Criteriul National

Frizerie moderna pentru barbati

martie 12
16:09 2020

Tunsoarea este una dintre componentele principale ale stilului masculin. Optiunile de styling depind de tunsoare. Intr-o frizerie standard ti se pune intrebarea cum doresti sa fii tuns. Daca intrebi hair stylistul acesta te poate sfatui, si poti poti auzi ceva de genul: „in fata il poti face un pic mai scurt si whisky ras, pe spatele capului.”  Tunsorile pentru barbati sunt selectate nu doar luand in considerare forma fetei si textura parului, ci tunsoarea ar trebui sa se potriveasca imaginii tale in ansamblu sau sa-ti formeze imaginea de care ai nevoie.

Frizerie

Nicio tunsoare barbateasca nu va arata bine fara styling, asa cum ne spun hair stylistii. Dar, in toate varietatile de tunsoare si cerinte pentru ingrijirea parului, este foarte usor sa te pierzi. Dupa ce ai ajuns la frizerie, poti conta intotdeauna nu doar pe modelare, ci si pe consultare. Fiecare barbat doreste sa arate ingrijit, ordonat si elegant, nu numai in ochii sexului opus, ci si in reflectia sa in oglinda. Din acest motiv, barbatii din cand in cand merg la saloanele de infrumusetare, urmarindu-si cu atentie propria tunsoare si privind cu coltul ochilor spre abundenta produselor de coafura pe care le foloseste frizerul. Imediat dupa taierea si modelarea parului, stilistii din salonul Antica Studio discuta cu clientul despre cum sa-si mentina aspectul tunsorii. In functie de lungime se folosesc anumite aparate de tuns si ras, care sunt utilizate doar intr-un salon profesional, asa cum este Antica Studio. Stylistii folosesc diverse tipuri de aparate, precum si o linie de produse cosmetice profesionale.

Preturi frizerie

Ar trebui sa stii ca la orice frizerie, intai poti fi spalat, tuns, aranjat cu diferite produse cosmetice. Toate acestea au o lista de preturi frizerie. O tunsoare la salonul de cosmetica Antica Hair Studio, te poate costa in functie de tehnica folosita si de produsele cosmetice utilizate. Optim ar fi sa alegi o tunsoare care sa se potriveasca chipului tau, la moda si efectuata de un hair stylist profesionist. Frizerul profesionist te va sfatui ce produse de ingrijire sa folosesti, deoarece barbatii folosesc adesea o ceara speciala si geluri pentru modelarea parului. Au o densitate caracteristica si o protectie impotriva influentelor externe. Atunci cand parul este aranjat cu un uscator de par, specialistul il foloseste pentru evidentierea firelor individuale. Pentru utilizarea independenta la domiciliu, exista de asemenea, cosmetice potrivite, dar nu se compara cu produsele profesionale de la o frizerie profesionala.

Antica Hair Studio

Pentru a parea elegant, respectabil, un barbat trebuie sa aiba grija de aspectul sau. Un rol important il are salonul de infrumusetare Antica Hair Studio, care atrage instantaneu atentia interlocutorului. De multe ori, pentru a avea o tunsoare cu un aspect frumos, elegant si modern nu este suficient sa mergi la o frizerie oarecare, ci ai nevoie de un salon de styling. O frizerie profesionala pentru barbati va rezolva aceasta problema, iar frizerul iti va putea crea un aspect perfect finisat. Barbatii pot opta pentru o tunsoare ingrijita sau sport, sau una destul de eleganta. Hair stylistii salonului vor selecta stilul potrivit pentru tine si te vor sfatui, avand in vedere dimensiunea firului de par.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

dca

dca

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul