Criteriul National

Fotoliul cu masaj, mai mult decât o simplă metodă de relaxare

Fotoliul cu masaj, mai mult decât o simplă metodă de relaxare
decembrie 04
14:46 2017

Timpul pare să fie inamicul multora dintre oamenii prezentului. Mulți dintre ei, din cauza faptului că sunt prea ocupați, nu mai au timp de lucrurile cu adevărat importante pentru ei. Relaxarea a început să devină un moft pentru tot mai multe persoane. Din păcate, acest lcuru aduce cu sine și o generație tot mai stresată, tensionată, care începe să uite ce este cu adevărat important pentru o minte sănătoasă. Răspunsul bineînțeles că este relaxarea, care aduce o serie de beneficii care nu ar trebui să fie nicidecum ignorate de nimeni.

Este destul de cunoscut faptul că lipsa de relaxare aduce stresul. Iar când vine vorba de stres, se pot instala o multitudine de afecțiuni ale corpului.

Una dintre metodele cele mai la îndemână în acest caz pot să fie fotoliile de masaj oferite de distribuitorul Masatto. Fotoliile distribuite de aceștia au garanția calității.

Fotoliile de masaj aduc o serie de beneficii datorită funcțiilor lor tot mai diverse. Dacă se dorește achiziționarea unui asemenea produs, e bine să se țină cont de acestea. În plus, se vor dovedi de folos și în viitorul apropiat.

Timp mai mult pentru utilizator, cu ajutorul unui fotoliu cu masaj

Pentru cei care efectiv abia își mai găsesc timp pentru ei, de cele mai multe ori programarea la un cabinet de masaj poate fi o adevărată corvoadă. Timp mult petrecut în trafic, așteptări, maseuri care nu pot să țină cont de nevoile reale ale clientului sunt reale dezavantaje. În schimb, un fotoliu de masaj permite relaxarea optimă în propria casă. În acel timp se poate citi o carte, asculta muzică și alte ocupații de acest fel.

Nu înseamnă timp pierdut, ci timp investit în mod eficient. Mintea, cât și corpul vor funcționa instant mai eficient. Și asta acasă, la orice oră din zi!

Tehnici clasice de masaj, care pot fi oricând personalizate

Față de maseurul care de cele mai multe ori rămâne fixat pe tehnicile binecunoscute de masaj și nu le îmbină de cele mai multe ori, un fotoliu aduce un element de noutate. Foarte multe dintre modelele distribuite de Masatto adaugă la tehnicile clasice de masaj și elementul de personalizare. În acest fel, utilizatorul va putea să facă setări suplimentare în ce privește timpul, intensitatea, dar și viteza cu care se realizează masajul. De asemenea, cu ajutorul modului manual se pot face modificări și în legătură cu gradul de frământare, presiune, rulat, stretching, dar și fricțiune. Sunt foarte multe posibilități care pot fi explorate. În timp, utilizatorul va ști exact care sunt preferințele sale personale și le va putea aplica cu mare ușurință. Dacă ar fi să apeleze la serviciile unui maseur, s-ar dovedi mult mai greu de explicat anumite detalii de acest gen.

Fotoliile se adaptează în funcție de fizicul utilizatorului

De exemplu, modelul de fotoliu de masaj Sirius – Premium Deluxe 3D ține cont de acest aspect ce ține de personalizare. Se adapteză cu ușurință la forma corpului, cât și la înălțimea persoanei care dorește să beneficieze de masaj. Acesta este un real beneficiu pentru persoanele mai scunde, sau, din contră, ceva mai înalte decât media de înălțime. De asemenea, cei care sunt mai slabi se vor bucura de același tratament ca persoanele mai corpolente, și reciproc. În procesul de fabricare a fotoliilor nu se fac discriminări de acest fel. Orice client este la fel de important, ca și nevoile lui.

Mai sănătos cu ajutorul unui fotoliu cu masaj

Un fotoliu cu masaj aduce mai mult decât relaxare. Cu ajutorul acestuia se pot elimina probleme de sănătate diverse. Odată cu utilizarea acestuia se va uita de epuizare pshică, crampe musculare, dezavantajele înaintării în vârstă, cât și durerile de spate. Pentru cei care fac toată ziua efort fizic solicitant, un fotoliu cu masaj va fi mai mult decât ideal. Epuizarea psihică va dispărea, iar zilele petrecute la serviciu vor fi mai puțin stresante și epuizante.

 Un fotoliu de masaj se poate dovedi  una dintre cele mai bune investiții făcute vreodată. Sunt economice și oferă o multitudine de alte beneficii. Multe dintre modelele de fotoliu cu masaj oferă și funcția de încălzire, care ajută semnificativ la îmbunătățirea circulației sanguine. Faptul că vin și cu o garanție de 5 ani reprezintă încă un plus, care să convingă clientul de cât de importantă este achiziționarea unui astfel de fotoliu. În plus, ocupă puțin spațiu.

O asemenea achiziție reprezintă un bonus pentru sănătate, indiferent de vârsta utilizatorului.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo