Criteriul National

Garantia calitatii lenjeriilor de pat – Casa New Concept

Garantia calitatii lenjeriilor de pat – Casa New Concept
mai 29
11:32 2017

Poti sa vezi aici lenjerii de pat de calitate care sa fie grozave pentru orice dormitor si care sa indeplineasca toate preferintele, atat pe cele ale copiilor, cat si pe cele ale adultilor. Fiecare persoana ar trebui sa puna pret pe calitate si nu neaparat pe cel mai mic tarif, intrucat acesta din urma aduce si performante mult mai modeste, se deterioreaza mai repede si implicit va fi necesara o noua lenjerie in mai putin timp. Astfel, se poate apela la Casa New Concept pentru a comanda in cel mai scurt timp, fara sa fie nevoie de pierderea a ore intregi prin magazine, cand totul se poate desfasura in doar cateva minute.

Diferite tipuri

Pot fi alese atat cele din bumbac 100%, din catifea, satinate, din colectia Hobby, de lux, pufoase, Cocolino, de finet, din microfibra, creponate si nu numai, iar pentru fiecare dintre aceste tipuri sunt disponibile mai multe design-uri. Mai mult, lenjeriile se pot adapta la orice tip de pat, fie ca este de o persoana, mediu sau king size.

Garantia calitatii

Orice client care apeleaza la Casa New Concept poate fi sigur ca face cea mai buna alegere deoarece orice produs este confectionat din materiale de calitate, iar acest aspect poate fi observat nu numai prin design-ul grozav, ci si prin confortul asigurat, dar si prin intretinerea fara batai de cap si riscuri. De asemenea, cei care nu sunt multumiti de produse, au ocazia de a le returna in termen de 10 zile, procedura fiind foarte simpla si fara stres.

Preturi bune

In plus, daca vezi aici lenjerii de pat Casa New Concept preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, dar lista avantajelor continua si prin ofertele si promotiile propuse precum cele de tipul 1+1 gratis, adica se plateste o singura lenjerie, dar se primesc doua la fel.

Salvează

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo