Criteriul National

Flori potrivite pentru momentele funebre

Flori potrivite pentru momentele funebre
iulie 20
13:17 2020

De-a lungul vietii primim multe invitatii din partea familiei sau din partea prietenilor ori a cunoscutilor la diferite evenimente. De fiecare data sunt evenimente organizate pentru a sarbatori diferite momente sau ocazii ce merita a fi sarbatorite. Insa exista si evenimente triste despre care aflam si la care urmeaza sa participam, precum un priveghi sau o inmormantare.

Pentru astfel de evenimente nu primim invitatii, insa suntem instiintati daca cineva din familie sau un prieten ori un coleg a decedat pentru a putea sa fim prezenti la evenimentul de ramas bun. La fel ca si in cazul evenimentelor care sunt motive de sarbatoare, si la un priveghi sau la o inmormantare se apeleaza la flori. Aceste flori sunt duse in memoria persoanei decedate, in semn de respect, de iubire sau de apreciere pentru aceasta, dar si in semn de respect pentru familia indoliata.

Desi multa lume opteaza pentru coroanele funerare, trebuie spus ca nu putini sunt aceia care prefera florile ca si semn de omagiu pentru persoana decedata. De asemenea, sunt persoane care duc atat flori, cat si coroane de flori. Referitor la cei care aleg flori pentru a participa la un priveghi sau la o inmormantare, trebuie spus ca nu orice flori sunt potrivite pentru astfel de momente funebre.

Oferta de flori de pe piata este foarte numeroasa si foarte diversificata. Insa si florile au atribuite foarte multe supersitii si traditii. Tocmai de aceea atunci cand urmeaza sa iei parte la un priveghi sau la o inmormantare nu trebuie sa alegi la intamplare florile cu care vei merge.

servicii funerare bojescu

Exista anumite categorii de flori care sunt considerate ca fiind flori ale mortii sau flori ale puritatii sufletului. Acestea se potrivesc de minune pentru un moment funebru. Garoafele sunt considerate ca fiind flori ale mortii si sunt printre cele mai bune alegeri daca urmeaza sa iei parte la un priveghi sau la o inmormantare.

Pe de alta parte, si crinii reprezinta o alegere inspirata datorita faptului ca sunt considerati ca fiind florile ce reprezinta puritatea sufletului. Iar sufletul care a plecat din aceasta lume este un suflet pur si tocmai de aceea astfel de flori se potrivesc perfect cu un eveniment din aceasta categorie. Crizantemele se numara de asemenea printre florile care se potrivesc perfect in sfera funebrului, aceste flori semnificand durere, tristete sau chiar jale.

Acestea sunt principalele categorii de flori care se potrivesc pentru un priveghi sau pentru o inmormantare la care urmam sa participam. Oricare dintre aceste flori respecta toate regulile si cutumele unui moment de acest gen si in acelasi timp ne permite sa ne aratam respectul, aprecierea si sentimentele la adresa persoanei decedate.

Daca ai nevoie de sugestii sau sfaturi in alegerea unor flori pentru o inmormantare, cei de la Servicii Funerare Bojescu iti stau la dispozitie cu o echipa de profesionisti care sa te ajute sa faci cea mai buna alegere. In oferta acestei firme vei putea gasi de asemenea diferite coroane de flori sau flori potrivite pentru un priveghi sau o inmormantare.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul