Criteriul National

FRP intră în acțiune!

FRP intră în acțiune!
martie 03
20:11 2016

AVERTISMENT!

Redacția ziarului nostru invocă articolul numărul 30 din Constituție ce precizează clar că libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public sunt inviolabile.Iar cenzura de orice fel este interzisă.

ACTION

Doamne – ajută. În urma ultimului articol propus spre a fi luat în considerare, ORGANELE statului s-au sesizat din oficiu demarând controale și anchete cu privire la apariția unei dese cât și necesare dez- interii pe eșichierul politic. Nu de alta,  dar după cum bine stiți se apropie cu pași repezi CAMPANIA ELECTORALA și politicienii de pe acum se perpelesc de grijă pentru electoratul fidel.

„Scopul scuză întotdeauna mijloacele” ca să parafrazez un citat machiavelic, dar totodată are darul de a mai face LUMINĂ și acolo unde, vreme de 15 ani s-a acumulat multă suferință, multă obidă și totdată multă strâmtorare…

Trăim poate vremurile unei post-republici ale ex-primarului cu nume de vegetală, dar în care urmașii săi ideologici și apropiați (care dealminteri se dezic de cea mai mică apartenență) conduc momentan ,oarecum previzibil în urma unor sondaje mai mult sau mai puțin adevărate…Dar, deh, voința și opinia mulțimii va duce la respectarea ALEGERILOR LIBERE programate tocmai în duminica Orbului (ce coincidență nefericită).

Ca un arc peste timp, România poate să repete (sau nu) o anumită perioadă istorică post-decembristă!Totuși, personal cred și sper în poporul meu că va alege cu duhul înțelepciunii și nu se va lăsa înșelat de unii și de alții…

Și, dacă tot am adus în discuție acest eveniment ce se va petrece peste trei luni de zile, sunt ferm convins că , pîna atunci se vor lua măsuri ca nici un partid să nu fie prins cu OLIȚA în mână… la ușa DNA-ului. Așa pentru un CONTROL DE RUTINĂ, niciodată nu este timpul pierdut…

Fie vorba între noi, dar ne-am c-am săturat de LUMINIȚA DE LA CAPĂTUL TUNELULUI (după șapte mineriade), de COȘUL ZILNIC (după privatizările strategice listate pe bursă), de SALARIUL MINIM PE ECONOMIE (care duduie și mai are puțin de dă în clocot) și chiar de grija și respectul guvernanților față de noi (a propos, programul lpentru cei nevoiași, batrțni și săraci denumit RESPECT este încă o armă importantă a unui candidat ce continuă politica primarului cu nume vegetal, numai că de data aceasta într-un cadru mai organizat)  …

Nu vreau să vă întristez sau să vă mâniați pe mine, dar chiar și așa, tot aș dori să știm și noi ce vom mânca ca să nu ajungem la VACCINARE în duba JANDARMERIEI în următorii CINCI ANI.

Aleși neamului ar trebui să se gândească că  O SĂ NE ÎNTOARCEM LA NOI ACASĂ. Poate aveți și acel dram de curiozitate să înțelegeți aceste lucruri din capodopera cinematografică a anilor 1974.

Bineînțeles să ne apărăm GLIA ÎMPOTRIVA INVADATORILOR (pardon imigranți prin cotele obligatorii). O fi supărat MĂRIA SA ȘTEFAN VODĂ nu știm .

stefan-cel-mare-caricatura

Dar ferească DUMNEZEU să coboare el la GURILE DUNĂRII. Să vedeți atunci și domniile voastre cum va mătura cu DEȚINUȚII PARLAMENTARI …BALTA BRĂILEI de nu mai rămâne dig în picioare.

Dar apropos… știți că ideea de a transforma o baltă plină cu pești în teren agricol (orezărie)datează de pe vremea COMUNIȘTILOR ? De fapt, fără să ne  mai ascundem după degete, trebuie să recunoaștem că fost un dezastru ecologic.

TEHNOCRAȚII aceștia (cu tehnologia lor) care implantează CIP-uri la peștișori după care papă niște bani să studieze înmulțirea lor habar nu au că în ZECE ANI BALTA BRĂILEI ar fi populată din nou cu PEȘTE. Iar potențialul economic al zonei ar surclasa veniturile realizate la ora actuală. Nu mai amintim de faună. Poate aveți ceva habar despre dezastrul pădurii LETEA.

Dar să revin la articolul aflat oarecum într-un fel de așa zisă dezbatere.

O să mă întrebați de ce FRP intră în acțiune. Cine e FRP?

Să o luăm tacticos ca la ANCHETA PRELIMINARĂ. FRP e Forța de Reacție a Protestatarilor. Da …PROTESTATARUL care nu se lasă încântat de planul de SURGHIUN a clasei politice! Unii zic să fie trași în ȚEAPĂ doar cei care au FURAT ÎN ULTIMI DOUĂZECI ȘI CINCI DE ANI iar alții încă mai fac angajări pe POST DE CĂLAU. Pentru că ultimul s-a apucat de BĂUTURĂ de când au scăzut aceștia acciza la alcool.

Unii au și reacții adverse ca acest individ certat cu logica, bunul simț și bunele maniere …

Cer e că se vor da bătălii cumplite între GLADIATORII FRUNTAȘI  . După care va veni în Șparlament VODĂ cum a fost de curând în BASARABIA…

Gladiatori-Colosseo_Low Să vedeți atunci înghesuială la ușa de EVACUARE mai ceva ca la COLECTIV.

 

 

DOAMNE IARTĂ-MĂ…. Că parcă ne-a ajuns CUȚITUL LA OS de atâta imbecilizare TEHNOCRATĂ în ultima perioadă.

Unii dintre voi știți cum era pe timpuri. Citez: “în urma  plenarei CC al PCR s-a orientat către… “ sau mai departe pe surse: „ tovarășul a afirmat la ultima plenară…”. Iar în zilele noastre avem asemenea lucruri…

Domnul Președinte a ținut un simpozion în legătură cu starea de sănătate a populației DIN CARE CITEZ ”  ca sănătatea să fie tratată ca un factor cheie de dezvoltare, ca o resursă pe termen lung și nu ca o povară. O națiune cu oameni care au probleme de sănătate din ce în ce mai diverse, cu un sistem sanitar nemulțumitor, incapabil să răspundă nevoilor de sănătate și ineficient din punctul de vedere al cheltuirii banilor publici nu poate fi o națiune sănătoasă, cu speranță și nici cu adevărat prosperă. Îmbunătățirea stării de sănătate a populației, care se va reflecta în creșterea speranței de viață, prevenirea și reducerea îmbolnăvirilor, va avea un impact economic și social semnificativ ” Restul…AICI CA SĂ NU VĂ INDISPUN SAU SĂ VĂ PLICTISESC INUTIL…NU DE ALTA, DAR AVEM ȘI ALTE PROBLEME CARE SE TRATEAZĂ FĂRĂ A VORBI CU ATÂTA PREȚIOZITATE…

Să nu credeți c-ar fi rămas fără vreun răspuns. Pe fază a venit PREMIERUL TEHNOCRAT și a fostv susținut de …o retragere necesară a unui MINISTRU AL SĂNĂTĂȚII  până ce se va însănătoși REGELE…  Sau mă rog până ce prind HINGHERI aia de la DSV ARGEȘ…. BACTERIA aceea UCIGAȘĂ.

Sau poate o lasă liberă ca să nu intre PUTIN până la DEVESELU cu temuta lui armată. Spun aceștia că o să intrăm în război. Care bre? Noi suntem deja…. Avem și dezertori. Dar nu-i nimic, nu -i nimic…mai greșim și noi un pic…

Pleacă HARTA rămâne CUIUL. CUIUL CĂTĂRII bre! Ferească Dumnezeu să fii în cuiul cătării. Deocamdată singurii care sunt în POLIGONUL ROMÂNIA sunt prozeliții lui Elie Wiesel. Mereu iau pe cineva la OCHI. Pe ei nu-i ia nimeni (nici un PROCUROR) de urechi să-i scoată la TABLĂ să vedem și noi câți români mor pe minut și de ce. Pentru că mâncă LAPTE ROMÂNESC BRĂDUȚ și înaripate de la BACĂU?

Aoleu cred că m-a apucat durerea de burtă. Dacă,veți fi pe fază și vă veți da seama că nu mai scriu ți trimit materiale la Criteriul Național, atunci  să știți că m-au CIURUIT ăștia. O zi bună de la DOMNUL.

Notă

La viitoarele interpelări (la Primărie) mă voi recomanda PROTESTATARUL DE LA HARTĂ. Nu-i las DELOC. Dar nici ei pe mine. Vorbim după… CIURUIALĂ.

Sursa document : societateacivila@yahoo.com

Sursa foto : https://istoriiregasite.wordpress.com/ ,http://enciclopediagetodacilor.blogspot.ro/, reikitanoda.gportal.hu

Redacţia ziarului nostru Criteriul Naţional mulţumeşte autorului pentru excelentul material ce a dorit ca identitatea să-i fie protejată!

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo