Criteriul National

Garderoba cu buget mic? Iata solutia!

Garderoba cu buget mic? Iata solutia!
august 12
11:50 2017

Cine a spus că stilul este doar pentru cei foarte bogaţi s-a înșelat.
Nu trebuie să cheltuim o avere pentru a arăta mereu impecabil, nici să rămânem fără  salariu după o zi de cumpărături. Ideal este să știm exact de ce avem nevoie, să cumpărăm piese vestimentare ușor de asortat și versatile, astfel încât să putem jongla ușor cu ele, de la sezon la sezon.

3 sfaturi pentru o garderobă cu stil pentru un buget mic

Iată câteva sfaturi pentru a-ți putea realiza o garderobă interesantă cu bani puțini:

Magazine cu prețuri accesibile
Trebuie  să spargem mitul cum că la noi nu prea există  magazine cu haine ieftine, dar și de calitate. Pentru asta am făcut un search amănunțit al magazinelor de haine, iar rezultatul este unul surprinzător. Am găsit haine drăguțe, din materiale bune, frumos croite, la niște preturi normale chiar și pentru cineva cu un buget redus. Un astfel de exemplu este HaineSelect.ro. Sper ca și voi să fiți mulțumiți de ceea ce am găsit.

Concentrează-te pe ținutele casual
Cele mai multe dintre hainele pe care le avem în garderobă, sunt probabil cele care se încadrează în stilul casual. Acesta este foarte versatil, oferindu-ţi libertatea de a combina diverse piese şi texturi, în look-ul de zi cu zi. O ținută casual  este adecvată pentru a merge la film, la cumpărături, în vacanţă, la şcoală sau la serviciu şi prinde foarte bine orice siluetă şi caracter, tocmai pentru că are în centrul său confortul celui care o poartă. Tricoul, jeanşii, teneşii şi jachetele sunt elementele vestimentare care caracterizează stilul casual.

Caută reducerile
Deşi fiecare are stilul propriu, există anumite articole de îmbrăcăminte care nu se demodează niciodată, de aceea ele ar trebui să fie prezente în fiecare garderobă. Asta înseamnă că le cumperi o dată, dar le vei purta mai multe sezoane la rând, fără să îţi faci griji că nu ţii pasul cu moda. Pentru că tuturor ne place să ne răsfăţăm cu o haină de calitate, îţi sugerăm un alt mod smart de a face cumpărături, într-un stil mai economic: transformă-te într-un adevărat vânător de reduceri. Să fii la modă nu înseamnă că trebuie să fii cel care cumpără primul o anumită piesă vestimentară din colecţiile noi, ci poţi foarte bine să aştepţi până ce marile magazine lansează reduceri.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo