Criteriul National

Functionarea imprimantei Altalink C8000

Functionarea imprimantei Altalink C8000
noiembrie 05
18:49 2018

Imprimanta multifunctionala Xerox AltaLink C8000 este reprezentativa pentru cele mai inovatoare tehnologii, permitand copierea si scanarea documentelor in acelasi timp. Este dedicata multinationalelor cu un volum foarte mare de munca, deoarece diminueaza timpul dedicat sarcinilor administrative si creste productivitatea angajatilor.

Altalink va pune la dispozitie o serie de imprimante multifunctionale: C8030, C8035, C8045, C8055 si C8070, cu vitezele de imprimare de 30, 35, 45, 55 si 70 de pagini pe minut. In functie de fluxul de lucru, imprimanta AltaLink este potrivita pentru grupurile de lucru medii si mari, precum si pentru birourile cu activitate intensa.

Foarte usor de folosit

Functiile comenzilor sunt ilustrate in mod obisnuit pe ecranul senzorial al imprimantei (1. Print, 2. Copy, 3. Scan, 4. Transfer etc.), cele esentiale in partea de sus a ecranului, iar cele utilizate frecvent la indemana. Exista o prezentare intuitiva care va ghideaza pas cu pas in realizarea fiecarei sarcini.

Este optimizata pentru multitasking, de aceea include experienta de utilizare de tip tableta, comenzi prin gesturi pe ecranul senzorial si personalizare faciala.

De asemenea, este compatibila cu dispozitive mobile si cu serviciile cloud, conectarea facandu-se instantaneu, direct din interfata cu utilizatorul. Aceasta tehnologie va permite sa lucrati oricand si de oriunde, de pe orice dispozitiv.

Interfata de utilizare de la distanta va permite sa gestionati, sa urmariti si sa instruiti utilizatorii, dand un randament mai bun.

Pe imprimanta se pot descarca aplicatii, la fel ca pe un smartphone, care extind functionalitatile si va vor permite sa lucrati mai repede si mai inteligent. Operatiile de scanare, imprimare si fax se pot desfasura simultan, ceea ce inseamna ca veti creste productivitatea in perioadele de varf.

Securitate integrata

Pentru functionarea optima a multifunctionalelor AltaLink C8000, inventatorii au pus accent pe siguranta si protectia datelor.

Utilizarea imprimantelor AltaLink C8000 este 100 % sigura, eliminand riscul de stocare sau transfer nedorit de date prin securitatea incorporata.

Nivelurile de securitate sunt criptarea datelor, suprascrierea discului si certificatele din domeniu. La nivel de utilizator, prin activarea functiei “Imprimare securizata”, angajatii pot folosi imprimanta prin introducerea unui cod PIN, ceea ce inseamna ca accesul la documentele confidentiale este restrictionat.

Calitatea culorilor

Rezolutia de 1200×2400 dpi prezenta in seriile de imprimante AltaLink C8000, ofera documentelor claritate, atat pentru imagini color de inalta calitate, cat si pentru texte cu detalii fine. Drept urmare, personalul poate imprima orice document cu un aspect profesional, in cel mai rapid si cel mai eficient mod.

Configurare personalizata

Cu optiunile de finisare, imprimanta AltaLink C8000 se poate configura pentru orice mediu de lucru si pentru orice tip de documente (ex: carti, brosuri, pliante etc.).

Imprimantele AltaLink C8000 vin configurate standard cu:

– alimentator de documente automat fata-verso (scanarea simultana a ambelor fete, 139 imagini pe minut);

– tava manuala (alimenteaza pana la 100 de coli);

– doua tavi reglabile de cate 520 de coli;

– doua tavi offset de iesire (cate 250 de coli fiecare).

In functie de volumul zilnic de munca, de mediul de lucru si de numarul documentelor imprimate si copiate, puteti personaliza imprimanta AltaLink C8000 cu urmatoarele configuratii:

– capsator manual (pana la 50 de coli);

– kit pentru plicuri (incarcarea a 60 de plicuri);

– alimentator de mare capacitate cu tavi in tandem (extinde capavitatea de hartie la 3140 de coli);

– modul cu patru tavi (pana la 2180 coli);

– finisherul BR cu dispozitiv de brosurare (functii de finisare avansate si brosuri de 60 de pag).

Utilizatorii acestei tehnologii au acces instantaneu si securizat la documentele si datele de care au nevoie pentru a lucra rapid si eficient. Este una dintre cele mai inteligente si productive imprimante din aceasta perioada.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu