Criteriul National

Firma mea alege Sanito.ro

Firma mea alege Sanito.ro
ianuarie 13
10:47 2019

Am o firma unde sunt fabricate produse cosmetice naturale. Fabricam creme, produse de ingrijire personala, produse de make-up. Am mostenit de la bunica mea niste retete de preparare a cosmeticelor in casa, din plante si, de aici, am inceput sa dezvolt o mini-industrie. Pot sa ma mandresc cu faptul ca produsele fabricate de firma mea sunt comandate de foarte multe romance, dar am cliente si in strainatate, care ne cer frecvent creme si alte cosmetice. Insa, pe langa calitatea exceptionala a produselor pe care le ofer femeilor, ma mai mandresc cu altceva: este vorba despre curatenia impecabila din firma si laboratorul meu.

4806-2.2

Pentru ca produsele pe care le fabricam trebuie facute in conditii de maxima igiena, este necesar ca si detergentii pe care ii folosim sa fie speciali. De aceea, eu folosesc numai detergenti profesionali de la Sanito.ro. In primul rand, am ales acest magazin din mai multe motive de siguranta si incredere.

Sanito.ro este un magazin apreciat pentru profesionalismul si experienta sa de peste 13 ani in domeniul produselor pentru curatenie. Are peste 5000 de clienti care sunt extrem de multumiti de produse, dar si de servicii. Printre acestia, desigur, sunt si eu, Magazinul pune la dispozitia tuturor o echipa de tehnicieni care pot sfatui pe oricine in legatura cu produsele indicate, in functie de tipul de utilizare pe care il doresc. Produsele prezinta garantie si ofera un raport pret calitate foarte convenabil. Se pot comanda oricand si in 24 sau maxim 48 de ore produsele vor ajunge la locatia stabilita de catre client. Sunt produse pentru profesionistii din industria alimentara, sanitara si din alte domenii, dar si pentru consumatorii casnici.

Eu una comand orice, inclusiv detergenti geamuri pentru ca si acestea trebuie sa fie curate, chiar daca nu intra in contact direct cu produsele mele. Insa, cea mai mare investitie pe care o fac este in detergenti universali si dezinfectanti.

Unul din cele mai bune produse pe care le achizitionez de aici este Incidin Liquid de 600 ml, pentru dezinfectia rapida a aparaturii medicale si a suprafetelor. Este ideal pentru laboratorul meu. Acest detergent contine amestec de alcooli (2-propanol şi 1-propanol) si alte substante bactericide si este activ pe tot spectrul microbian: bacterii (inclusiv Mycobacterii), fungi, virusuri (HBV/HCV, HIV, Rotavirusuri, Adenovirusuri, Papova, Vaccinia, virusuri herpetice). Asadar se poate folosi la dezinfectia obiectelor de inventar din orice material (metal nichelat, cromat, vopsit, lemn lustruit sau vopsit, material plastic, sticla, ceramica): mobilier de spital, laborator, brancarde, targi, carucioare, canapele de consultatii si tratament, mese de operatii, obiecte sanitare, clanţe de uşi, telefoane etc. De asemenea, mai este utilizat in dezinfectia aparaturii medicale din blocurile operatorii, laboratoare, sectii A.T.I., sali de nastere, sali de tratamente, cabinete medicale individuale şi cabinete stomatologice, dar si in dezinfectia dispozitivelor medicale, precum şi a stetoscoapelor,termometrelor, instrumentarului mic. Acest dezinfectant se poate folosi pe foarte multe tipuri de suprafete, actiunea sa este extrem de rapida, miroase placut si se foloseste intr-un mod simplu.

Asadar, este ideal pentru afacerea mea si pentru a pastra o curatentie extraordinara. Recomand magazinul Sanito.ro si toate produsele de aici pentru cei care au afaceri in domeniul sanitar, farmaceutic, cosmetic si nu numai.

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu