Criteriul National

Ganesha Caffe de pe Barbu Văcărescu ne surprinde cu băuturi răcoritoare create special pentru sezonul estival

Ganesha Caffe de pe Barbu Văcărescu ne surprinde cu băuturi răcoritoare create special pentru sezonul estival
august 13
18:18 2020

Planurile de vacanță pentru vara 2020 au fost ruinate în cazul multor persoane pe fondul pandemiei de COVID -19, care nu contenește să se oprească. Ca urmare a faptului că mulți oameni și-au pierdut locul de muncă și a restricțiilor impuse, românii nu au mai găsit locuri disponibile la mare ori la munte, ori nu își mai permit un concediu bine meritat de câteva zile nici în țară nici în străinătate. Desigur, mai sunt români care de teamă de infectare, doresc să renunțe la concediu în perioada aceasta de vârf.

Cu toate acestea, cafenelele încă sunt deschise și își așteaptă clienții, iar Ganesha Caffe s-a pregătit temeinic în perioada în care a fost închisă pentru a le oferi bucureștenilor acea terasă verde de care au nevoie în această perioadă pentru a se relaxa.

Ganesha Caffe de pe Barbu Văcărescu își surprinde clienții cu băuturi sofisticate

Ganesha Caffe a fost mereu acea cafenea din București care pune accent pe clienți și pe nevoile acestora. Cum pe întreaga perioadă a instaurării stării de urgență cafeneaua a fost închisă, proprietarii Ganesha s-au gândit cum să le aducă bucureștenilor care au stat și ei închiși în case un loc de relaxare, numai bun pentru socializare alături de prietenii apropiați și de familie. Astfel, au introdus acum mai mult ca niciodată băuturi răcoritoare sofisticate pe care le-au regândit și restilizat special pentru clienți.

„Punem mare accent pe clienții noștri și ne place să îi surprindem de fiecare dată când avem ocazia. Știm că este o perioadă grea pentru toți, de aceea dorim să le oferim noi experiențe alături de Ganesha Caffe prin băuturi răcoritoare, fresh, create din fructe proaspete sau chiar intense și aromate pe bază de cafea.” – reprezentat Ganesha Caffe Barbu Văcărescu.

Printre cele mai iubite băuturi în această vară la cafeneaua Ganesha se numără limonada care poate avea peste 20 de sortimente, frappe ice cream, Hugo, melon ice tea, milkshake și fresh din fructe proaspete.

Băuturi răcoritoare gata de selfie

Barmanii Ganesha Caffe sunt mai inventivi ca niciodată, astfel că fiecare băutură creată va lăsa publicul fără glas, iar degustătorului o explozie de arome intense bine echilibrate.

Modul în care fiecare băutură este ornată, printr-o cromatică foarte bine aleasă, face ca băuturile Ganesha Caffe să fie numai bune pentru selfie-uri sofisticate, care vor strânge multe like-uri.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul