Criteriul National

Foarte realisti cei de la USR-PLUS, ar zice Florian Coldea, cel care a fost “decorat de CIA” cu o medalie care nu mai exista

Foarte realisti cei de la USR-PLUS, ar zice Florian Coldea, cel care a fost “decorat de CIA” cu o medalie care nu mai exista
decembrie 17
07:58 2020

O noua poveste prahoveana cu iz penal internațional si care va atrage răspunderea autoritatilor romane, la nivelele de conducere din capitala României.

Un posibil dosar cu parfum puternic penal internațional, semnalat parchetului european, de către cea mai înalta autoritate din tara cantoanelor si prin care procurorul general european a primit sesizarea elvețiana.

Povestea noastră începe in anul 2007,  moment in care o gașca politico-militara din județul Prahova a deposedat Statul Roman si cetățeni romani si străini atât de dreptul de proprietate, a bunurilor si a proprietatilor deținute pe raza localității Sinaia, cat si de dreptul de folosința al acestora. Este vorba de dreptul de proprietate si de folosința ale Statului Roman si ale acestor cetățeni asupra terenurilor si a imobilelor despre care urmează sa facem referire in complexa noastră ancheta jurnalistica.

Astfel, gașca din subordinea structurii edilitare Sinăiene, la comanda mult alesului primar si a prietenilor acestuia, in coautorat, complicitate si, adesea, in autorat cu unii consilieri locali si chiar cu sprijinul conferit si chiar cu participarea sefului Politiei Locale Sinaia, Popa Gheorghe, au pus la cale un plan diabolic prin care, după ce, in prealabil au ticluit si au pregătit acțiunii ilegale, au consfințit la emiterea, pe cai oculte si clandestine a unor acte, decizii si documente false atât in forma cat si in conținut, si pe care le-au introdus in circulațiile oficiale procedurale interne ale instituției Primăriei Orașului Sinaia, pentru crearea unor așa-zise stări de legalitate aparenta care sa le asigure posibilitatea de ași atrage in acest mod ilegal acoperit interese care exced limitelor de legalitate si prin care sa fie, aceștia, puși in deplina proprietate.

Prin acapararea suprafețelor de teren, aparținând unor terți, proprietari cu drepturi depline si care au avut si au, in continuare, asumate, respectate si îndeplinite obligațiile de plata a taxelor si a impozitelor aferente, pentru suprafețele pe care le dețin, ignorând documente veritabile, care atesta drepturile acestor proprietari, grupul infracțional organizat condus de Oprea Vlad, seful politiei locale si consilieri locali Maer Luciferina si Strafalogea Eugen au introdus in fluxul primăriei, pe cai clandestine, documentele in speța, ticluite si fabricate cu concursul unor angajați ai instituției, creând astfel premise de cvas-legalitate, pentru anumite hotărâri si decizii, si chiar HCL nr. 247/2007, prin care membrii grupului infracțional descris au putut solicita si, respectiv, obține drepturile de proprietate si autorizații de construire, pe terenuri care nu le-au aparținut, niciodată, care au avut, continuu, de peste 60 de ani, proprietari definiți atestați si cunoscuți in evidentele primăriei.

Prin acest mecanism subteran, gruparea in speța, după deposedări ilegale si parcurgerea unor cicluri exhaustiv-nelegale de punere in proprietate a locotenenților edilului, a reușit sa obtina întreg spectru de condiții de legalitate, creând efectele vizate si  acoperind acest spectru extins si dezvoltat de infracțiunii grave, savarsite in grup organizat in forme agravante si continuate inducând, generând si emițând o stare, inițial, de confuzie in actul de decizie al primăriei si, ulterior, o stare generala de temere si insecuritate, cu privire la rolul, funcțiile si importanta aparatului respectivei structuri de putere si administrație.

Stimați cititori, va rugam sa observați imaginile care prezintă nu doar simple locuri de parcare, sau garaje, construite ”legal” in Sinaia, de gașca primăriei, pe terenurile proprietarilor si care sunt adevărate  imobile, case de locuit, reședințe de închiriat, pentru turiștii sezonieri si parteneri de turism ai edilului si al prietenilor  acestuia, a căror reședințe oficiale se afla la o aruncătura de bat de aceste cuiburi, respectiv vis-a-vis de terenurile unde grupul organizat o construit ilegal, cum este cazul primului exemplu pe care îl prezentam:  or. Sinaia, str. M. Kogălniceanu.

In edițiile noastre viitoare, vom prezenta întreaga structura a caracatiței Oprea Vlad, precum si faptele prin care au fost favorizați, de către anumiți funcționari de stat, cum ar fi Ionița Maria – jurist , Beatrice Rădulescu – secretar, Onorel Lovin, Maria Marin – sef serviciu tehnic urbanism, Filofteia Cojocaru – tehnician serviciul tehnic urbanism, Gherasim Mihaela – inspector sp. Cadastru, Voicu Ilie – inspector, toți din cadrul Primăriei Sinaia si  cu ajutorul consilier juridic Moise Adina,  director, ing. Virgiliu Danie Nanu, Luciana Batrinca, sef serviciu cadastru  toți din cadrul OCPI Prahova si expertului judiciar Petcu Claudia. Vom reveni. (Cristina T.).

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul