Criteriul National

Gama de servicii profesionale de sudare – Laser Processing

Gama de servicii profesionale de sudare – Laser Processing
martie 05
12:03 2020

Atunci cand se doreste sa se execute un proces de sudare de calitate prin care sa se uneasca usor doua elemente de metal care mai apoi sa aiba rezistenta ridicata, este nevoie de know-how in domeniu si de aparatura profesionala. Este cunoscut faptul ca procesul de sudare de tip MIG/MAG este simplu de realizat si rezultatul este un cordon in urma procesului, care va fi mai rezistent si neted, dar si are o viteza de exectuie rapida.

Daca afacerea dumneavoastra are nevoie de servicii profesionale de sudare prin care sa duceti la capat orice tip de proiect, echipa Laser Processing Romania va vine in ajutorul dumneavoastra cu servicii de calitate de sudare. Sudarea nu este doar un proces de incalzire si unire a metalelor, dar ajuta sa la obtinerea unor metale strans legate intre ele care sa dureze o viata.

Sudarea de tip MIG este un proces prin care sunt implicae mai multe metale pentru a se obtine o unire de calitate care sa reziste multa vreme.

Furnizarea de sudare consumabilă a sârmei acționează ca un material de umplere pentru a ajuta la îmbinarea celor două obiecte metalice. Acest proces este, de asemenea, cunoscut sub numele de GMAW (sudarea cu arcuri cu metale pe gaz).

Echipa Laser Processing va vine in ajutorul dumneavoastra cu servicii profesionale de sudare pentru ca orice proiect sa fie dus la capat cu succes.

Fiecare bucata de metal sau care are in componenta sa metal poate sa fie sudata. Indiferent ca ne referim la domenii auto, aeronautice si acvatice. Cand cautam online servicii de sudare putem sa gasim multe companii care ofera aceste servicii.

Dar trebuie sa ne uitam la portofoliul lor si la cat de bine este echipata acea companie pentru a fi siguri ca alegem cele mai bune servicii pentru proiectul nostru.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

knockoutstore

knockoutstore

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul