Criteriul National

Găşcuţele se pregătesc de marea împărțeală

Găşcuţele se pregătesc de marea împărțeală
iunie 13
15:15 2016

Mare atenție! Gașca și găşcuţele se pregătesc de mare împărțeală. Își zâmbesc complice și își freacă mâinile de bucurie. Toată lumea este pregătită să primească răsplata cuvenită…Cu alte cuvinte gaşca și toate găşcuţele se pregatesc de marea împărțeală.

gues_who_4
De data aceasta si poate pentru prima dată, unii vor primi răsplata nu pentru că au facut ceva care sa fie bine pentru comunitate sau care să fie în conformitate cu interesele României ,ci pentru ca au acționat în complicitate cu anumite grupuri de interese despre care v-am vorbit cu alte ocazii.
S-a terminat cu bine ceea ce am considerat ca find o mare mascaradă.Acum băieții și băiețașii ,gașca și găşcuţele se pregătesc pentru marea împărțeală.
De data aceasta fiindcă miza a fost foarte mare,cei care au facut figurație de prost gust vor primi recompensele mult visate.
Băiețașii care au fost pregătiți mai ceva ca pe vremea aceea de tristă amintire, vor semna ștatele de plată. De data aceasta pentru fiecare dintre perdelele de fum care au făcut ca să nu se vadă adevărul despre care nu se dorește să se vorbească, va conta pe nota de plată.
Fiecare tăcere în complicitate va aduce și ea un surplus pe nota de plată.
Întotdeauna băieții au știut că dacă vom întreba pe cetățeni-” Doriți ca preşedintele consiliul județean să fie ales la masa verde și nu de către cetățeni?” ,răspunsul ar fi fost categoric NU!

De aceea zilnic și timp de mai bine de 13 luni băieții au pus la cale un plan de lucru în care zilnic băiețașii și figuranții pregătiți de ei mai ceva ca la circ au avut misiune să se scarpine și sa facă pe ucigă-l toaca în patru ca să țină oamenii ocupați cu ceva și în nici un fel să se ajungă vreodată să vorbeasca despre ceea ce nu se dorea să se discute.

a30414646c6429eb8b622768f4f5dc0a
Peste tot în lume se știe ca alegerile într-un singur tur creează premisa ca să existe un anumit tip de fraudă despre care am mai vorbit cu alte ocazii.
Peste tot în lume se știe că atunci când se dorește fraudarea alegerilor se evită orice fel de situaţie în care doi candidați să ajungă la duel .
De aceea băieții au pregătit pe alți băiețași ca să facă orice ar fi fost posibil să nu se ajungă să se vorbească despre astfel de subiecte!
Fiindcă trăim într-un oraş în care oamenii au fost învățați să se holbeze la circarul de pe carul alegoric și de atunci refuză să și folosească mintea lor ca să gândească ,acest lucru a facut ca băieții și băiețașii să execute fără probleme misiunea lor .
Cu această ocazie “băieții “ au reușit o mare performanță și anume aceea de a prosti mulțimea. Acum partea și mai proastă este faptul ca a venit momentul în care gaşca și găşcuţa se pregătesc de mare împărțeală iar aceasta se va face pe spinarea cetăţenilor şi a firmelor ce sunt plătitoare de taxe și impozite.
Cu această ocazie, băiețașii vor fi chemați sa semneze „în cartea de onoare” și să-și vadă liniștiți de ștatele de plată doar din cauza că au știut să tacă ,să pretindă că nu aud , și ca nu pot vorbi.

CUalHJEWUAA6Gre
Cetățenii de bună credință ar trebui să știe! De mai bine de 9 luni a fost creat o organizație imorală ce a funcționat dupa regulile din Coreea de Nord ,adică să împiedice oamenii să gândească liber, să își exprime propria opinie, să vadă realitatea cu propria lor minte!
De mai bine de 9 luni membrii unei astfel de organizații puteau sa vorbească despre faptul că peste tot în lume se știe că alegerile într-un singur tur încurajează frauda care se face folosind un anumite tip de științe despre care am făcut referințe într-un alt material .
De mai bine de 9 luni o astfel de organizație imorală a știut că nu este corect și nici moral ca președintele consiliul județean să fie ales la „masa verde” de către politicieni .
În tot acest timp nu au scos o vorbă…. Acum știu că nu este bine ca anumite grupuri de interese să fie lăsate să scumpească prețurile la gaze cu cât vor mușchii lor, dar nici de data aceasta nu scot o vorbă!
Pana acum “”băieții”” i-au ținut cu gura ocupată cu ceva …
Întrucât acest text este scris de către Departamentul de Pamflet și voie bună, aveți voie să vă gândiți la orice.
Cum puteți observa, în mod normal un text scris de către Departamentul de Pamflet și voie bună ar fi trebuit să fie vesel ,însă din păcate această gașcă de “băieți” și “băiețași “ ne strică buna noastră dispoziție.
De acea cu permisiunea dumneavoastră, ne oprim puțin pentru că dorim să lansăm un avertisment!
Avertismentul sună în acest mod!
Daca sunteți gata să băgați mâna adânc în sacul pe care l -ați umplut prin jaf asupra banilor cetăţenilor și a firmelor ,noi -Departamentul de Pamflet şi voie bună suntem aici să vă dăm peste mână! V-am spus și vă repetăm:
Bugetul municipialităţii este alcătuit după un principiu imoral. În mod normal, ar fi trebuit să existe o lege care să limiteze adâncimea braţelor care se bagă în buzunarele cetăţenilor şi a firmelelor, însă din păcate lucrurile sunt făcute ca să poată exista întotdeauna un jaf care să fie făcut cu legile create tot de către ei, adică de hoţi pe care îi trimit în parlament.

caricatura-politicieni
Degeaba vă înghesuiţi şi dați din coate ca să ajungeţi în faţă. Mulţi dintre cei care se pregătesc să stea la coadă ca să primească răsplata vor rămâne foarte dezamăgiţi.
Dacă găşcuţa voastră stă cu mâinile întinse așteptând răsplata doar pentru faptul că au facut figurație la ceea ce a fost o mascaradă, noi suntem Departamentul de Pamflet și voie bună!Da, suntem aici să le dăm peste mâini!
În speranța că gestul nostru de a da peste mâini celor care se pregătesc de marea împărțeală va fi apreciat de dumneavoastră, în această notă optimistă Departamentul de Pamflet și voie bună închide acest subiect, mulțumindu-vă pentru atenția acordată.

Sursa foto: http:// google.com

Departamentul Pamflet Criteriul

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo