Criteriul National

Frumusetea  casei noastre se opreste astazi la alegerea echipamentelor potrivite pentru a mentine totul la parametrii ridicati

Frumusetea  casei noastre se opreste astazi la alegerea echipamentelor potrivite pentru a mentine totul la parametrii ridicati
iunie 19
11:01 2017

Indiferent de sezon, daca locuim la casa, cu siguranta dorim sa avem o imagine de ansamblu care sa aduca in discutie bunul gust, frumusetea, dar si o paleta de culori diversificata.

Daca ne raportam la vegetatia din jurul casei noastre cu siguranta lucrurile pot deveni usor problematice, deoarece indiferent de sezon aceasta va creste pe langa diferiti copaci, flori sau plantatii de legume/fructe, drept pentru care atentia noastra trebuie atintita asupra echipamentelor alese pentru a o indeparta.

In ultimul deceniu, un dispozitiv care a avut foarte mult impact pentru a face acest lucru, indiferent de lungimea vegetatiei sau suprafata parcursa este de departe o masina pentru tuns iarba si gazonul, care functioneaza deseori asemenea diferitelor masini agricole de mica anvergura!

Cand ne gandim insa la achizitionarea unui asemenea produs cu siguranta ne gandim la aspecte ce tin de tipologie, alimentare, costuri de achizitie si desigur modalitatea de intretinere.

Exista in acest moment doua tipologii care scot in tipare cea mai buna masina de tuns iarba si acelea sunt manuala si automatizata.

Daca la cea manuala intrebuintarea noastra este una foarte mare si se bazeaza pe forta impingerii, la cea automatizata motorul are grija sa propulseze tot echipamentul in vederea obtinerii celor mai placute suprafete.

Cand vorbim de alimentare, aducem in discutie tipul de combustibil folosit. Evident, in cadrul celor cu alimentare motorizata aducem in discutie arderea interna si deci benzina sau motorina special concepute pentru asemenea utilaje pentru gradinarit.

Insa, cand aducem in discutie aplicarea manuala, atunci combustibilul este de ordin electric sau termic, iar puterea va fi exprimata in watti.

Insa pe noi cu siguranta ne intereseaza sa reducem timpii de lucru in cadrul unei asemenea operatiuni si sa nu intampinam diferite dureri de spate, gat sau umeri, asa ca ne vom orienta atentia cu siguranta spre modele automatizate ce au la baza un motor.

Poate ca ne gandim ca cele manuale au costuri de achizitie mai scazute, insa acest lucru nu aduce de la sine si obtinerea performantelor dorite!

Consulta acum mediul online si intra in posesia celor mai consacrate modele de masina de tuns iarba si gazonul, iar ofertele cu siguranta te vor incanta si te vor aduce in culmile bucuriei pentru a-ti intretine cum se cuvine casa si imprejurul ei.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro