Criteriul National

Gama de conveioare cu role/banda/lant SKBS

Gama de conveioare cu role/banda/lant SKBS
august 25
09:58 2020

Alegerea unui sistem de conveioare potrivit pentru afacerea ta este un proces elaborios de care sa tinem cont cand vrem sa ne asiguram de calitate acestuia. Pentru astra trebuie sa fim atenti la mai multe elemente de care sa tinem cont cand alegem acest echipament. Sunt o gama variata de conveioare de care sa tinem cont cand vrem sa alegem conveiorul ideal pentru afacerea noastra. Cele mai comune conveioare sunt cele cu rola/banda sau cu lant si ele se aleg dupa mai multe criterii importante. Iata mai jos cateva elemente de care sa tii cont cand vrei sa alegi un conveior de calitate SKBS pentru afacerea ta.

Calitățile unice ale produsului dvs. și materialele care trebuie transportate joacă rolul cel mai semnificativ în determinarea tipului potrivit de sistem de conveioare pentru compania dvs. Înainte de a decide asupra unui transportor, luați în considerare lungimea, înălțimea și lățimea produsului. Greutatea produsului joacă, de asemenea, un rol semnificativ, deoarece determină dimensiunea motorului necesar.

Cât de voluminoasă este materialul? Are caracteristici care necesită manipularea diferită, cum ar fi conținutul ridicat de umiditate sau explozivitatea? Este inflamabil? Materialul trebuie să fie transportat ușor, deoarece este extrem de fragil? Materialul are trăsături precum corozivitatea și abrazivitatea sau trebuie să mențină o temperatură specifică?

(P) Alege si din gama noastra de lifturi hidraulice profesionale SKBS.

Anumite sisteme de conveioare nu au fost construite pentru a trata ușor anumite materiale. Dacă aveți nevoie pentru a transmite materiale fragile, cum ar fi nuci, cereale pentru micul dejun sau cafea, trebuie să stați departe de transportoare care pot duce la ruperea materialului și pierderea produsului. De exemplu, echipamente precum transportoarele aeromecanice, curea, pneumatic, vid și elevator cu găleată pot forța materialele fragile prin faze stresante în timpul transportului care ar putea afecta integritatea acestuia.

Ascensoarele cu găleată nu sunt, de asemenea, ideale pentru materialele cu umiditate ridicată care se pot termina prin lipire și uscare pe partea inferioară și laterală a găleții. Curățarea materialului uscat din elevatoarele cu găleată devine un coșmar și vă costă timp și bani; aceasta face, de asemenea, menținerea unui mediu sanitar care respectă normele de siguranță alimentară mai dificilă.Descopera pe site-ul nostru intreaga gama de conveioare cu role/banda si lant de la SKBS.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

knockoutstore

knockoutstore

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul