Criteriul National

Fum alb la Politia Locala Ploiesti

Fum alb la Politia Locala Ploiesti
aprilie 05
15:25 2022

Incisiv de Prahova va dezvaluie reteaua de fabricat ilegal functionari publici si de „suzete de supt”/praduit bugetul local.
Inainte de toate o sa rugam cititorii sa retina o singura data: 26.01.2022! Este foarte importanta in descifrarea actiunilor derulate de Capofamiglia ce praduieste bugetul local.
1. La data de 26.01.2022, „Nasul” – Don’ Spanu -Albu Catalin, director al Politiei Locale Ploiesti, deschide oficial sezonul de fabricat ilegal functionari publici si de „suzete de supt” de la bugetul local.


Acest sezon a fost deschis de „Nasul” – Don’ Spanu – Albu Catalin prin nerespectarea hotararilor judecatoresti, savarsind, constient, infractiunea prevazuta de art 287, alin d) „nerespectarea hotararii judecatoresti prin care s-a dispus reintegrarea in munca a unui salariat”.
Prin acest procedeu a fost facut, ilegal, functionar public bucata aceea de paznic cu taticul boss la Finante, pentru care s-a incercat circul cu modificarea Organigramei Politiei Locale Ploiesti, precum si fabricarea altor functionari publici.
„Nasul” – Don’ Spanu – Albu Catalin, director al Politiei Locale Ploiesti, a incercat sa puna presiune pe Consiliul Local Ploiesti poposind in sedinta pentru a se sustine pe el si pe „Rechinul – Fin“, Don’ Andrei Volosevici- PRIMAR PLOIESTI, chiar cu politisti locali aflati in timpul programului si care nu aveau calitatea de a participa la o astfel de sedinta a CL. Acestia, ulterior, in „fabrica”, au motivat ca au fost luati de „Nasul” – Don’ Albu Catalin, cu forta. Mari „caractere”….


Acum intelegem de ce, dupa sedinta, „Rechinul – Fin“ Don’ Andrei Volosevici- PRIMAR PLOIESTI, a amenintat cativa consilieri locali PNL ca va avea „grija de ei, in modul cel mai jegos”. Amenințări suave reluate și de consilierul fără contract cu gen, „acest mesaj se va șterge la 12 noaptea”, etc, un stil inconfundabil de santaj si amenintare marca propie (daca este vorba de „jegos”, banuim noi la modul cum va avea grija de ei, prin haituirea și denigrarea  prin anumite site-uri locale. Ne asteptam si noi la astfel de procedeeeee pantentate pe vremea procurorului Portocala. DIN PARTEA NOASTRA AVETI UNDA VERDE!!! ASTEPTAM CU INTERES, NU NUMAI NOI….).


 

Vor urma inregistrari audio spumoase cu tunurile și blaturile date de  „Rechinul – Fin“ Don’ Andrei Volosevici!Avem zeci de ore de înregistrări audio (in afara de mii de documente si facturi), mai precis 120 de ore cu relevantă pentru organele de cercetare penala, din cele 520 de ore, restul 520- 120 cu relevanta politica, o relevanta care va pune o bomba in cel putin 3 partide politice locale! DAR, acest articol nu isi propune sa dezvolte subiectul acestor dezvaluiri! Vor urma!

Noi am precizat, în clar: a reinventat „Mafia de la Bravo”, schimbând doar nebunul! Pe procurorul „Portocala” cu un Don’, respectiv cu „Rechinul – Fin“ Don’ Andrei Volosevici!

2. La data de 26.01.2022 (sac!), primarul imoral si amorez, „Rechinul – Fin“ Don’ Andrei Volosevici, isi angajeaza concubina in functia de consilier, la Compartimentul Cabinet Primar, prin decizia 122.
Anterior, concubina primarului lucra la CONPET SA Ploiesti unde lucreaza si tatal si unchiul acesteia, fostii ofiteri SRI, Necsulescu Sorin si Necsulescu Alexandru.
Ulterior, concubina primarului imoral si amorez este facuta ilegal functionar public, cu sprijinul „Nasei”, „Madrina” Albu Simona, cum va vom arata mai jos.

Pana atunci, sa prezentam ce decizii a mai luat amorezul imoral, primar Andrei Volosevici, in respectul pentru cetateni si pentru bugetul local.

3. La data de 26.01.2022, prin Decizia 120, primarul imoral si amorez o angajeaza pe doamna Pascu Marina, in functia publica de consilier.
4. La data de 26.01.2022, in acelasi respect pentru cetateni si bugetul local, pe care il confunda probabil cu anumite bugete de prin Sicilia, „Rechinul – Fin“ Don’ Andrei Volosevici, prin Decizia 121, o angajeaza pe doamna Ponerici Ioana, in functia publica de consilier.
5. Dovedind acelasi respect ca mai sus, „Rechinul – Fin“ Don’ Andrei Volosevici, o angajeaza, tot la data de 26.01.2022, in functia publica de consilier pe Popescu Carmen Elena, prin Decizia 123.
6. Aratand o „verva” de speriat si o pofta nebuna de capusat bugetul local, la aceeasi data, 26.01.2022, „Rechinul – Fin“ Don’ Andrei Volosevici o angajeaza si pe Goia Ioana, in functia publica de consilier, prin Decizia nr 124.
La si altele, dar foarte importante in economia intelegerii si perceprii fenomenului
7. La data de 07.02.2022, prin Decizia 192, „Rechinul – Fin“ Don’ Andrei Volosevici o angajeaza pe Baicoianu Simona pe o perioada determinata si pe urma ii semneaza incetarea contractului individual de munca, dar sa retinem numele care se va mai regasi ulterior in aceasta investigatie.
8. La data de 27.01.2022, „Rechinul – Fin“, Don’ Andrei Volosevici il numeste in functia publica de consilier pe Radulescu Viorel Lucian!
Sprijinul nemijlocit al „Nasei”, „Madrina” Albu Simona:
9. Concubina primarului imoral si amorez este facuta, peste noapte, ca in cazul bucatii de paznic de la Politia Locala Ploiesti, functionar public la Directia de Comunicare, printr-un asa zis concurs.
10. O alta consiliera a „Rechinului – Fin“ Don’ Andrei Volosevici, prietena cu concubina Andrada, este angajata fuctionar public la Directia de Gestiune Patrimoniu. Probabil tot in acelasi respect fata de ploiesteni si fata de bugetul local. La acest subiect vom reveni cu un articol separat, e prea frumos și „spumos” sa pierdem asa ceva!
Concursurile s-au organizat in felul urmator…s-a scos postul la concurs cu schimbarea conditiilor de vechime, studii, specialitate in functie de persoana care trebuia sa obtina concursul.
Subiectele nu au fost formulate de catre comisie, ci fiecare candidat si-a propus subiectele.
11. „Rechinul – Fin“ Don’ Andrei Volosevici, milos din fire si cu respect fata de cetateni si bugetul local a realizat ca familia lui Vivi Rachita este numeroasa si chiar daca acesta da tunuri peste tunuri la CSM Ploiesti nu poate sa fie NU fie insensibil la nevoile celor din familia acestuia. Ii angajeaza si sora lui Vivi Rachita.
Astfel, la Directia de Relatii Internationale, 2 posturi cu studii superioare au fost transformate in studii medii in conditiile in care studiile medii se solicita la personalul TESA, si au fost ocupate de persoane apropiate primarului- una este chiar sora lui Valeriu Rachita-numele de familie RACHITA…se poate verifica…primarul a simtit nevoia sa lucreze cu oameni cu studii medii…nimeni nu stie cine a propus transformarea posturilor din studii superioare in studii medii, in afara de „Madrina” Albu Simona.
Multi salariati au fost definitivati pe post numai dupa ce au fost angajati, la inceput, pe post de consilier primar si apoi definitivati unde au dorit fiecare.
Daca vreun salariat cu vechime in institutie s-a inscris la concurs sau si-a exprimat intentia de a candida, „Nasa Madrina” Albu Simona a fost cea care i-a chemat si convins sa nu candideze…
Acesta este milostivul „Rechinul – Fin“, Don’ Andrei Volosevici, cu respect fata de cetateni si bugetul local.
Reamintim ca, „Rechinul – Fin“ Don’ Andrei Volosevici mai crease „suzete de supt” bani publici confundand urbea cu Sicilia:
1. Capodecina -Rachita cu tunurile sale la CSM Ploiesti. Acum si sora are suzeta de supt de la bugetul local. Mai aveti neamuri ceva de angajat si sa le montati suzete Don’ Rachita?
2. Adrian Semcu la SGU Ploiesti
Am citit siderati punctul de vedere al acestui mare om, mare caracter, punct de vedere dat colegilor de la Observatorul Prahovean cu privire la utilizarea autoturismului SGU in interes personal: „Activitatea societății este una complexă, la foc continuu, și dimineața, și noaptea, drept pentru care directorul societății are la dispoziție un mijloc de transport pentru a interveni în orice moment, fapt prevăzut inclusiv în contractul de mandat”, a susținut Adrian Semcu, directorul SGU Ploiești”.
Pe bune? Pana unde merge tupeul?
Demis la data de 03 iunie 2021 de la conducerea Hidro Prahova, o unitate aflata in subordonarea Consiliului Judetean Prahova, pentru INCOMPETENTA, marele om si marele caracter a fost recuperat cu 4 ore in Cabinetul Primarului dupa metoda descrisa mai sus. Ulterior, a fost numit director general adjunct la SGU si, in urma negocierii politice a ajuns director general. Da, probabil scrie in contractul de mandat dat de CA al SGU dar, acest CA a fost numit tot de Rechinul – Fin“ Don’ Andrei Volosevici, un CA care a dat mandat unuia demis pentru incompetenta. Cat tupeu…
Faptul ca utilizeaza autoturismul unitatii in interes personal nu mai este o noutate pentru nimeni. Chiar si „Nasul” – Don’ Spanu – Albu Catalin, director al Politiei Locale Ploiesti procedeaza similar cu autoturismul unitatii. Probabil si „Nasul” – Don’ Spanu – Albu Catalin, director al Politiei Locale Ploiesti a fost „plantat” in functie datorita acelorasi competente ca ale dumneavoastra, din moment ce acesta nu era in stare sa scrie un proces-verbal de contraventie.
3. Răzvan Lungu a fost numit director general la SC Hale și Piețe la data de 24 mai 2021! Razvan Lungu este finul competentului Adrian Semcu!
Simona-Rodica BĂICOIANU – Președinte C.A la SC Hale si Piete Ploiesti, pupila lui „Rechinul – Fin“ Don’ Andrei Volosevici (personajul de la punctul 7 de mai sus pe care va rugasem sa o tineti minte) il numeste pe finul lui Adrian Semcu la conducerea SC Hale si Piete Ploiesti (Sgarrista – Răzvan Lungu), iar „Rechinul – Fin“ Don’ Andrei Volosevici il numeste pe Adrian Semcu director la SGU Ploiesti, dezvaluiam acum ceva vreme.
Răzvan Lungu a condus RASP Ploiești în primul mandat al edilului, din perioada 2008 – 2012.
Acesta a fost manager de exploatare la SC Hidro Prahova SA de unde Nasul sau a fost demis pentru INCOMPETENTA.
Imediat cum Andrei Volosevici a câștigat primul mandat de primar, în anul 2008, Răzvan Lungu a fost numit director la RASP Ploiești.
Un an mai târziu, în 2009, el devine și membru în Consiliul de Administraţie al SC FC Petrolul SA.
În perioada 2011 – 2012, Lungu a fost președintele Consiliului de Administrație de la SC Hale și Piețe SA.


Totul se invarte in jurul „Rechinului – Fin” Don’ Andrei Volosevici si respectului acestuia pentru lege (pe care o interpreteaza dupa bunul plac), respectului fata de catateni si respectului deosebit pe care il are fata de bugetul local. JAF LA DRUMUL MARE. Vom reveni cu alte dezvaluiri senzationale, cu precizarea ca, aceste jafuri prezentate în acest articol sunt doar o „picătură de apa” in comparație cu jafurile la care vom face referire în dezvaluirile noastre ce vor urma, din aceasta ampla investigatie.  (Cristina T.).

 

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul