Criteriul National

Fotocarti la pret special, un cadou de neuitat

februarie 28
18:04 2018

In cazul in care esti in cautarea unui cadou pentru persoanele dragi si importante din viata ta, personalizarea unui album foto poate fi cel mai potrivit cadou. Astfel, o fotocarte la pret special poate fi modul in care iti arati sentimentele ce va leaga prin alegerea celor mai potrivite si frumoase fotografii cu voi.

Indiferent ca este vorba despre un concediu de neuitat, de nunta, botez, aniversari sau doar momente frumoase ce doresti sa le pastrezi peste ani, fotocartea este modalitatea perfecta de pastrare a amintirilor. In acest fel nu mai trebuie sa duci grija pozelor aflate in telefon sau calculator, nu mai trebuie sa pastrezi cu grija cardul de memorie pe care sunt stocate, pentru ca albumul fotocarte ne pastreaza in siguranta amintirile pana la un secol.
Ceea ce este si mai interesant este faptul ca ne putem crea singuri aceste fotocarti si putem face asta din confortul casei, nu trebuie decat sa ai un calculator, laptop, tableta sau telefon care pot deschide un browser si care au acces permanent la internet in momentul in care suntem in aplicatie.
Diferenta dintre o fotocarte si un album fotocarte
Pentru inceput trebuie sa te hotarasti intre o fotocarte si un album fotocarte, deoarece exista cateva deosebiri de care trebuie sa tii cont.
Ambele au copertile groase, imprimate si laminate, dar difera textura paginilor, albumele foto sunt tiparite pe hartie fotografica Kodak si paginile sunt cartonate, iar fotocartea este tiparita pe hartie cretata. O alta deosebire este tehnica folosita pentru imprimare, albumele premium sunt imprimate prin aplicarea printului de laborator cu echipamente japoneze Noritsu, iar fotocartea este imprimata pe ultima generatie de tehnologie digitala HP Indigo 10000.
Alte doua diferente intre cele doua sunt numarul de pagini (intre 28 si 72 pentru un album premium si intre 28 si 120 cat are o fotocarte) si tipul de legare (fotocartea se deschide precum o revista, iar albumul fotocarte beneficiaza de tehnica lay flat, care prin modul de legare permite deschiderea perfecta de 180 grade si e perfecta pentru pozele ce necesita tiparirea pe doua pagini).
Cum creezi propria fotocarte sau album premium?
Daca te-ai hotarat pentru care din cele doua variante optezi, a venit momentul sa intri pe site-ul Celebook pentru a putea trece la pasul urmator. Inainte de a intra in Editorul foto trebuie sa iti creezi un cont de utilizator sau te poti loga cu contul de Facebook.

Pentru inceput trebuie sa adaugi intr-un folder toate pozele care iti doresti sa apara in fotocarte, apoi poti sa o personalizezi prin alegerea unui sablon potrivit pentru tine si de asemenea poti adauga mesaje text pentru anumite poze, cum ar fi date, zile sau nume ale persoanelor ce apar in poza.
De asemenea, exista posibilitatea ca anumite poze sa le modificati in programe de editare, precum Photoshop, trebuie doar sa ai grija ca sa salvezi noua poza in unul din formatele acceptate de Editorul foto (JPG, JPEG, TIFF, TIF, JPE sau PNG).

Pentru fotocarti si albume fotocarte putem opta pentru mai multe variante de dimensiuni: mini, patrat, portret, panoramic, star sau elite.

Numarul de poze din interior variaza in functie de dimensiunea aleasa, de distribuirea acestora pe pagina si de numarul de pagini dorit.

Albumele foto vechi in care pozele erau lipite sau erau introduse in folii transparente pot fi aduse la viata si pot fi transformate in fotocarte prin scanarea manuala a fiecarei poze si introducerea ei in Editorul foto.

Pentru a fi pastrate o perioada cat mai mare de timp, este bine ca fotocartea sau albumul premium sa fie pastrate in cutia in care va sunt livrate, trebuie ferite maxim de lumina soarelui si de camerele unde umiditatea este ridicata, trebuie rasfoite mereu cu mainile curate si nu ar trebui lasate copiilor daca nu sunt supravegheati.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu