Criteriul National

Foloseste strategiile de link building pentru a atrage mai multi vizitatori pe site

Foloseste strategiile de link building pentru a atrage mai multi vizitatori pe site
iulie 12
13:31 2020

internet browser

Link building permite site-ului tau sa aduca mai mult trafic prin niste legaturi plasate pe site-uri terte. Cel mai usor lucru prin care poti sa faci asta este sa creezi continut de calitate, sub forma de articole sau advertoriale, pe site-uri terte. Acestea vor avea link spre site-ul tau, astfel ca utilizatorii si motoarele de cautare vor ajunge mai usor pe site-ul tau.

Motoarele de cautare listeaza site-urile web pe baza cuvintelor cheie utilizate in continutul site-ului. Exista mai multe tactici de optimizare pentru motoarele de cautare care conduc la o pozitionare mai buna a site-ului. Exista anumite conditii pe care trebuie sa le respecti pentru a crea backlinkuri de autoritate, de inalta calitate, pentru ca serviciile de creare linkuri ajuta site-urile sa obtina o pozitie mai mare in motoarele de cautare, cum este Google.

Inscrie site-ul in directorul de afaceri unlink si publica articole gratuit

Acest lucru iti poate aduce mai mult trafic pe site, pentru ca vei putea construi linkuri de calitate, prin publicarea unui continut de calitate.

Cum se intampla acest lucru? Cand o pauga noua contine continut nou, site-ul devine vizibil prin specificarea cuvantului cheie. Conectarea corecta a site-ului web trebuie facuta pentru a creste traficul pe site, ceea ce duce la un profit mai mare si o mai buna productivitate.

Beneficiile link building, prin publicarea de articole intr-o lista cu firme online

Linkurile SEO declanseaza interesul utilizatorilor si ii face pe acestia sa afle mai multe lucruri despre un anumit subiect, pur si simplu prin apasarea pe linkul respectic. Acest lucru duce la cresterea traficului de trimiteri, ceea ce duce in mod natural la cresterea in clasamentele motoarelor de cautare.

Cand publici continut in directorul de lista firme trebuie sa tii cont ca ideile puternice ii pot determina pe cititori sa absoarba ceea ce ai scris cu interes si astfel sa ajunga pe site-ul tau.

Cand o afacere foloseste un serviciu SEO local, imbunatateste aspectul vizual al produslui si ofera un aspect atractiv ce impresioneaza majoritatea utilizatorilor. Acest lucru creste promovarea locala a produsului intr-o mare masura si permite utilizatorilor sa se concentreze pe caracteristicile si specificul produsului.

Pentru ca in prezent o mare parte din utilizatorii de web folosesc dispozitive mobile, este important sa-ti publici continutul pe aceste site-uri mobile-friendly, cum este directorul web unlink.ro. Vino si creaza gratuit un cont; mai departe poti publica anunturi si continut sub forma de articole cu link spre site-ul tau.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul