Criteriul National

Frigider sau combina frigorifica? Cum le alegi?

Frigider sau combina frigorifica? Cum le alegi?
martie 27
10:51 2017

Alegerea unui aparat frigorific poate sa fie o adevarata aventura pentru toti cei care urmeaza sa faca o astfel de achizitie. Oferta este atat de bogata iar frigiderele si combinele frigorifice de pe piata sunt atat de interesante, incat iti va fi destul de greu sa iei decizia fara un mic ajutor. Ajutorul incercam sa ti-l oferim noi, evidentiind elementele care sunt cu adevarat importante la o astfel de alegere.

Afla care este cea mai buna solutie analizandu-ti cu atentie necesitatile!

Diferenta dintre un frigider si o combina frigorifica este simpla: Combina frigorifica este mai mare si contine atat partea de frigider, cat si cea de congelator, in timp ce frigiderul nu face altceva decat sa tina produsele alimentare la o temperatura corecta. In mod normal, combina este mai mare, insa pot fi descoperite si o multime de frigidere cu dimensiuni foarte mari.

Este bine sa pui pe hartie numarul de persoane care locuiesc in casa cu tine, modul in care obisnuiesc sa ia masa (isi gatesc, comanda, mananca in oras) si diverse alte obiceiuri culinare. In felul acesta poti descoperi marimea dispozitivului pe care il cumperi si dotarile.

Tine cont de aspectul si marimea bucatariei

Nu poti achizitiona o combina frigorifica mare, atata vreme cat bucataria ta este de dimensiuni reduse. Tine cont de marimea acestui spatiu si de asemenea, incearca sa tii cont si de aspect si sa achizitionezi un frigider potrivit. Din fericire, s-a trecut de mult peste perioada in care singurele optiuni erau frigiderele Fram ale bunicii. Astazi, avem o multime de culori, forme si tehnologii incorporate in frigidere, care ne pot oferi un aspect deosebit.

Informeaza-te!

Nu este greu sa te informezi in ziua de astazi. Exista pagini precum http://www.topproduse.ro/blog/cele-mai-bune-frigidere/ care iti ofera toate informatiile de care ai nevoie pentru a cumpara un frigider cu un raport calitate/pret excelent si cu o eficienta sporita. Informatia poate sa contina si detalii despre componentele si tehnologiile frigiderului. In principiu, este bine sa tii cont de:
Tehnologia cu care frigiderul a fost construit si brandul care si-a pus amprenta asupra acestuia. Pare un aspect destul de putin important, insa brandul poate sa insemne un mare plus pentru calitatea frigiderului. Un brand de succes are mai multi bani de investitii, asadar reuseste intotdeauna sa inoveze si sa aduca solutii noi.

Dotarile tehnice. Compresorul, sistemele de dezghetare, zgomotul sau diversele alte functii pe care le poti gasi pe un frigider conteaza extrem de mult. Unele aparate au tehnologii No-Frost care racesc printr-un aer rece si uscat sau chiar dispun de protectie antibacteriana.

Daca inca te intrebi ce este mai ok sa achizitionezi, un frigider sau o combina frigorifica, raspunsul este simplu: ceea ce ti se potriveste cel mai bine. O combina este mai costisitoare, insa este mult mai incapatoare si de multe ori arata si foarte bine, in timp ce un frigider este ceva mai mic, insa poate sa vina cu avantajul economiei de spatiu si cu cel al economiei de bani.

Salvează

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo