Criteriul National

Genele false magnetice: cum functioneaza, cum sunt aplicate si ce efect au asupra ochilor

Genele false magnetice: cum functioneaza, cum sunt aplicate si ce efect au asupra ochilor
august 08
14:41 2020

aaaaa

Genele false magnetice sunt o solutie excelenta pentru cele care isi doresc un aspect intens, fara prea mult efort. Adorate de dependentele de frumusete, genele magnetice sunt aplicate pe genele naturale, fara ajutorul clasicului lipici gene. Aceste gene magnetice adera datorita magnetilor extraordinar de mici. Efectul genelor false magnetice? Fara indoiala, spectaculos! Dar nu tot ceea ce straluceste este aur: de fapt, acestea necesita o anumita grija in faza de aplicare.

Genele false magnetice: modul in care functioneaza

Disponibile in kit extensii gene, genele magnetice sunt formate din benzi subtiri din bumbac, plastic sau silicon cu magneti mici asezati in centru, la capetele lor sau in ambele puncte. Aderenta genelor false la cele naturale este mai mare cu ajutorul mai multor magneti, chiar daca, din pacate, acestia tind sa „cantareasca” mai mult, riscand sa slabeasca aderenta daca sunt purtate mai multe ore la rand.

Efectul este foarte intens, deoarece pentru fiecare ochi avem doua seturi gene banda false care adera intre ele prin intermediul magnetilor care „prind” genele naturale din centru. Astfel de gene putem gasi la Orzelowska Beauty. Magazinul ofera atat gene false, cat si accesorii gene, pensete volum si mai multe tipuri de lipici gene. Compania este extrem de cunoscuta in randul profesionistilor si pasionatilor care stapanesc tehnica aplicarii genelor false. Orzelowska Eyelash este unul din cei mai mari distribuitori la nivel national de astfel de produse. De asemenea, cea care a pus bazele companiei, adica  Monika Orzelowska, ofera cursuri specializate pentru toti cei care doresc sa devina experti in arta aplicarii genelor false.

Cum se aplica genele magnetice

Aplicarea genelor false magnetice este foarte simpla, dar este necesara o mica familiaritate si pregatire, asa cum spuneam. A face magnetii sa adere perfect unul la altul si identificarea imediata a pozitiei corecte pentru ochi poate necesita mai multe incercari. Important este sa nu renuntam. Pana la primele rezultate nu va trece mult timp.

Pentru un efect mai intens si pentru a le „camufla” mai bine, aplicarea rimelului este o optiune excelenta. Folosind penseta (din plastic – cu cele clasice din metal operatia ar fi practic imposibila) sau degetele, se vor aseza genele magnetice pe partea superioara. Ulterior, repetam operatiunea in partea inferioara, avand grija ca magnetii sa adere mai bine.

Pentru un efect impecabil poate fi necesar, in functie de tipul si calitatea genelor false, pentru a camufla foarte bine atasarea genelor, un dermatograf sau un creion negru.

Efect de gene false

Genele false, intense si spectaculoase, dar si mai discrete si „usoare”, la fel ca cele clasice, au un efect diferit in functie de tip. In ambele cazuri, de fapt, este important sa obtinem un efect armonios alegand perechea potrivita pentru tipul de ochi al fiecarei femei.

Cele cu ochi mici ar trebui, de fapt, sa prefere genele mai scurte care sunt aplicate la exterior pentru a „deschide” privirea, in timp ce femeile cu ochi mari ar putea incerca genele cu banda lunga pentru un efect mai intens.

In orice caz, putem scurta genele false magnetice, adaptandu-le la nevoile noastre. De fapt, acestea pot fi scurtate in lungime, dar si in latime, desi acest lucru ar putea compromite eficienta lor in cazul genelor cu magneti asezati pe margine.

Indepartarea genelor magnetice

Pentru a indeparta genele false, frecam usor magnetii intre ei pentru a-i separa unul de celalalt, eliberand astfel genele naturale. Deoarece nu este necesar sa folosim dispozitivele de indepartare si solventii, le putem refolosi dupa bunul plac.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul