Criteriul National

Ganesha Caffe Victoriei, un refresh pentru background-ul HoReCa de pe Calea Victoriei

Ganesha Caffe Victoriei, un refresh pentru background-ul HoReCa de pe Calea Victoriei
ianuarie 15
18:01 2019

Noul lounge Ganesha Caffe Victoriei, în scurt timp, va reîmprospăta background-ul HoReCa din zona istorică a Bucureștiului. Localurile cu specific oriental, unde se poate savura o narghilea bună și o băutură potrivită, sunt foarte îmbrățișate de oamenii din capitală. Al doilea local este situat pe Calea Victoriei, una dintre cele mai vechi artere din București.

Ganesha Caffe Victoriei vine ca o revigorare a zonei istorice, cu toate că este un concept ce îmbrățișează o experiență de peste 5 ani în domeniul cafenelelor de lux.

Centrului Istoric este unul dintre cele mai populare și populate locuri din capitală, de asemenea, acesta aduce laolaltă diferite culturi, fiind foarte îndrăgit de localnici, cât și de străini. Cu toate că este un concept preluat, a petrece timp cu prietenii la o narghilea și o băutură, este un obicei îmbrățișat și adaptat spiritului românesc. Deși nu este unicul lounge din Bucuresti cu narghilea în meniu, din punct de vedere al calității se poate spune că sunt foarte puține localuri unde este oferită o narghilea de calitate, iar Ganesha Caffe se numără printre ele. De aceea, cafeneaua Ganesha cunoscută până acum pentru locația de pe Barbu Vacarescu pătrunde în inima istoriei din București (Calea Victoriei nr. 16-20) cu un nou lounge în Centru Vechi, Ganesha Caffe Victoriei.

Cândva, zona Victoriei era drumul principal între moșia voievodului și palatul domnesc. În prezent, pentru a crea un spațiu HoReCa nu mai este necesar ca localul respectiv să aibă servicii de restaurant sau de cazare, acum este vorba despre „povestea” pe care locul respectiv o alege. Noul lounge de lux Ganesha Caffe Victoriei penetrează una dintre cele mai vechi artere ale capitalei cu o poveste inedită, pe care clienții vor alege să o trăiască.

Noua cafenea adoptă aceeași poveste a zeului indian Ganesha. Etimologic, Ganesha este alcătuit dintr-o combinație între grup/trib („gana”) și stăpân/maestru („isha”). Iconografic, zeul este redat într-un mod neobișnuit, având cap de elefant. De cele mai multe ori, Ganesha este portretizat dansând, luptându-se sau jucându-se. Astfel, povestea Ganesha Caffe Victoriei este creată într-o atmosferă prietenoasă și, totodată, superioară altor experiențe adiacente.

Ganesha Caffe Victoriei este un local antagonic, deoarece atmosfera nouă este redată prin decorațiuni moderne, dar intr-o notă clasică, specifică Centrului Istoric al Bucureștiului.

De asemenea, Ganseha Caffe Victoriei se încadrează într-o nișă unde concurența este foarte mare. Discrepanța apare odată cu serviciile prestate și cu produsele de calitate oferite. „Povestea” Ganesha face parte din arealul exclusiv Oriental, în care clienții își vor crea propriul basm. Noul local are un personal de prieteni care sunt gata să ofere sfaturi clienților în alegerea narghilelelor și a băuturilor potrivite.

Despre Ganesha Caffe Victoriei:

Ganesha Caffe Victoriei este o nouă cafenea de lux din zona Victoriei București, gata să ofere experiențe cu produse de sorginte orientală, precum narghilea, arome inedite, dar și băuturi potrivite. Noua locație este: Calea Victoriei, nr. 16-20, Sector 3, București – România. CUI: 39986140, Nr. Înmatriculare: J40/14613/2018.

Contact:

telefon – 0748 336 677

mail – ganeshacaffevictoriei@gmail.com

Vizitează website Ganesha: Coffee Shop in zona Victoriei Bucuresti

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu