Criteriul National

FOTO Patrick Duffy și dramele vieții – Cum a ajuns să arate la 71 de ani celebrul Bobby din Dallas – Showbiz

FOTO Patrick Duffy și dramele vieții – Cum a ajuns să arate la 71 de ani celebrul Bobby din Dallas – Showbiz
noiembrie 20
10:03 2020

La începutul anilor 90, Patrick Duffy era unul dintre cei mai doriți bărbați din lume, personajul Bobby Ewing din celebrul serial Dallas ajutându-l să devină un star. A trăit însă multe drame în viață, iar la 71 de ani, după multe suferințe, a ajuns să redescopere sentimentul iubirii.

S-a născut pe 17 martie 1949, la Townsend, Montana, SUA. A absolvit Cascade High School din Everett, Washington, în 1967, și a urmat actoria la Universitatea din Washington.

A devenit celebru datorită rolului Bobby Ewing din serialul Dallas, atât de cunoscut și în România. A intrat în pielea personajului între 1978-1985 și 1986-1991.

Prima dramă, uciderea părinților

Patrick Duffy nu a avut însă parte doar de lapte și miere în viață. A suferit prima dramă în noiembrie 1986, atunci când părinții săi, Marie și Terence Duffy, au fost uciși. Cei doi au fost împușcați în localul pe care-l dețineau în Boulder, statul Montana.

„Seara, tatăl meu i-a dat afară pe aceşti doi tineri din bar. Au plecat, au băut în altă parte, dar s-au întors. De aceasta dată înarmaţi și i-au împuşcat pe amândoi”, povestea la un moment dat actorul.

Pierderea l-a marcat mult timp pe cel care deja cunoscuse gloria grație personajului Bobby.

Nu a fost însă singura traumă suferită: soția sa, Carlyn Rosser (cu zece ani mai în vârstă), a murit în ianuarie 2017 răpusă de cancer, după o căsnicie de mai bine de 40 de ani. Cei doi au doi băieți, Padraic (45 de ani) și Conor (40 de ani).

A găsit alinare în sarcinile vieții de bunic, iar pandemia de coronavirus i-a scos în cale femeia care să-i aline zilele.

S-au regăsit pe internet, acolo unde el s-a alăturat unui grup unde se aflau mai mulți prieteni. O cunoștea de ani buni pe Linda Purl (65 de ani, actrița din Happy Days), dar acum a fost momentul să devină apropiați.

La 71 de ani, Duffy o ia de la capăt și mărturisește că nu se mai aștepta să mai simtă vreodată așa ceva după pierderea soției.

Patrick Duffy și Lindra Purl:

Are o avere estimată la aproximativ 30 de milioane de dolari.

Patrick Duffy, la 71 de ani:
LISA O’CONNOR / AFP / Profimedia

Patrick Duffy și Linda Gray (Bobby și Sue Ellen Ewing):
Hahn Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Patrick Duffy:
SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dallas, un serial atât de cunoscut în România anilor 90:

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul