Criteriul National

Flyere ieftine: cand si de ce sa alegem fluturasii publicitari pentru a ne face cunoscuti

Flyere ieftine: cand si de ce sa alegem fluturasii publicitari pentru a ne face cunoscuti
decembrie 27
14:18 2018

La o prima vedere, utilitatea fluturasilor publicitari pare deja depasita. Amploarea pe care a capatat-o mediul online si publicitatea prin intermediul retelelor de socializare se pare ca a depasit, deja, cotele pe care le-ar putea inregistra un set de flyere ieftine. Si asta nu este tot! In ziua de astazi, chiar putem pune semnul egal intre costurile reduse si reusita unei campanii de informare a populatiei, indiferent de perioada in care se intentioneaza demararea acesteia.

Un set de flyere ieftine, reprezinta, de altfel, recomandarea demna de luat in seama si sugestia oferita de catre expertii unei tipografii offset daca chiar avem in vedere customizarea costurilor aferente campaniei.

Flyere ieftine: motive pertinente pentru a alege fluturasii publicitari


Tocmai intentionezi sa iti fidelizezi clientii si ai in plan sa le propui cateva oferte generoase, care sa ii indrepte catre achizitionarea produselor sau serviciilor tale? De aici si pana la concretizarea campaniei nu mai este decat un singur pas, si anume lansarea comenzii pentru setul de flyere ieftine.

In situatia in care doresti sa targetezi un numar cat mai ridicat de potentiali consumatori, lucrurile se prezinta in felul urmator. In afara de clarificarea strategiei, trebuie sa stabilesti, cu maxima precizie, numarul de bucati de fluturasi comandati. Si asta nu este tot! In cazul in care costul final al produselor comandate este extrem de important, lansarea unei comenzi de materiale promotionale in tiraje ridicate este unica solutie folositoare, care sa te ajute sa iesi in avantaj. Doar asa poti obtine flyere ieftine! De ce?

Principalul motiv al scaderii costurilor este strict legat de tehnologia la care o tipografie moderna apeleaza, prin intermediul tiparului offset. Tiparul offset, principalul responsabil pentru optimizarea raportului calitate-pret-timp de executie, poate furniza modele de flyere ieftine simple sau finisate ultramodern cu stanta si insertii grafice pe gustul clientului.

Flyere ieftine usor de impartit


Dintr-o alta perspectiva, alegerea fluturasilor publicitari se poate dovedi extrem de profitabila. Flyerele, sunt, prin excelenta, materiale publicitare usor de distribuit, datorita dimensiunilor lor reduse, mai mici decat pliantele. In aceste conditii, este foarte usor sa regasesti, de exemplu, un flyer ieftin pe parbrizul masinii tale sau in cutia postala. Astfel, informatia ajunge intr-un timp mai scurt si mai usor la potentialul comparator!

Fluturasii publicitari-usor de citit


Statisticile releva un aspect cel putin interesant. Doar 10 secunde are la dispozitie, in medie, un potential comparator, pentru a citi materialul primit si a se decide daca achizitioneaza bunul sau serviciul respectiv. Mai mult, 70-80% dintre cei care primesc un fluturas publicitar urmareste sa afle un element de noutate despre o promotie sau o reducere.

Asa ca flyerele se adreseaza in principal oamenilor grabiti, care nu au foarte mult timp pentru a-l aloca cititului sau studierii in detaliu unor astfel de oferte! In aceste conditii, un flyer castiga in fata pliantului din doua motive. In primul rand, textul este mult mai concis si mai scurt, cu o putere mai mare de atragere si de captare a atentiei. In al doilea rand, un flyer va prezenta strict informatiile necesare, care il intereseaza pe comparator, astfel incat acesta sa fie convins sa cumpere bunul aferent.

In concluzie, vom alege un set de flyere ieftine atunci cand dorim sa targetam un segment mai mare de cumparatori si cand dorim ca mesajul transmis prin intermendiul acestora sa aiba un puternic impact asupra publicului.

Totusi, flyerele nu pot fi utile atunci cand avem in vedere sa prezentam meniul unui restaurant sau oferta unei pizzerii, ori sa prezentam, cu lux de amanunte, programul unui eveniment sau a unei campanii. Ori sa oferim detalii substantiale despre compania furnizoare a ofertei.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu