Criteriul National

FocusRent ofera servicii de inchirieri masini in doar 5 minute

FocusRent ofera servicii de inchirieri masini in doar 5 minute
decembrie 12
11:59 2017

Daca iti doresti sa pleci intr-o excursie, daca trebuie sa participi la un eveniment de business sau de familie si nu detii un autoturism personal sau nu vrei sa il folosesti, solutia ideala pentru tine o reprezinta serviciile de inchirieri masini. FocusRent, companie din Bucuresti si Otopeni cu o experienta de peste 10 ani pe piata serviciilor de inchirieri masini, iti pune la dispozitie o gama larga de autoturisme din clasele economy, business si premium: Dacia Logan, Dacia Duster, Ford Fiesta, Ford Focus, Ford Mondeo, Opel Corsa, Skoda Octavia, VW Passat, Audi A4, Hyundai Santa Fe, Nissan Pathfinder, BMW X5, dar si doua microbuze de tip 8+1, VW Transporter si Mercedes Vito.

Daca te regasesti intr-una dintre situatiile descrise mai sus si doresti sa inchiriezi unul dintre autovehiculele enumerate, la FocusRent intregul proces va dura mai putin de 5 minute. Daca intri pe site-ul FocusRent, vei gasi un formular de rezervari online, unde trebuie sa selectezi:

– modelul de autoturism ales;

– perioada pentru care doresti sa il inchiriezi;

– serviciile optionale dorite (GPS, scaun auto pentru copil, sofer personal, transfer aeroport Otopeni – Bucuresti si Bucuresti – aeroport Otopeni).

In partea dreapta a ecranului va aparea un calculator de pret, care va afisa suma totala datorata. De precizat ca, spre deosebire de alte companii de inchirieri masini, la FocusRent nu exista costuri ascunse: pretul afisat pe site este si pretul final pe care il vei plati, iar acesta include toate taxele auto – RCA, full CASCO, rovinieta.

In sectiunea urmatoare vei completa datele personale:

– nume, prenume;

– numarul de telefon;

– e-mail;

– mesaje optionale.

Apoi, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul „Trimite”. Confirmarea rezervarii iti va fi trimisa pe e-mail, iar apoi vei fi contactat telefonic de un reprezentant FocusRent, pentru a stabili toate detaliile. Dupa confirmarea rezervarii, compania de inchirieri masini iti va livra autoturismul dorit in maximum 3 ore, la adresa stabilita de comun acord.

In ceea ce priveste termenii si conditiile serviciilor de inchirieri masini de la FocusRent, trebuie sa stii ca autoturismele nu pot fi conduse impotriva prevederilor legale, supraincarcate, pentru a impinge sau tracta alte masini sau daca te afli in stare de ebrietate, sub influenta medicamentelor, a narcoticelor sau a altor substante daunatoare.

De asemenea, masinile FocusRent nu pot fi lasate cu cheile in contact, neincuiate sau cu geamurile deschise. Iar in caz de accidente sau alte pagube, trebuie sa anunti un reprezentant al companiei in maximum 3 ore de la producerea acestora.

Calitatile care disting FocusRent de celelalte companii de inchirieri masini sunt promptitudinea, transparenta si orientarea catre nevoile clientilor. Tocmai din acest motiv, nu vei plati un pret mai mare decat cel afisat pe site, vei beneficia de un call-center aflat la dispozitia ta 24/7, iar in caz de avarie autoturismul va fi inlocuit in maximum 5 ore. Totodata, ai garantia ca vei conduce o masina mai noua de 5 ani, supusa unei inspectii tehnice riguroase inainte de a-ti fi inmanata. In plus, orice autoturism din flota FocusRent iti este livrat cu un plin de combustibil, cu anvelope de sezon si fara o limita impusa de kilometri. Prin urmare, daca ai peste 21 de ani si permis de conducere de minimum 1 an, poti apela la serviciile de inchirieri masini FocusRent!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu