Criteriul National

Frigider sau combina frigorifica? Cum le alegi?

Frigider sau combina frigorifica? Cum le alegi?
martie 27
10:51 2017

Alegerea unui aparat frigorific poate sa fie o adevarata aventura pentru toti cei care urmeaza sa faca o astfel de achizitie. Oferta este atat de bogata iar frigiderele si combinele frigorifice de pe piata sunt atat de interesante, incat iti va fi destul de greu sa iei decizia fara un mic ajutor. Ajutorul incercam sa ti-l oferim noi, evidentiind elementele care sunt cu adevarat importante la o astfel de alegere.

Afla care este cea mai buna solutie analizandu-ti cu atentie necesitatile!

Diferenta dintre un frigider si o combina frigorifica este simpla: Combina frigorifica este mai mare si contine atat partea de frigider, cat si cea de congelator, in timp ce frigiderul nu face altceva decat sa tina produsele alimentare la o temperatura corecta. In mod normal, combina este mai mare, insa pot fi descoperite si o multime de frigidere cu dimensiuni foarte mari.

Este bine sa pui pe hartie numarul de persoane care locuiesc in casa cu tine, modul in care obisnuiesc sa ia masa (isi gatesc, comanda, mananca in oras) si diverse alte obiceiuri culinare. In felul acesta poti descoperi marimea dispozitivului pe care il cumperi si dotarile.

Tine cont de aspectul si marimea bucatariei

Nu poti achizitiona o combina frigorifica mare, atata vreme cat bucataria ta este de dimensiuni reduse. Tine cont de marimea acestui spatiu si de asemenea, incearca sa tii cont si de aspect si sa achizitionezi un frigider potrivit. Din fericire, s-a trecut de mult peste perioada in care singurele optiuni erau frigiderele Fram ale bunicii. Astazi, avem o multime de culori, forme si tehnologii incorporate in frigidere, care ne pot oferi un aspect deosebit.

Informeaza-te!

Nu este greu sa te informezi in ziua de astazi. Exista pagini precum http://www.topproduse.ro/blog/cele-mai-bune-frigidere/ care iti ofera toate informatiile de care ai nevoie pentru a cumpara un frigider cu un raport calitate/pret excelent si cu o eficienta sporita. Informatia poate sa contina si detalii despre componentele si tehnologiile frigiderului. In principiu, este bine sa tii cont de:
Tehnologia cu care frigiderul a fost construit si brandul care si-a pus amprenta asupra acestuia. Pare un aspect destul de putin important, insa brandul poate sa insemne un mare plus pentru calitatea frigiderului. Un brand de succes are mai multi bani de investitii, asadar reuseste intotdeauna sa inoveze si sa aduca solutii noi.

Dotarile tehnice. Compresorul, sistemele de dezghetare, zgomotul sau diversele alte functii pe care le poti gasi pe un frigider conteaza extrem de mult. Unele aparate au tehnologii No-Frost care racesc printr-un aer rece si uscat sau chiar dispun de protectie antibacteriana.

Daca inca te intrebi ce este mai ok sa achizitionezi, un frigider sau o combina frigorifica, raspunsul este simplu: ceea ce ti se potriveste cel mai bine. O combina este mai costisitoare, insa este mult mai incapatoare si de multe ori arata si foarte bine, in timp ce un frigider este ceva mai mic, insa poate sa vina cu avantajul economiei de spatiu si cu cel al economiei de bani.

Salvează

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo