Criteriul National

Gaura bugetara tintita este de peste 80 de miliarde de lei, deci nici vorba de buget echilibrat – Ziarul Incisiv de Prahova

Gaura bugetara tintita este de peste 80 de miliarde de lei, deci nici vorba de buget echilibrat – Ziarul Incisiv de Prahova
martie 09
09:23 2021

La data de  23.09.2019, Incisiv de Prahova publica articol ” Un militian din cadrul IPJ Prahova camatar, cu drogurile in “nari” si sifonarea datelor catre clanurile mafiote si retelele de prostitutie”.

Un militian din cadrul IPJ Prahova camatar, cu drogurile in “nari” si sifonarea datelor catre clanurile mafiote si retelele de prostitutie

In acest articol specificam, in clar, ca noi dezvaluiri, inregistrari si alte documente incendiare din investigatia noastra complexa privind un militian din cadrul IPJ Prahova: camatar, cu drogurile in “nari” si sifonarea datelor catre clanurile mafiote si retelele de prostitutie.
Militianul in cauza (Matei Serban Alexandru- zis Mara) a fost la circulatie, ulterior la BCCO de unde a fost „matrasit” tocmai pentru faptele sus mentionate (cei de la BCCO fiind cu adevarat niste profesionisti) si acum este ofiter judiciar la SIC.
Dupa Braila si Galati suntem al treilea oras ca numar de pesti…O sa descoperim impreuna cu cititorii de ce, mai precizam in acel articol…

La data de 06,05.2020, tot ziarul nostru publica articolul „SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE DOMNUL COMISAR ŞEF DE POLIŢIE MARIAN IORGA, NOUL ŞEF AL IPJ PRAHOVA”, in care declaram ca „salutăm numirea dv., prin ordin al ministrului MAI, în funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova. Bine aţi venit, deci, şi vă aşteptăm cu rezultate notabile, în beneficiul populaţiei judeţului, pe linia muncii poliţieneşti.
Dacă va conta pentru dv., avem şi o explicaţie de natură obiectivă a micii întârzieri: evenimentul numirii la şefia IPJ Prahova ne-a găsit pe “coclauri”, prinşi într-o complexă şi delicată investigaţie jurnalistică, a cărei documentare informativă este anevoioasă, dar de ale cărei rezultate sperăm să beneficiaţi şi dv. prin instituţia sesizării din oficiu.
Mai mult, am fost surprinşi în plină aplicare a măsurilor restrictive de prevenire şi contracarare a pandemiei generată de coronavirusul SARS-COV-2, prevăzute în ordonanţele militare, care ne-au incomodat teribil în munca „de teren”.
Vă rugăm a ne permite să reamintim pentru cititorii noştri câteva repere biografice despre dv.:
În data de 30 aprilie 2020, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, dl. comisar-șef de poliție Marian Iorga a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova, până la încetarea situației care a condus la vacantarea temporară a postului. De asemenea, să-i informăm că aţi deținut, până la acea dată, funcția de inspector șef al IPJ Călăraşi.
Aţi absolvit în anii ‘90 Școala de Agenți de Poliție de la Câmpina, aţi absolvit Academia de Poliţie, apoi aţi lucrat în cadrul IPJ Prahova până la începutul anilor 2000. Din 2001 aţi fost avansat la București, unde aţi ocupat, pe rând, funcțiile de șef al Poliției Sectorului 5, șef al Serviciului judiciar furturi auto în cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), șef Serviciu Investigații Criminale în cadrul DGPMB, iar în 2014 aţi fost împuternicit în funcţia de inspector şef al IPJ Calarași.
Marian Iorga a fost, în perioada septembrie 2014 – martie 2019, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, ulterior a plecat, în luna martie 2019, pe funcția de director al Oficiului Național de Protecție a Martorilor, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
Revenim la această formulă de adresare, care este scrisoarea deschisă şi vă asigurăm, dle. comisar şef Marian Iorga, de respectarea de către publicaţia noastră, “Incisiv de Prahova”, a regulilor deontologice din Statutul jurnalistului, precum şi de disponibilitatea profesională de a stabili şi derula o relaţie principial – instituţională corectă de conlucrare/cooperare, în beneficiul public.
În aceeaşi ordine de idei, vă învederăm cu toată convingerea (articolele noastre de investigaţii / anchetele jurnalistice fiind suprema dovadă), că lucrăm numai cu informaţii verificate / sigure (deformaţie profesională dobândită la SRI), care au în spate o documentare credibilă solidă, ce poate fi transformată în mijloace de probă în condiţiile legii.
Per a contrario, vă asigurăm că noi nu suntem „botanişti” (scuzaţi limbajul neacademic, dar suntem ziarişti şi ni se permit şi “licenţe literare” !), cum sunt alţi colegi de breaslă în goană după senzaţional şi / sau, mai grav, cointeresaţi în a compromite deliberat şi gratuit o peroană cu funcţie de decizie şi instituţia, mânaţi, probabil, de varii interese oneroase absconse.
De asemenea, nu veţi întâlni la publicaţia noastră ziarişti frustraţi de eşecul vreunor manevre dolosive (în care ar fi implicaţi, interesaţi), rateu datorat intrasingenţei si competenţei de care a dat dovada un anumit factor politic, constând în nominalizarea în diferite funcţii a altui / altor persoane decât cea /cele agreate de noi. Nu agreăm aceste practici!
Considerând că, pentru început, v-am comunicat onest profesiunea noastră de credinţă, vă mai transmitem că, ori de câte ori vom constata, pe bază de dovezi, abuzuri în serviciu, acte de corupţie, ori alte fapte care dăunează fie interesului, drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, fie pătează uniforma de poliţist, nu vom ezita a le face publice, dar numai după obţinerea unui punct de vedere de la structura de relaţii cu mass-media a instituţiei dv.
Noi vă cunoaştem profesionalismul, îndeosebi de la Bucureşti, domnule comisar şef de politie Marian Iorga şi manifestăm convingerea că, alături de alţi profesionisti (precum comisarulul şef Florin Aristan din conducerea IPJ Prahova şi comisarul şef Cristian Gelu Manea, şeful Poliţiei Municipiului Ploieşti), lucrurile vor fi puse la punct şi readuse în matca lor, în spiritul şi litera legii”.

De asemenea, contrar „curentului” si habarnistilor, am salutat toate masurile de bun augur luate de comisar şef de politie Marian Iorga, sperand ca acesta, dupa instalare sa ia masurile legale care se impun.

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE DOMNUL COMISAR ŞEF DE POLIŢIE MARIAN IORGA, NOUL ŞEF AL IPJ PRAHOVA

Comisarul şef de poliţie Marian IORGA incepe sa puna lucrurile la punct în IPJ Prahova/”Sange pe pereti” si „bocete” in institutie!

Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Prahova s-a intarit cu un profesionist/CV impresionant

 

Profesionalismul si managementul comisarului-șef de poliție Adrian TĂTARU da roade si sub comanda sa – Sectia 3 Politie Ploiesti Vest incepe cu pasi repezi sa-si aroge locul I la performanta si eficacitate in cadrul IPJ Prahova

Povestea pe scurt

La data de 04.03.2021, discutand amical cu un sef din  MAI am reiterat ca in urma cazului de la „Onesti” vor mai aparea in scurt timp alte doua cazuri in ce priveste institutia – MAI (informatii certe)… si, a aparut cazurile Sectiei 16 Politie Bucuresti cu torturile.

Strategia națională de apărare este plină de generalități, plină de ezitări și formulări complicate din care nu rezultă prea clar nici ce-ar trebui să facă România pentru a-și depăși vulnerabilitățile, nici care sunt primele trei amenințări la adresa României și nici care sunt marile riscuri pentru care țara ar trebui să se pregătească. Noi –ziarul Incisiv de Prahova, consideram si am considerat ca, M.A.I este si face parte din sitemul de siguranta nationala si, am evitat, pe cat posibil sa facem dezvaluri despre aceasta institutie si vom evita, pe cat posibil.

Singura noastra rugaminte la dl. comisar-șef de poliție Marian Iorga, un foarte bun profesionist (asta nu o vom nega NICIODATA, indiferent daca deranjam o mare parte a mafiei din Prahova):

Pana sa fie numit în funcția de inspector general al Poliției Române si/sau secretar de stat in M.A.I (functie/functii pe care o merita/le merita, cu prisosinta) sa dispuna intrarea in normalitate a statutului de politist pentru toti din IPJ Prahova si sa solicite ca DGA Prahova si DIPI Prahova sa isi execute misiunile pe care le detin in fisa postului, pentru a nu izbucni un scandal de proportii care vor eclipsa toate scandalurile din MAI de la infiintare si pana in prezent.

In concret, ii solicitam oficial dl-ui comisar-șef de poliție Marian Iorga sa dispuna verificari la sange la politistii din subordinea IPJ Prahova care se DROGHEAZA, „pastoresc” si fac parte din acest fenomen si/sau care protejeaza clanurile de camatari, sub pretextul unor obtineri de informatii si/sau infiltrari in mediile respective.

In  fapt, acestia obtin informatii despre clanurile adverse ale celor care le protejeaza (impotriva „cumetrilor, finilor, etc), pentru obtinerea unor foloase necuvenite, inclusiv de bautura de la retelele de proxeneti din Anglia. Pe bune, e groasa rau! E de „cacao”!

Pariu ca depasiti Caracal, Onesti si Sectia 16 Politie Bucuresti? Va invit la un pariu sincer pe care as dori sa il pierd spre binele institutiei de siguranta nationala!

Chiar DGA Prahova (in afara „plecaciunilor” in fata unor procurori) si DIPI Prahova nu cunosc aceste date certe? Si/sau fac un elegant joc de glezne? Vom vedea din dezvaluiri…care vor urma!

PROCURORUL ZDEANȚĂ, O ALTA CĂCĂREAZĂ BREAZĂ CARE PUTE ȘI NECHEAZĂ

Asa cum am reiterat in articolul  din data de 05.03.2021, „PROCURORUL ZDREANȚĂ, O ALTA CĂCĂREAZĂ BREAZĂ CARE PUTE ȘI NECHEAZĂ”- „deja mi-am suflecat mânecile și anunț cumplite dezvăluiri despre mafia din Prahova, șantaje, presiuni în instanțe, utilizarea instituțiilor de forță….Ce va urma va fi devastator și rog pe toți cunoscuții să nu mai intervină pentru unul sau altul, pentru că de acum înainte chiar dau drumul la malaxor. Ce ați citit până în prezent, este parfum de tei!
Am strâns în cinci ani o geantă de dovezi, înregistrări audio și documente, care vor arunca în aer justiția și organele de aplicare a legii din Prahova si de la nivel central. Deci, cum se exprima un fost coleg de la SRI, vom da ”polen” la toți”.

Va dam doar doua  nume de „servici” din cadrul IPJ Prahova unde sunt pitite astfel de „personaje” ascunse in haine de politisti – SIC Prahova si SERVICIUL PENTRU ACŢIUNI SPECIALE Prahova. Vom reveni, precizand in clar ca NU suntem si nici nu vrem sa ne „bagam” in razboiul de „sus” al chestorilor, inca… la conducerea MAI. Departe de noi acest interes si/sau gand! (Ec Adrian Radu).

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul