Criteriul National

Garderoba cu buget mic? Iata solutia!

Garderoba cu buget mic? Iata solutia!
august 12
11:50 2017

Cine a spus că stilul este doar pentru cei foarte bogaţi s-a înșelat.
Nu trebuie să cheltuim o avere pentru a arăta mereu impecabil, nici să rămânem fără  salariu după o zi de cumpărături. Ideal este să știm exact de ce avem nevoie, să cumpărăm piese vestimentare ușor de asortat și versatile, astfel încât să putem jongla ușor cu ele, de la sezon la sezon.

3 sfaturi pentru o garderobă cu stil pentru un buget mic

Iată câteva sfaturi pentru a-ți putea realiza o garderobă interesantă cu bani puțini:

Magazine cu prețuri accesibile
Trebuie  să spargem mitul cum că la noi nu prea există  magazine cu haine ieftine, dar și de calitate. Pentru asta am făcut un search amănunțit al magazinelor de haine, iar rezultatul este unul surprinzător. Am găsit haine drăguțe, din materiale bune, frumos croite, la niște preturi normale chiar și pentru cineva cu un buget redus. Un astfel de exemplu este HaineSelect.ro. Sper ca și voi să fiți mulțumiți de ceea ce am găsit.

Concentrează-te pe ținutele casual
Cele mai multe dintre hainele pe care le avem în garderobă, sunt probabil cele care se încadrează în stilul casual. Acesta este foarte versatil, oferindu-ţi libertatea de a combina diverse piese şi texturi, în look-ul de zi cu zi. O ținută casual  este adecvată pentru a merge la film, la cumpărături, în vacanţă, la şcoală sau la serviciu şi prinde foarte bine orice siluetă şi caracter, tocmai pentru că are în centrul său confortul celui care o poartă. Tricoul, jeanşii, teneşii şi jachetele sunt elementele vestimentare care caracterizează stilul casual.

Caută reducerile
Deşi fiecare are stilul propriu, există anumite articole de îmbrăcăminte care nu se demodează niciodată, de aceea ele ar trebui să fie prezente în fiecare garderobă. Asta înseamnă că le cumperi o dată, dar le vei purta mai multe sezoane la rând, fără să îţi faci griji că nu ţii pasul cu moda. Pentru că tuturor ne place să ne răsfăţăm cu o haină de calitate, îţi sugerăm un alt mod smart de a face cumpărături, într-un stil mai economic: transformă-te într-un adevărat vânător de reduceri. Să fii la modă nu înseamnă că trebuie să fii cel care cumpără primul o anumită piesă vestimentară din colecţiile noi, ci poţi foarte bine să aştepţi până ce marile magazine lansează reduceri.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo