Criteriul National

Frigider sau combina frigorifica? Cum le alegi?

Frigider sau combina frigorifica? Cum le alegi?
martie 27
10:51 2017

Alegerea unui aparat frigorific poate sa fie o adevarata aventura pentru toti cei care urmeaza sa faca o astfel de achizitie. Oferta este atat de bogata iar frigiderele si combinele frigorifice de pe piata sunt atat de interesante, incat iti va fi destul de greu sa iei decizia fara un mic ajutor. Ajutorul incercam sa ti-l oferim noi, evidentiind elementele care sunt cu adevarat importante la o astfel de alegere.

Afla care este cea mai buna solutie analizandu-ti cu atentie necesitatile!

Diferenta dintre un frigider si o combina frigorifica este simpla: Combina frigorifica este mai mare si contine atat partea de frigider, cat si cea de congelator, in timp ce frigiderul nu face altceva decat sa tina produsele alimentare la o temperatura corecta. In mod normal, combina este mai mare, insa pot fi descoperite si o multime de frigidere cu dimensiuni foarte mari.

Este bine sa pui pe hartie numarul de persoane care locuiesc in casa cu tine, modul in care obisnuiesc sa ia masa (isi gatesc, comanda, mananca in oras) si diverse alte obiceiuri culinare. In felul acesta poti descoperi marimea dispozitivului pe care il cumperi si dotarile.

Tine cont de aspectul si marimea bucatariei

Nu poti achizitiona o combina frigorifica mare, atata vreme cat bucataria ta este de dimensiuni reduse. Tine cont de marimea acestui spatiu si de asemenea, incearca sa tii cont si de aspect si sa achizitionezi un frigider potrivit. Din fericire, s-a trecut de mult peste perioada in care singurele optiuni erau frigiderele Fram ale bunicii. Astazi, avem o multime de culori, forme si tehnologii incorporate in frigidere, care ne pot oferi un aspect deosebit.

Informeaza-te!

Nu este greu sa te informezi in ziua de astazi. Exista pagini precum http://www.topproduse.ro/blog/cele-mai-bune-frigidere/ care iti ofera toate informatiile de care ai nevoie pentru a cumpara un frigider cu un raport calitate/pret excelent si cu o eficienta sporita. Informatia poate sa contina si detalii despre componentele si tehnologiile frigiderului. In principiu, este bine sa tii cont de:
Tehnologia cu care frigiderul a fost construit si brandul care si-a pus amprenta asupra acestuia. Pare un aspect destul de putin important, insa brandul poate sa insemne un mare plus pentru calitatea frigiderului. Un brand de succes are mai multi bani de investitii, asadar reuseste intotdeauna sa inoveze si sa aduca solutii noi.

Dotarile tehnice. Compresorul, sistemele de dezghetare, zgomotul sau diversele alte functii pe care le poti gasi pe un frigider conteaza extrem de mult. Unele aparate au tehnologii No-Frost care racesc printr-un aer rece si uscat sau chiar dispun de protectie antibacteriana.

Daca inca te intrebi ce este mai ok sa achizitionezi, un frigider sau o combina frigorifica, raspunsul este simplu: ceea ce ti se potriveste cel mai bine. O combina este mai costisitoare, insa este mult mai incapatoare si de multe ori arata si foarte bine, in timp ce un frigider este ceva mai mic, insa poate sa vina cu avantajul economiei de spatiu si cu cel al economiei de bani.

Salvează

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro