Criteriul National

Fluke 77 IV, cel mai performant multimetru digital care poate fi utilizat atat pe teren, cat si in laborator

Fluke 77 IV, cel mai performant multimetru digital care poate fi utilizat atat pe teren, cat si in laborator
martie 06
13:04 2018

Multimetrul digital Fluke seria 77 IV este unul dintre cele mai versatile instrumente de masura pentru service pe teren sau reparatii in laborator. Acesta dispune de functiile necesare pentru a repara majoritatea problemelor electrice si electronice.

Acest multimetru digital este usor de utilizat si are imbunatatiri semnificative fata de seria originala Fluke 70, deoarece dispune de mai multe functii de masurare, in conformitate cu cele mai noi standarde in domeniu, si de un afisaj mult mai mare, care este mai usor de vizualizat.

Multimetrul digital 77 IV de la Fluke masoara frecventa, capacitanta, rezistenta, continuitatea, dar si tensiuni de pana la 1.000 de volti si intensitati de 10 amperi continuu sau 20 de amperi timp de 30 de secunde. In plus, acest aparat de masura efectueaza masuratori ale curentului alternativ cu raspuns mediu si este foarte precis, eroarea maxima admisa fiind de 0,3%.

Iata in continuare principalele caracteristici ale acestui multimetru digital:

– afisaj mare;

– retroiluminare pentru mediile de lucru intunecate;

– functia Min / Max pentru inregistrarea fluctuatiilor de semnal;

– invelis ergonomic cu suporti integrati pentru sonde;

– carlig magnetic optional TPAK, pentru eliberarea mainilor;

– etalonare automata si manuala;

– bara grafica analogica / segmente;

– selectare domeniu Automat sau Manual;

– functia Automatic Touch Hold(R);

– continuitate cu alarma sonora / testare diode;

– carcasa ergonomica cu toc integrat;

– mod sleep pentru economisirea bateriei.

Multimetrul digital Fluke 77 IV este conform cu standardele de siguranta pentru categoria de masurare 1000 V CAT III si categoria IV 600 V.

In ceea ce priveste specificatiile acestui multimetru digital, mentionam urmatoarele:

– tensiune CC (curent continuu) si CA (curent alternativ) de pana la 1.000 de volti;

– intensitate CC si CA de pana la 10 amperi;

– rezistenta de pana la 50 de megaohmi;

– capacitanta de pana la 9.999 µF;

– frecventa de pana la 99,99 kHz;

– protectie la soc: 8 kV;

– siguranta pentru intrari mA: 440 mA, siguranta FAST 1000 V;

– siguranta pentru intrari A: 11 A, siguranta FAST 1000 V;

– afisaj: digital 6.000 de numaratori, grafic cu bare 33 segmente, frecventa 10.000 de numarari, capacitanta 1.000 de numarari;

– precizie temperatura: utilizare intre -10 si 50 de grade Celsius, depozitare intre -40 si 60 de grade Celsius;

– durata de viata a bateriilor: 400 de ore (alcaline);

– dimensiuni: 4,3 x 9 x 18,5 cm;

– greutate: 420 grame.

In Romania, multimetrul digital Fluke seria 77 IV este disponibil in oferta Ronexprim, lider pe piata autohtona de aparate de masura si control, echipamente de laborator si de cantarire electronica inca din anul 1991. Pachetul oferit de Ronexprim include multimetrul digital, cablurile de testare TL 75, manualul de utilizare si bateria de 9 V instalata. Multimetrul digital Fluke seria 77 IV are garantie pe viata, in timp ce accesoriile au garantia de 1 an.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu