cu privire la serviciile pe care urmeaza ca sa le presteze, ceea ce iti va da o liniste deosebita cu privire la faptul ca bugetul alocat promovarii unei afaceri prin intermediul unui website bine realizat nu vor fi risipiti in vant.

4) Verifica portofoliul agentiei de web design pe care vrei sa o alegi.

O firma cu notorietate are o lista de minim 4-5 clienti importanti, care pot sa iti confirme ca au fost multumiti de modul in care a decurs colaborarea cu agentia in cauza.

Poti eventual chiar sa iei legatura cu oameni din cadrul acestor companii si sa ceri referinte directe, sa nu te multumesti doar cu ceea ce gasesti pe site-ul agentiei de web design respective.

Tinand seama de acest set minimal de reguli, cu siguranta o sa gasesti acea firma care o sa iti creeze un site de impact, care sa iti aduca mult trafic, conversii, comenzi si in final un profit substantial.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu