Criteriul National

Ganesha Caffe Victoriei, un refresh pentru background-ul HoReCa de pe Calea Victoriei

Ganesha Caffe Victoriei, un refresh pentru background-ul HoReCa de pe Calea Victoriei
ianuarie 15
18:01 2019

Noul lounge Ganesha Caffe Victoriei, în scurt timp, va reîmprospăta background-ul HoReCa din zona istorică a Bucureștiului. Localurile cu specific oriental, unde se poate savura o narghilea bună și o băutură potrivită, sunt foarte îmbrățișate de oamenii din capitală. Al doilea local este situat pe Calea Victoriei, una dintre cele mai vechi artere din București.

Ganesha Caffe Victoriei vine ca o revigorare a zonei istorice, cu toate că este un concept ce îmbrățișează o experiență de peste 5 ani în domeniul cafenelelor de lux.

Centrului Istoric este unul dintre cele mai populare și populate locuri din capitală, de asemenea, acesta aduce laolaltă diferite culturi, fiind foarte îndrăgit de localnici, cât și de străini. Cu toate că este un concept preluat, a petrece timp cu prietenii la o narghilea și o băutură, este un obicei îmbrățișat și adaptat spiritului românesc. Deși nu este unicul lounge din Bucuresti cu narghilea în meniu, din punct de vedere al calității se poate spune că sunt foarte puține localuri unde este oferită o narghilea de calitate, iar Ganesha Caffe se numără printre ele. De aceea, cafeneaua Ganesha cunoscută până acum pentru locația de pe Barbu Vacarescu pătrunde în inima istoriei din București (Calea Victoriei nr. 16-20) cu un nou lounge în Centru Vechi, Ganesha Caffe Victoriei.

Cândva, zona Victoriei era drumul principal între moșia voievodului și palatul domnesc. În prezent, pentru a crea un spațiu HoReCa nu mai este necesar ca localul respectiv să aibă servicii de restaurant sau de cazare, acum este vorba despre „povestea” pe care locul respectiv o alege. Noul lounge de lux Ganesha Caffe Victoriei penetrează una dintre cele mai vechi artere ale capitalei cu o poveste inedită, pe care clienții vor alege să o trăiască.

Noua cafenea adoptă aceeași poveste a zeului indian Ganesha. Etimologic, Ganesha este alcătuit dintr-o combinație între grup/trib („gana”) și stăpân/maestru („isha”). Iconografic, zeul este redat într-un mod neobișnuit, având cap de elefant. De cele mai multe ori, Ganesha este portretizat dansând, luptându-se sau jucându-se. Astfel, povestea Ganesha Caffe Victoriei este creată într-o atmosferă prietenoasă și, totodată, superioară altor experiențe adiacente.

Ganesha Caffe Victoriei este un local antagonic, deoarece atmosfera nouă este redată prin decorațiuni moderne, dar intr-o notă clasică, specifică Centrului Istoric al Bucureștiului.

De asemenea, Ganseha Caffe Victoriei se încadrează într-o nișă unde concurența este foarte mare. Discrepanța apare odată cu serviciile prestate și cu produsele de calitate oferite. „Povestea” Ganesha face parte din arealul exclusiv Oriental, în care clienții își vor crea propriul basm. Noul local are un personal de prieteni care sunt gata să ofere sfaturi clienților în alegerea narghilelelor și a băuturilor potrivite.

Despre Ganesha Caffe Victoriei:

Ganesha Caffe Victoriei este o nouă cafenea de lux din zona Victoriei București, gata să ofere experiențe cu produse de sorginte orientală, precum narghilea, arome inedite, dar și băuturi potrivite. Noua locație este: Calea Victoriei, nr. 16-20, Sector 3, București – România. CUI: 39986140, Nr. Înmatriculare: J40/14613/2018.

Contact:

telefon – 0748 336 677

mail – ganeshacaffevictoriei@gmail.com

Vizitează website Ganesha: Coffee Shop in zona Victoriei Bucuresti

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei