Criteriul National

Gama de geluri UV din magazin ul online Zolla

Gama de geluri UV din magazin ul online Zolla
martie 08
17:50 2022

Cu siguranță îți vei găsi culoarea de gel potrivit în magazinul online zolla.ro.  Vei descoperi o gamă largă de geluri colorate, lacuri cu gel, lacuri de cristal și pulberi colorante. Indiferent dacă lucrezi cu gelurile colorante sau pudre colorante, gama de culori este foarte diversă, iar culoarea ta preferată garantat este inclusă în gama de produse a magazinului online. Aruncă o privire în magazinul online zolla.ro și descoperă gama de culori pe care ți-o dorești.

Geluri UV

Găsești aici cea mai recentă generație de geluri pentru unghii artificiale. Există gelul de acumulare potrivit pentru tine, precum și gelurile de culoare UV. Pentru ca selecția uriașă să nu te încurce, au fost adunate câteva informații pentru tine. Toate produsele sunt potrivite pentru lămpile UV Led și pentru lămpile UV tradiționale. Timpul de întărire în lămpile cu LED este mult mai scurt și, prin urmare, mai eficient în salonul de manichiură.

Gel de construcție UV

Fiecare designer de unghii are cerințe diferite pentru gelul său pentru unghii. Cu toate acestea, designerii de unghii sunt de acord cu câteva caracteristici. Când se întărește, ar trebui să se încălzească moderat și pur și simplu trebuie să se lipească și să nu provoace nicio ridicare. Gelurile pentru unghii tocmai pentru acest scop au fost dezvoltate de către producători. Nu sunt doar chimiști acolo, ci și designeri de unghii și maeștri care știu ce te face fericit. Astfel, în magazinul online zolla.ro există produse de ultimă generație în orice moment.

Gel de camuflaj UV

Gelurile de camuflaj sau gelurile de machiaj sunt deosebit de importante atunci când trebuie acoperite petele sau când trebuie evitate diferențele de culoare. Gelurile de camuflaj au, de asemenea, unele dintre proprietățile gelurilor de construcție pentru a satisface fiecare cerință.

Gel colorat UV

Gelurile colorate sunt potrivite si pentru nail art. Gelurile colorate sunt atât cu strat de transpiraţie cât și fără strat de transpirație. Regele gelurilor colorate este cel care se întărește fără un strat de transpirație. Un gel final este opțional și permite o finisare rapidă. Cum recunoști gelurile de culoare UV de înaltă calitate? Gelurile colorate constau din două componente: substanța purtătoare și pigmenții de culoare. Este o știință în sine să știi cum pigmenții se completează reciproc, mai ales când sunt granule diferite și cum se comportă apoi culorile în funcție de unghiul de vizualizare și grosime. Cu selecția mare de pigmenți, există ceva și pentru tine. Gelurile de unghii UV se întăresc sub lampa UV și, de asemenea, sub lampa cu LED.

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul