Criteriul National

Functionarea imprimantei Altalink C8000

Functionarea imprimantei Altalink C8000
noiembrie 05
18:49 2018

Imprimanta multifunctionala Xerox AltaLink C8000 este reprezentativa pentru cele mai inovatoare tehnologii, permitand copierea si scanarea documentelor in acelasi timp. Este dedicata multinationalelor cu un volum foarte mare de munca, deoarece diminueaza timpul dedicat sarcinilor administrative si creste productivitatea angajatilor.

Altalink va pune la dispozitie o serie de imprimante multifunctionale: C8030, C8035, C8045, C8055 si C8070, cu vitezele de imprimare de 30, 35, 45, 55 si 70 de pagini pe minut. In functie de fluxul de lucru, imprimanta AltaLink este potrivita pentru grupurile de lucru medii si mari, precum si pentru birourile cu activitate intensa.

Foarte usor de folosit

Functiile comenzilor sunt ilustrate in mod obisnuit pe ecranul senzorial al imprimantei (1. Print, 2. Copy, 3. Scan, 4. Transfer etc.), cele esentiale in partea de sus a ecranului, iar cele utilizate frecvent la indemana. Exista o prezentare intuitiva care va ghideaza pas cu pas in realizarea fiecarei sarcini.

Este optimizata pentru multitasking, de aceea include experienta de utilizare de tip tableta, comenzi prin gesturi pe ecranul senzorial si personalizare faciala.

De asemenea, este compatibila cu dispozitive mobile si cu serviciile cloud, conectarea facandu-se instantaneu, direct din interfata cu utilizatorul. Aceasta tehnologie va permite sa lucrati oricand si de oriunde, de pe orice dispozitiv.

Interfata de utilizare de la distanta va permite sa gestionati, sa urmariti si sa instruiti utilizatorii, dand un randament mai bun.

Pe imprimanta se pot descarca aplicatii, la fel ca pe un smartphone, care extind functionalitatile si va vor permite sa lucrati mai repede si mai inteligent. Operatiile de scanare, imprimare si fax se pot desfasura simultan, ceea ce inseamna ca veti creste productivitatea in perioadele de varf.

Securitate integrata

Pentru functionarea optima a multifunctionalelor AltaLink C8000, inventatorii au pus accent pe siguranta si protectia datelor.

Utilizarea imprimantelor AltaLink C8000 este 100 % sigura, eliminand riscul de stocare sau transfer nedorit de date prin securitatea incorporata.

Nivelurile de securitate sunt criptarea datelor, suprascrierea discului si certificatele din domeniu. La nivel de utilizator, prin activarea functiei “Imprimare securizata”, angajatii pot folosi imprimanta prin introducerea unui cod PIN, ceea ce inseamna ca accesul la documentele confidentiale este restrictionat.

Calitatea culorilor

Rezolutia de 1200×2400 dpi prezenta in seriile de imprimante AltaLink C8000, ofera documentelor claritate, atat pentru imagini color de inalta calitate, cat si pentru texte cu detalii fine. Drept urmare, personalul poate imprima orice document cu un aspect profesional, in cel mai rapid si cel mai eficient mod.

Configurare personalizata

Cu optiunile de finisare, imprimanta AltaLink C8000 se poate configura pentru orice mediu de lucru si pentru orice tip de documente (ex: carti, brosuri, pliante etc.).

Imprimantele AltaLink C8000 vin configurate standard cu:

– alimentator de documente automat fata-verso (scanarea simultana a ambelor fete, 139 imagini pe minut);

– tava manuala (alimenteaza pana la 100 de coli);

– doua tavi reglabile de cate 520 de coli;

– doua tavi offset de iesire (cate 250 de coli fiecare).

In functie de volumul zilnic de munca, de mediul de lucru si de numarul documentelor imprimate si copiate, puteti personaliza imprimanta AltaLink C8000 cu urmatoarele configuratii:

– capsator manual (pana la 50 de coli);

– kit pentru plicuri (incarcarea a 60 de plicuri);

– alimentator de mare capacitate cu tavi in tandem (extinde capavitatea de hartie la 3140 de coli);

– modul cu patru tavi (pana la 2180 coli);

– finisherul BR cu dispozitiv de brosurare (functii de finisare avansate si brosuri de 60 de pag).

Utilizatorii acestei tehnologii au acces instantaneu si securizat la documentele si datele de care au nevoie pentru a lucra rapid si eficient. Este una dintre cele mai inteligente si productive imprimante din aceasta perioada.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei