Criteriul National

“Focus to Green-Eco-life” ȋţi extinde orizonturile. Zborul uman ȋn spaţiu

“Focus to Green-Eco-life” ȋţi extinde orizonturile. Zborul uman ȋn spaţiu
aprilie 11
19:20 2022

Evenimentul “Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, iţi extinde orizonturile dincolo de Pamȃnt, ȋn spaţiului cosmic.

Ziua de 12 aprilie 1961 a marcat ȋnceputul erei spaţiale a omenirii, atunci cȃnd Iuri Gagarin (cetățean sovietic) a efectuat primul zbor spațial uman. Acest eveniment istoric a deschis calea explorării spațiului în beneficiul întregii omeniri, reconfirmand importanta contributiei științei și tehnologiei spațiale la atingerea obiectivelor de dezvoltare durabilă și la creșterea bunăstării popoarelor.

Pe 12 aprilie, de Ziua Internaţională a Zborului Omului ȋn Cosmosȋn cadrul evenimentului “Focus to Green-Eco-life”, ne vom alătura copiilor de la Grădiniţa nr. 23, din sectorul 2, Bucureşti. De ce? Pentru a ne lărgi orizonturile şi a descoperi prin joc, tehnologie, desen şi visare spaţiul vast care ne ȋnconjoară, dincolo de limitele Pamȃntului, deoarece şi acest mediu are nevoie de atenţia, responsabilitatea şi protecţia noastră.

„Visăm la orice vȃrstă, iar ȋn acele momente nu avem limite şi nici limitări. Imaginaţia ne poate duce imediat ȋn orice loc de pe Pamȃnt sau din Univers. Important este să rămȃnem cu rădăcinile ȋnfipte ȋn realitate şi să luăm cu noi ȋn suflet bucuria visului.  Suntem interconectaţi, iar ceea ce simţim ȋn interiorul nostru afectează mediul. Dar şi reciproca este valabilă: mediul ne influentează pe noi, indiferent că ne referim la ritmurile naturii sau la vibraţia astrelor mai indepărtate din univers. Suntem cu toţii o punte de legătură ȋntre dimensiuni.” – Ileana Vlăduţ, terapeut holistic.

Pentru o hidratare corectă şi o frecvenţă ȋnaltă a vibraţiilor noastre, Aqua Carpatica ne va susţine cu apa necesară copiilor, ȋn cadrul acestui eveniment.

Ne dorim ca şi tu să fii informat, astfel ȋncat să devii conştient de importanţa atitudinii personale faţă de mediul ȋnconjurător. De pe Pămȃnt şi din vastul Spaţiu. “Focus to Green-Eco-life” ne aduce informaţii practice şi interesante despre felul ȋn care putem menţine curat spaţiul. Pe Pămȃnt şi ȋn Cosmos.

„Deşi acţiunile noastre privind protecţia si curaţenia mediului pot fi modeste, acestea sunt menite să transmită un mesaj”.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, susţinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), ȋn parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul