Criteriul National

Geci cu fermoar și geci cu imprimeu floral – farmec de primăvară în imagine

Geci cu fermoar și geci cu imprimeu floral – farmec de primăvară în imagine
septembrie 13
19:45 2022

Desigur, toate feţele și femeile preferă hainele de blană luxoase și hainele din piele în locul gecilor și jachetele obișnuite. Dar toată lumea știe că în viața de zi cu zi, există geci cu fermoare mult mai confortabile și mai practice.

În plus, tinerele fete nu se pot lipsi de această piesă importantă din garderoba lor. Este important de ştiut ce geci cu fermoare sunt la modă în sezonul 2022. Iarna, te poți simți adesea incomod în multe haine.

Prin urmare, alegerea unei geci cu fermoar nu este doar o alegere de a arăta la modă sau nu, ci și o chestiune de confort. Dar poți alege întotdeauna o geacă care nu este doar confortabilă pentru tine, ci și la modă.

Geci cu fermoar la modă în acest sezon

O varietate de culori și nuanțe, precum și imprimeuri fac posibilă alegerea unei geci cu fermoar pentru fiecare gust și pentru orice ocazie. Pentru viața de zi cu zi, este mai bine să alegi modele în tonuri calme, atenuate.

Dar pentru o plimbare în parc sau pentru o întâlnire, soluțiile luminoase și originale sunt mai potrivite. Gecile cu imprimeuri animale, florale și abstracte vor fi deosebit de populare în acest sezon.

Ele nu numai că te vor ajuta să te evidențiezi din mulțime, ci și să te înveselești pe tine și pe cei din jurul tău într-o zi rece și înnorată.

Este mai bine să alegi culoarea îmbrăcămintei exterioare în funcție de modelul acesteia și să încerci să nu supraîncarci imaginea cu culori strălucitoare.

Există și o astfel de tendință la modă atunci când poți merge prea departe cu cantitatea și luminozitatea chiar și în îmbrăcămintea exterioară, dar această tendință este mai mult pentru podiumuri.

Însă, doar pentru că arată extravagant, desigur, nimeni nu îți va interzice. Și unii s-ar putea chiar să te aprecieze și să-ți susțină viziunea modernă.

Geci cu imprimeu floral

Lejeritatea şi farmecul încântător al primăverii înflorite în orice vreme, au dus la crearea de geci cu imprimeu floral. Multe dintre modele sunt oferite fetelor frumoase pe mnl.ro. Stiliștii recomandă să arunci o privire mai atentă asupra principalelor opțiuni și regulilor de completare a acestora.

Imprimeul floral a fost deosebit de popular printre designeri timp de mai multe sezoane. Acest imprimeu special se va potrivi femeilor, indiferent de linie, vârstă și silueta lor.

Dar cu ce se deosebesc gecile de damă cu imprimeu floral, de alte modele de asemenea, împodobite cu un model încântător?

În primul rând, în funcție de stil, este o croială în mod deliberat simplă, lipsită de drapaje excesive, buzunare plasate sau volane. Cel mai adesea, sunt modele bomber, geci trapez sau pilot, geci din piele rocker imprimate cu splendoarea florilor.

În al doilea rând, sunt țesăturile folosite. În cele mai multe cazuri, acestea sunt țesături netede și dense, cum ar fi bumbac, piele, denim, tricotaje groase, haine de ploaie și chiar mătase, iar pentru modelele de iarnă (de exemplu, jachete de puf) – poliester.

Cu rare excepții, designerii refuză canturile și inserțiile pe geci, concentrându-și complet privirea asupra imprimeului floral.

În al treilea rând, este modelul floral în sine. Dacă mai devreme în colecțiile de modă sau pe bloguri se putea găsi doar un mic model floral, acum oferta de flori se distinge printr-o varietate de invidiat, variind de la dimensiuni mici până la un imprimeu mare repetat sau chiar o singură floare, care, potrivit designerilor, este punctul central al aspectului.

Atunci când alegi geci cu imprimeu floral, ar trebui să acorzi atenție nu numai stilului, ci și dimensiunii imprimării aplicate. Deci, doamnelor pline li se recomandă să acorde atenție gecilor cu imprimeu floral mic, în orice variații, iar pentru cele zvelte geci cu imprimeu floral mai mare.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

seoagency.ro

seoagency.ro

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul