Criteriul National

Fructele decorative- un mod simplu de a aduce culoare in casa

Fructele decorative- un mod simplu de a aduce culoare in casa
iunie 20
14:16 2019

Decorul din casa aduce un aport in modul in care cei care locuiesc se simt in fiecare zi. El se alege in functie de dorintele si placerile lor si reprezinta liantul intre mobilier si forma de expresie personala. Fructele de plastic sau alte materiale sunt utilizate des in bucatarii si alte spatii din casa cu diverse intrebuintari.

Fructele decorative din curte

Atunci cand vrei sa iti imbunatatesti aspectul mesei din foisor si nu stii cum anume sa procedezi, poti sa optezi pentru fructele decorative. Ele iti vor aduce linistea ca nu se vor degrada, ca vor ramane mereu la fel de frumoase si iti vor umple bolul de culoare. Vor face de asemenea si pofta de mancare celor care se aseaza acolo si astfel mancarea ta va fi primita cu bucurie.

Fructele decorative pe post de obiect intr-un ansamblu

Se poate ca unele decoruri sa fie inspirate din stilul Shabby Chic sau alt gen de stil apropiat. Aici sunt necesare unele accente de asemenea fel precum sunt fructele decorative. Ele pot sa fie pozitionate langa borcane mici prinse cu funde mari colorate sau in cabinet de lemn pe rafturi deschise. Aduc astfel culoare incaperii si duc intreg ansamblul in locul potrivit.

Fructele decorative pe masa de bucatarie

Atunci cand vrei sa ai un suport decorativ pe masa ca punct central poti sa optezi pentru fructele de plastic care imita extrem de bine fructele naturale. Ele vor fi acolo permanent si nu trebuie sa te focusezi mereu pe a le schimba si aranja. Vor fi ceea ce are nevoie bucataria pentru un aspect frumos si specific ei.

Fructele decorative din living

Sunt fructe decorative din diverse materiale care sunt potrivite pentru locuri din casa in care se pune accentul pe design. De exemplu un mar din sticla supradimensionat poate sa fie un punct de atractie pentru un loc din living unde exista o lumina ce cade direct pe obiect.

Fructele decorative ca joaca pentru camera copiilor

Fructele decorative pot sa fie puse intr-un raft unde copilul sa nu ajunga si sa fie pe post de obiecte de invatare prin joaca a numelor sale. De exemplu poti sa pui un mar, o para si o banana si sa intrebi copilul numele acestor fructe. Cu siguranta ca forma si culorile ii vor bucura pe cei mici, iar ele nu se pot degrada, fiind construite din plastic.

Fructele decorative- cum arata?

Se pot gasi o multitudine de variante pe piata de astfel de fructe decorative. Acestea sunt potrivite pentru un anume loc si pentru o anumita specificatie. Este bine sa alegi in functie de nevoia pe care o ai si sa stii sa te bucuri de ceea ce poate sa iti ofere chiar si un obiect atat de mic. Pana la urma, cel care isi construieste viata, o infrumuseteaza cu tot ceea ce rezoneaza cu el.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei