Criteriul National

Gama de chiuvete de bucatarie Blanco

Gama de chiuvete de bucatarie Blanco
iunie 16
09:15 2020

16Când vă gândiți să înlocuiți sau să vă renovați bucătăria, chiuveta Blanco trebuie să vă vină în minte dacă vă place calitatea și eleganța. Blanco este o companie de renume din Germania, cu mult stil pentru chiuveta de bucătărie și alte articole de bucătărie. Acest articol este despre Recenzii Blanco Sink pentru a vă ajuta să alegeți una dintre cele mai bune chiuvete de bucătărie de pe piață.

Înființată în 1925, Blanco se concentrează pe calitate, durabilitate, proiectări imbatabile materiale de primă clasă și inovație printre alte calități.

Chiuvetele Blanco sunt rezistente la calduri de pana la 280 grade celsius. Aceasta caracteristica creste durata de viata si imbunatateste modul in care veti simti confortul in bucataria Dumneavoastra.

Este mult mai usor acum sa va pastrati chiuveta curata si ingrijita pentru ca materialul din care este realizata va face intretinerea ei mult mai usoara. Curatarea zilnica va fi asigurata daca folositi solutiile potrivite de igienizare.

Chiuvetele realizate din Silgranit sunt un mix de compozit care contine cel putin 80% quartz si restul de 20% este bazat pe mix de ceramic, rasini special, etc. Compozitia rezultata si procesele speciale de productie maresc duritatea pietrei, iar chiuveta realizata din acest material va fi mai rezistenta, dar si mai usor de intretinut.

Cateva avantaje ale chiuvetelor din granit de la Blanco sunt urmatoarele:

– piatra de granit rezistenta
– rezistenta la caldura
– usurinta de curatare foarte mare
– rezistenta maxima la pete si zgarieturi.

Va invitam pe www.protege.ro sa descoperiti cu incredere gama de chiuvete de calitate ridicata de la Blanco pentru a va bucura de confort maxim si eleganta in casa Dumneavoastra.

Aceste chiuvete din silgranit sunt realizate dintr-un compozit care contine 80% granit si un mix de ceramice si acrylice. Acestea sunt imbinate impreuna pentru a da acea rezistenta chiuvetei de bucatarie.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

knockoutstore

knockoutstore

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul