Criteriul National

Florarii cu servici de livrare flori Bucuresti acum si pentru dumneavoastra !

Florarii cu servici de livrare flori Bucuresti acum si pentru dumneavoastra !
mai 21
18:14 2018

Florarii cu servici de livrare flori Bucuresti acum si pentru dumneavoastra !

In ziua de astazi, distanta si lipsa de timp ajung sa devina un adevarat inconvenient in conditiile in care doriti sa ii faceti cuiva o surpriza. Cu toate acestea, acum nu mai este cazul sa va loviti de astfel de probleme ! Chiar si daca este vorba de cele mai delicate cadouri, asa cum sunt florile, noile servicii de livrare flori Bucuresti sunt aici pentru a va asigura alegerea unui buchet special si ideal pentru evenimentul dumneavoastra si a vi-l transporta in grija si siguranta la persoana destinatara, care sa se bucure cu adevarat de o surpriza la care nici nu visa !

Acum aveti la dispozitie in Bucuresti cele mai bune servicii de florarie online si livrare flori Bucuresti, cele mai interesante aranjamente florale, la cele mai bune oferte, preturi si cea mai inalta calitate pentru dumneavoastra!

livrare-flori

Stim ca aceasta livrare flori Bucuresti reprezinta o adevarata provocare, din cauza traficului obositor din capitala, insa aceste riscuri sunt asumate si sunt chiar depasite, toate comenzile ajungand exact atunci cand trebuie si fiiind primite in cea mai buna stare posibila! Astfel in momentul in care apelati la o astfel de firma, sa fiti sigur ca indiferent daca este vorba de o zi libera, de luni dimineata sau de duminica seara, echipa de curieri va aduce intotdeauna comanda la destinatia potrivita la momentul potrivit !

Metoda aceasta incepe sa devina din ce in ce mai populara si este mult mai eficace, lasand in urma si o doza de mister, in momentul in care persoana vizata primeste un buchet de flori, nestiind despre cine ar fi vorba. Aceasta alternativa este foarte populara mai ales in randul barbatilor, datorita dificultatilor pe care acestia le au in momentele in care ei trebuie sa aleaga o combinatie potrivita de flori, culori, specii si aranjamente. Insa de fiecare data floristii experti au fost acolo pentru a-i ajuta si pentru a ii indruma catre ceea ce aveau cu adevarat nevoie pentru ocazia respectiva !

In momentul in care folositi astfel de servicii online, trebuie sa stiti ca beneficiati de urmatoarele garantii:

- Floraria respecta toate prevederile legale si respecta datele cu caracter personal. In momentul in care doriti sa efectuati o comanda de aceste gen, datele dumneavoastra vor intra intr-o baza de date, vor fi salvate si pastrate in calculator, insa nu vor fi folosite. Acestea sunt din din interes informational si statistic, atfel incat si floraria online sa aiba o gestiune cu privire la clientii sai. De asemenea, chiar si in cazul unei facturi pe care o platiti online cu cardul, nu trebuie sa stati cu grija faptului ca trebuie sa va introduceti acele cifre de pe site. Indiferent de acele cifre, acordul final va apartine si nimeni in afara de dumneavoastra nu va avea voie sa finalizeze comanda si sa extraga bani de pe card.

- Buchetele pe care le alegeti sunt 100 realizate manual si vor fi livrate exact in momentul in care solicitati. Toate florile sunt crescute in sere special amenajate care respecta toate nevoile climatice ale acestor flori,iar in momentul in care ajung aici ele sunt tratate cu grija si atentie de catre expertii floristi. Toate aranjamentele sunt realizate manual iar curierii special angajati de catre floraria online pot livra la orice ora doriti si la orice adresa din interiorul Bucurestiului,fara a plati taxa pe transport. Chiar daca acesta pierde timp in trafic si prinde blocaje foarte multe, dumneavoastra nu veti plati in plus acea benzina cheltuita.

Nu mai stati atat pe ganduri si comandati acum aceste servicii de livrare flori Bucuresti! Platforma noastra online este mereu aici pentru dumneavoastra, cu cele mai bune servicii si cele mai alese flori de pe piata din Bucuresti a florariilor !

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul