Criteriul National

Ganesha Caffe se pregătește pentru redeschiderea terasei

Ganesha Caffe se pregătește pentru redeschiderea terasei
mai 30
16:02 2020

Oficialii României au anunțat cu puțin timp în urmă că Ziua Copilului va veni cu un mare cadou pentru proprietarii de lounge bar-uri cu terasa – deschiderea afacerilor acestora. Pe fondul pandemiei actuale, deschiderea teraselor a venit cu un bagaj mare de restricții, pe care fiecare proprietar de terasă trebuie să îl respecte dacă își dorește ca afacerea să își înceapă din nou activitatea. Una dintre cafenelele din București care a început pregătirile pentru redeschidere este Ganesha Caffe.

Ganesha Caffe a fost luată cu asalt de numărul mare de rezervări

Ganesha Caffe este una dintre cele mai iubite cafenele din București datorită stilului său oriental cu care a cucerit inimile bucureștenilor, dar și datorită terasei uriașe cu mulți copaci pe care o deține. Datorită acestei terase, Ganesha Caffe de pe Barbu Văcărescu a anunțat imediat ce oficialii au confirmat deschiderea teraselor de pe data de 1 iunie că terasa își va relua activitatea. Anunțul redeschiderii de pe pagina oficială de Facebook a fost primit cu multă bucurie de către clienții Ganesha Caffe, care nu au ezitat să pună repede mâna pe telefon și să facă o rezervare.

Pe tot parcursul stării de urgență, clienții ne-au dat mesaje încontinuu în care ne spuneau că de abia așteptau să redeschidem această cafenea din București. Odată oficializat anunțul conform căruia terasele își reiau activitatea începând cu 1 iunie, am primit o mulțime de telefoane și mesaje pentru rezervări. Acest lucru ne-a bucurat foarte mult pentru că este o speranță că lucrurile vor reveni la normal și, totodată, că oamenii încă ne iubesc și ne susțin.” – a declarat un reprezentat Ganesha Caffe.

Ganesha Caffe – în toi cu pregătirile pentru marea redeschidere a terasei

Pentru a putea redeschide, Ganesha Caffe va trebuit să îndeplinească toate cerințele impuse prin ordonanțe, așa că au început deja toate pregătirile în acest sens.

„Ne-am așteptat ca lucrurile să nu își ia cursul normal și că vor fi necesare schimbări mai mari sau mai mici, dar dacă acest lucru înseamnă protejarea oamenilor, atunci noi suntem de acord. Am reușit să contactăm o firmă de curățenie profesionistă care să facă curățenie atât în ceainărie cât și pe terasă – am dezinfectat fiecare colț și, totodată vom reduce considerabil și numărul de mese pentru a putea exista distanță între clienți.” – reprezentant Ganesha Caffe.

Ganesha Caffe este pregătită să atingă fiecare punct impus de către oficiali, astfel încât incinta cafenelei să fie un loc sigur atât pentru clienți cât și pentru angajați.

Ganesha Caffe este o cafenea din București tare iubită de către bucureșteni și nu numai datorită stilului său inovativ pe aceste meleaguri. Datorită numărului mare de clienți, Ganesha a reușit ca într-un timp record să își mai deschidă două locații una situată pe Cale Victoriei și cealaltă pe bd-ul Primăverii. Fiecare locație are farmecul său, astfel că oamenii vin mereu cu drag de fiecare dată.

Dacă doriți să fumați o shisha și să savurați băuturi selecte la Ganesha Caffe, este de preferat să faceți o rezervare deoarece tot timpul este ocupat.

Telefon: 0764 263 742

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul