Criteriul National

Fossil Grant FS4735 – un accesoriu vintage pentru barbatii moderni

Fossil Grant FS4735 – un accesoriu vintage pentru barbatii moderni
martie 01
15:24 2017

Fossil este o marca americana ce exprima luxul si bunul gust. Este o marca ce s-a remarcat usor in cei treizeci de ani de existenta datorita accesoriilor calitative cu aspect deosebit. Nu este de mirare faptul ca ceasurile produse de Fossil se gasesc in topul celor mai bine vandute accesorii de lux.

Ceasurile ce au insemnul Fossil sunt moderne, confectionate doar din cele mai calitative materiale si sunt destinate tinerilor activi, aflati in pas cu trendurile modei! Sunt menite sa atraga priviri si sa aduca aprecieri.

Fossil Grant FS4735 – un accesoriu pentru barbatii profunzi

Inspirat din moda anilor 50, ceasul se remarca prin eleganta, stil, putere, maiestrie. Modelul de ceas Fossil Grant FS4735 are un design atractiv si inovator. Cele trei cadrane delimiteaza perfect timpul: minutele, orele , secundele, astfel ca functie de cronometru poate fi usor accesata.

Cadoul ideal pentru orice ocazie

Calitatea materialelor primeaza pentru producatori, de aceea toate componentele sunt indiscutabile cele mai bune. Cureaua din piele fina este atent prelucrata, astfel ca se muleaza perfect pe incheietura celui care il poarta. Geamul realizat din cristal mineral asigura durabilitate. In acelasti timp ofera experienta vizuala si tactila deosebita. Mecanismul cuart asigura acuratetea si buna functionare a micului dispozitiv.

Calitatile deosebite ale acestui accesoriu pretios fac ca Fossil Grant FS4735 sa fie un must have pentru barbatii pretentiosi. In perioada aceasta a reducerilor, ceasul devine un model irezistibil ce poate fi achizitionat la un pret mai mult decat rezonabil! Asa ca amatorii de lucrurii fine pot accesa site-urile specializate si pot verifica care este cea mai buna oferta, gasind ceasul Fossil Grant FS473 la un pret rezonabil.

Acest accesoriu este potrivit pentru tinutele business, smart si urbane. Astfel ca domnii activi pot beneficia in aceelasi timp de un accesoiu pretios si functional.

Avantaje ceasului Fossil Grant FS4735

Chiar si cei mai excentrici si pretentiosi dintre domni au numai vorbe de lauda despre acest accesoriu inedit. Review-urile bune fac din acest accesoriu vedeta sezonului!

Cateva pareri despre Fossil Grant FS4735:

Valentin D. manager intr-o companie de top din Roamania, sustine ca acest accesoriu functioneaza impecabil si are un design modern usor de integrat in tiutele business.

Bogdan G. inginer proiectare spune ca acesoriu se simte pe piele „tare bine” si ca a devenit „parte din outfit-ul” zilnic. Acesta sustine ca se bucura de un ceas modern cu personalitate.

Alex.L operator bancar, spune ca nu va schimba ceasul Grant FS4735 pentru o vreme… „Este un accesoriu prea pretios.”

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro