Criteriul National

Frumoasa si cu burtica

Frumoasa si cu burtica
iulie 12
11:56 2018

Multe femei, in timpul sarcinii, incep sa isi ascunda burtica sau sa se neglijeze. Din fericire, si la noi, doamnele care asteapta un bebe, au inceput sa inteleaga ca a fi gravida nu e nici o boala, nici un handicap. O burtica de gravida este un motiv de mandrie. In cele noua luni de sarcina nu avem de ce sa ne ferim in a purta tinute comode si totusi elegante. Putem fi frumoase si cu burtica. Nu trebuie sa ne neglijam absolut deloc si sa aratam celor din jur, dar si noua insene, ca stralucim.

Ce putem purtam daca, de exemplu, avem o ocazie speciala? In niciun caz o tinuta neagra. Purtati orice alta culoare care va place si cat mai deschisa, daca se poate. Exista foarte multe modele de rochii de seara gravide pe care le puteti purta cu succes. Trebuie doar respectate cateva reguli simple pentru confortul viitoarelor mamici.

trimestrul-2-2-200x300

In primul rand, trebuie evitate, indiferent de luna de sarcina, rochiile foarte stramte. Exista rochii de ocazie vaporoase sau stil babydoll. Acestea sunt extrem de frumoase si avantajul este ca puteti sa le purtati si dupa ce veti naste. Sunt rochiile ideale si atunci cand ramaneti cu putina burtica dupa sarcina. Chiar si rochia tip sirena, atata timp cat nu va jeneaza, este recomandata pentru gravide.

Un alt sfat este acela de a evita materialele sintetice. Riscati sa va supraincalziti si sa dezvoltati alergii ale pielii, deoarece, in aceasta perioada, sunteti mult mai sensibile.

coc-chignon

Nu uitati de coafura pentru ocazie. Puteti alege un numar impresionant de coafuri de nunta de pe internet sau din cataloagele de specialitate. Sau, daca nu stiti ce vi se potriveste, mergeti la un specialist. Sunt foarte multe saloane care va pot ajuta. Desi studiile arata ca o femeie gravida, datorita transformarilor petrecute in corp, ar trebui sa aiba un par mai sanatos si mai puternic, existe multe viitoare mamici care se plang de faptul ca acesta a devenit mail slab si cade. In plus, este de evitat vopsirea. Mai bine se va alege un nuantator fara amoniac. Pentru a fi sigura ca totul va fi ca la carte, apelati la un hair-stylist.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu