Criteriul National

Frumusetea  casei noastre se opreste astazi la alegerea echipamentelor potrivite pentru a mentine totul la parametrii ridicati

Frumusetea  casei noastre se opreste astazi la alegerea echipamentelor potrivite pentru a mentine totul la parametrii ridicati
iunie 19
11:01 2017

Indiferent de sezon, daca locuim la casa, cu siguranta dorim sa avem o imagine de ansamblu care sa aduca in discutie bunul gust, frumusetea, dar si o paleta de culori diversificata.

Daca ne raportam la vegetatia din jurul casei noastre cu siguranta lucrurile pot deveni usor problematice, deoarece indiferent de sezon aceasta va creste pe langa diferiti copaci, flori sau plantatii de legume/fructe, drept pentru care atentia noastra trebuie atintita asupra echipamentelor alese pentru a o indeparta.

In ultimul deceniu, un dispozitiv care a avut foarte mult impact pentru a face acest lucru, indiferent de lungimea vegetatiei sau suprafata parcursa este de departe o masina pentru tuns iarba si gazonul, care functioneaza deseori asemenea diferitelor masini agricole de mica anvergura!

Cand ne gandim insa la achizitionarea unui asemenea produs cu siguranta ne gandim la aspecte ce tin de tipologie, alimentare, costuri de achizitie si desigur modalitatea de intretinere.

Exista in acest moment doua tipologii care scot in tipare cea mai buna masina de tuns iarba si acelea sunt manuala si automatizata.

Daca la cea manuala intrebuintarea noastra este una foarte mare si se bazeaza pe forta impingerii, la cea automatizata motorul are grija sa propulseze tot echipamentul in vederea obtinerii celor mai placute suprafete.

Cand vorbim de alimentare, aducem in discutie tipul de combustibil folosit. Evident, in cadrul celor cu alimentare motorizata aducem in discutie arderea interna si deci benzina sau motorina special concepute pentru asemenea utilaje pentru gradinarit.

Insa, cand aducem in discutie aplicarea manuala, atunci combustibilul este de ordin electric sau termic, iar puterea va fi exprimata in watti.

Insa pe noi cu siguranta ne intereseaza sa reducem timpii de lucru in cadrul unei asemenea operatiuni si sa nu intampinam diferite dureri de spate, gat sau umeri, asa ca ne vom orienta atentia cu siguranta spre modele automatizate ce au la baza un motor.

Poate ca ne gandim ca cele manuale au costuri de achizitie mai scazute, insa acest lucru nu aduce de la sine si obtinerea performantelor dorite!

Consulta acum mediul online si intra in posesia celor mai consacrate modele de masina de tuns iarba si gazonul, iar ofertele cu siguranta te vor incanta si te vor aduce in culmile bucuriei pentru a-ti intretine cum se cuvine casa si imprejurul ei.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo