Criteriul National

Garantia calitatii lenjeriilor de pat – Casa New Concept

Garantia calitatii lenjeriilor de pat – Casa New Concept
mai 29
11:32 2017

Poti sa vezi aici lenjerii de pat de calitate care sa fie grozave pentru orice dormitor si care sa indeplineasca toate preferintele, atat pe cele ale copiilor, cat si pe cele ale adultilor. Fiecare persoana ar trebui sa puna pret pe calitate si nu neaparat pe cel mai mic tarif, intrucat acesta din urma aduce si performante mult mai modeste, se deterioreaza mai repede si implicit va fi necesara o noua lenjerie in mai putin timp. Astfel, se poate apela la Casa New Concept pentru a comanda in cel mai scurt timp, fara sa fie nevoie de pierderea a ore intregi prin magazine, cand totul se poate desfasura in doar cateva minute.

Diferite tipuri

Pot fi alese atat cele din bumbac 100%, din catifea, satinate, din colectia Hobby, de lux, pufoase, Cocolino, de finet, din microfibra, creponate si nu numai, iar pentru fiecare dintre aceste tipuri sunt disponibile mai multe design-uri. Mai mult, lenjeriile se pot adapta la orice tip de pat, fie ca este de o persoana, mediu sau king size.

Garantia calitatii

Orice client care apeleaza la Casa New Concept poate fi sigur ca face cea mai buna alegere deoarece orice produs este confectionat din materiale de calitate, iar acest aspect poate fi observat nu numai prin design-ul grozav, ci si prin confortul asigurat, dar si prin intretinerea fara batai de cap si riscuri. De asemenea, cei care nu sunt multumiti de produse, au ocazia de a le returna in termen de 10 zile, procedura fiind foarte simpla si fara stres.

Preturi bune

In plus, daca vezi aici lenjerii de pat Casa New Concept preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, dar lista avantajelor continua si prin ofertele si promotiile propuse precum cele de tipul 1+1 gratis, adica se plateste o singura lenjerie, dar se primesc doua la fel.

Salvează

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo