Criteriul National

Floraria Mobila vine acasa cu cele mai frumoase buchete flori

Floraria Mobila vine acasa cu cele mai frumoase buchete flori
mai 18
12:57 2020

img_6358

Daca trandafirii sunt imparatii gradinilor lumii, bujorii sunt regii gradinilor de flori de la tara. Zilele in care infloreau bujorii erau considerate adevarate momente de sarbatoare. Zecile de petale matasoase si parfumate se desfaceau mirculos sa zambeasca pamantului si raspandeau in jur un miros ametitor. Nu era gospodina care sa nu aiba o tufa de bujori in gradina: rosii ca sangele, albi ca zapada, de culoarea visinii coapte, zmeurii sau roz dulce ca degetele fragede ale unui copil.

Fetele care au venit la studii in marile orase se instraineaza purtand pentru totdeauna in suflet nostalgia bujorilor care umpleau gradinile bunicilor, vecinelor si mamelor lor. Luna mai este luna bujorilor, flori fara cusur menite sa ne infrumuseteze si parfumeze clipele vietii.

De unde sa comanzi insa buchete flori construite pe baza frumusetii bujorilor?

Exista o florarie care da bujorului ce este al bujorului, lalelei ce este al lalelei si cumparatorilor si persoanelor surprinse flori proaspete de sezon pe care nu le gasesti in alte florarii. Pentru asta nici nu este necesar sa iesi din casa, sa te deplasezi la florarie si eventual la banca sa faci un transfer bancar, sa achiti produsul ales.

Floraria Mobila este locul ideal de procurare a  buchetelor de flori, deorece vei obtine urmatoarele avantaje:

-serviciile sale sunt complet digitalizate, in sensul ca plasarea comenzii si achitarea acesteia se face 100% online, iar livrarea cade in sarcina florariei.

-buchetele sunt realizate din cele mai proaspete, frumoase si parfumate flori. Florile care s-au ofilit sunt eliminate, nefiind ascunse printre cele sanatoase. Iti este drag sa te uiti la toate buchetele de pe site-ul florariei sau de pe paginile sale de pe retelele de socializare.

-florile sunt ambalate in hartie de matase, placuta la atingere si la privit.

Ambalajele si accesoriile se armonizeaza perfect cu cromatica buchetului.

-preturile sunt excelente. Un buchet bogat alcatuit din bujori, frezii si trandafiri costa 135 de lei si iti umple casa de culoare, de parfum si de frumusete. In atelier se lucreaza in conditii de maxima igiena, iar persoanele care sigur livrarea poarta masti si manusi. Bujorii bordo sunt scosi in evidenta de freziile albe, de trandafirii crem si scanteioarele roz.

Orice buchet care poarta amprenta Florariei Mobile reprezinta un adevarat miracol si aduce fericire sau impacare.

Ne putem face zilele fericite si in izolare cu ajutorul acestor oameni minunati de la aceasta florarie, comandand buchete care sa ne decoreze birourile si mesele.

Stiu multe persoane care se respecta si ies in piete special sa cumpere flori de sezon pe care sa le admire cand beau cafeaua sau lucreaza de la domiciliu. Acum nu mai mergem asa de des in piete si facem acest lucru cu multa teama, dar sa nu uitam ca Floraria Mobila ne aduce acasa florile dorite.

Zilele trecute am primit de la o persoana anonima buchetul zilei alcatuit din liliac alb, parfumat si batut si irisi ireal de albastri.

Da, puteti trimite flori insotite de mesaje semnate, dar si anonim persoanelor caror doriti sa le inseninati ziua. Este fascinant sa fii sunata la usa si sa ti se inmaneze un buchet de frumusete, fara sa stii cine s-a gandit sa iti faca ziua de clestar!

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul