Criteriul National

Florin Citu tocmai a anuntat, in stilul caracteristic (“o sa vedeti”) ca s-au inregistrat investitii record in economia Romaniei. – Ziarul Incisiv de Prahova

Florin Citu tocmai a anuntat, in stilul caracteristic (“o sa vedeti”) ca s-au inregistrat investitii record in economia Romaniei. – Ziarul Incisiv de Prahova
mai 20
00:29 2021

IPJ Prahova- prin SICE – isi face datoria in dosarul “Mafia Gunoaielor”

Polițiștii de la Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Prahova au efectuat ieri perchezitii la o firma de colectare și reciclare a deșeurilor, confirmand dezvaluirile noastre.

„Macelul” de la varful M.A.I din razboiul chestorilor/Judetul Prahova și „Triunghiul Morții”/Faza pe bani si „mafia gunoaielor” din Prahova

COMISARUL ŞEF DE POLIŢIE MARIAN IORGA este blocat de interlopi imbracati in haine de politisti si de o mafie locala pentru a nu ajunge la sefia M.A.I./„Macelul” de la varful M.A.I din razboiul chestorilor se muta in Prahova

EDITORIAL/CEI 3 „MUSCHETARI” SI CELE 3 FIRME AGREATE SA COLECTEZE SI SA TRANSPORTE DESEURILE COVID 19 DIN PRAHOVA/TUN DIN PANDEMIE

Am rugat sa mai aveți încredere și în noi, nu numai in  pseudo-jurnalisti cu stiri despre vreme, decesul lui Gabi Lunca, incendii la gunoaie, că nu va servim baliverne după zeci de ani de muncă în SRI și în presa scrisă.

Asa cum am precizat in articolele noastre, aceste actiuni ale gruparii de crima organizata autohtona din „Mafia Gunoaielor” sunt monitorizate.

Actiunea de ieri a celor de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Prahova  le-a dat fiori reci pe „sira spinarii” unor factori de decizie din Prahova, unor fosti sefi de la APM Prahova, sa nu zicem ca si actuala conducere a Garzii de Mediu nu se simte confortabil.

Fiori reci se resimt si la nivelul Rafinariei Rompetrol – Vega si a firmelor cu care aceasta a incheiat contracte de „mediu”, precum si la nivelul conducerii Conpet SA Ploiesti (am precizat ca este un dosar „mamut” la o unitate de parchet si pe aceste aspecte).

Mai mult, perchezitia de ieri a stopat ca prin farmec o actiune de protest „programata/regizata” a angajatilor ROSAL in fata Primariei Municipiului Ploiesti, subiect pe care il vom dezvlota ceva mai incolo.

In aceasta ancheta a SICE, protejatii procurorului Negulescu Mircea se roaga sa nu se ajunga cu cercetarile pe undeva prin Teleajen, prin vecinatatea statiei Lukoil si sa se descopere dupa escavari contactori ingropati de la o fabrica din Sinaia deschisa de un investitor italian si/sau pe la anumite balastiere unde au fost ingropate deseuri periculoase, aspecte musamalizate de procurorul „Portocala”.  DIICOT Prahova poate redeschide dosarul? Nici Cireasa nu se simte prea confortabil...A venit „cireasa” de pe tort! Vom reveni, in masura in care nu periclitam cercetarile penale. (Cristina T.).

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul