Criteriul National

Ganesha Caffe Victoriei, un refresh pentru background-ul HoReCa de pe Calea Victoriei

Ganesha Caffe Victoriei, un refresh pentru background-ul HoReCa de pe Calea Victoriei
ianuarie 15
18:01 2019

Noul lounge Ganesha Caffe Victoriei, în scurt timp, va reîmprospăta background-ul HoReCa din zona istorică a Bucureștiului. Localurile cu specific oriental, unde se poate savura o narghilea bună și o băutură potrivită, sunt foarte îmbrățișate de oamenii din capitală. Al doilea local este situat pe Calea Victoriei, una dintre cele mai vechi artere din București.

Ganesha Caffe Victoriei vine ca o revigorare a zonei istorice, cu toate că este un concept ce îmbrățișează o experiență de peste 5 ani în domeniul cafenelelor de lux.

Centrului Istoric este unul dintre cele mai populare și populate locuri din capitală, de asemenea, acesta aduce laolaltă diferite culturi, fiind foarte îndrăgit de localnici, cât și de străini. Cu toate că este un concept preluat, a petrece timp cu prietenii la o narghilea și o băutură, este un obicei îmbrățișat și adaptat spiritului românesc. Deși nu este unicul lounge din Bucuresti cu narghilea în meniu, din punct de vedere al calității se poate spune că sunt foarte puține localuri unde este oferită o narghilea de calitate, iar Ganesha Caffe se numără printre ele. De aceea, cafeneaua Ganesha cunoscută până acum pentru locația de pe Barbu Vacarescu pătrunde în inima istoriei din București (Calea Victoriei nr. 16-20) cu un nou lounge în Centru Vechi, Ganesha Caffe Victoriei.

Cândva, zona Victoriei era drumul principal între moșia voievodului și palatul domnesc. În prezent, pentru a crea un spațiu HoReCa nu mai este necesar ca localul respectiv să aibă servicii de restaurant sau de cazare, acum este vorba despre „povestea” pe care locul respectiv o alege. Noul lounge de lux Ganesha Caffe Victoriei penetrează una dintre cele mai vechi artere ale capitalei cu o poveste inedită, pe care clienții vor alege să o trăiască.

Noua cafenea adoptă aceeași poveste a zeului indian Ganesha. Etimologic, Ganesha este alcătuit dintr-o combinație între grup/trib („gana”) și stăpân/maestru („isha”). Iconografic, zeul este redat într-un mod neobișnuit, având cap de elefant. De cele mai multe ori, Ganesha este portretizat dansând, luptându-se sau jucându-se. Astfel, povestea Ganesha Caffe Victoriei este creată într-o atmosferă prietenoasă și, totodată, superioară altor experiențe adiacente.

Ganesha Caffe Victoriei este un local antagonic, deoarece atmosfera nouă este redată prin decorațiuni moderne, dar intr-o notă clasică, specifică Centrului Istoric al Bucureștiului.

De asemenea, Ganseha Caffe Victoriei se încadrează într-o nișă unde concurența este foarte mare. Discrepanța apare odată cu serviciile prestate și cu produsele de calitate oferite. „Povestea” Ganesha face parte din arealul exclusiv Oriental, în care clienții își vor crea propriul basm. Noul local are un personal de prieteni care sunt gata să ofere sfaturi clienților în alegerea narghilelelor și a băuturilor potrivite.

Despre Ganesha Caffe Victoriei:

Ganesha Caffe Victoriei este o nouă cafenea de lux din zona Victoriei București, gata să ofere experiențe cu produse de sorginte orientală, precum narghilea, arome inedite, dar și băuturi potrivite. Noua locație este: Calea Victoriei, nr. 16-20, Sector 3, București – România. CUI: 39986140, Nr. Înmatriculare: J40/14613/2018.

Contact:

telefon – 0748 336 677

mail – ganeshacaffevictoriei@gmail.com

Vizitează website Ganesha: Coffee Shop in zona Victoriei Bucuresti

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei