Criteriul National

Genele false sunt nelipsite din machiajul tau? Iata cum ar trebui sa le folosesti!

Genele false sunt nelipsite din machiajul tau? Iata cum ar trebui sa le folosesti!
septembrie 08
12:42 2020

Acum ca o mare parte din timp ti-o petreci in spatele mastii de protectie, cea mai importanta parte a machiajului zilnic ramane cea a ochilor. Pentru a-ti pune in evidenta calitatile ochilor, ar trebui sa apelezi la orice metoda disponibila de infrumusetare. Daca vrei sa-ti pui in avantaj machiajul, specialistii recomanda folosirea unei perechi de gene false, care sa accentueze forma ochiului.

Desigur, poti apela oricand la acestea, indiferent daca iti doresti sa adopti un machiaj natural sau excentric. Partea cea mai buna a genelor false este ca ceilalti vor considera ca ai petrecut un timp indelungat pentru realizarea make-up-ului, chiar si daca nu este tocmai asa.

Insa, care sunt regulile aplicarii machiajului atunci cand porti gene false si nu iti doresti sa le deteriorezi? Iata o lista de lucruri pe care ar trebui sa le faci sau sa le eviti, care te vor ajuta in viitoarele tale sesiuni de machiaj!

Regula numarul 1: Evita produsele uleioase!

Uleiul poate duce la descompunerea adezivului folosit pentru aplicarea genelor false, motiv pentru care ar trebui sa ai grija ca produsele folosite in preajma lor sa nu fie uleioase. Pe langa acest lucru, va trebui sa te asiguri si ca solutia de indepartare a machiajului este la fel de lipsita de ulei. Folosirea unor astfel de produse ar putea cauza deteriorarea perechii tale de gene false.

Regula numarul 2: Foloseste rimelul cu grija!

Cu toate ca poate fi tentant sa folosesti mai multe straturi de rimel pentru a-ti face genele sa para cat mai pline, adevarul este ca rezultatul nu va fi deloc cel dorit. Nu vei reusi decat sa-ti faci genele sa se aglomereze si sa slabesti aderenta lipiciului cu care au fost fixate. In schimb, foloseste un singur strat de rimel si evita sa exagerezi cu aplicarea produsului.

Regula numarul 3: Ai grija la demachiere!

Atunci cand vrei sa-ti indepartezi perechea de gene false, ai grija sa o faci cu miscari cat mai fine. Totodata, ar fi de preferat ca la demachiere sa folosesti produse care nu sunt rezistente la apa, mai ales daca iti propui sa mai folosesti aceleasi gene si la alt machiaj. Daca vrei sa-ti pastrezi intacte genele, este ideal ca machiajul sa poata fi indepartat usor, pentru a evita ca acestea sa se rupa.

Regula numarul 4: Piaptana-le!

Mai ales daca ai mai folosit aceeasi pereche de gene false inainte, este de preferat sa folosesti un pieptene pentru a le descurca. Genele false au tendinta de a se incalci, mai ales daca nu ai grija cum le depozitezi. Piaptana foarte usor genele pentru a le indrepta, dar ai grija sa nu tragi de ele, pentru a nu le rupe!

Regula numarul 5: Fii atenta la fardul de ochi folosit!

Trebuie sa ai grija la fardul de pleoape folosit, pentru a evita imbacsirea genelor. Totodata, daca folosesti un fard stralucitor, va trebui sa te asiguri ca pulberea si sclipiciul nu se prind in gene. Pentru acest lucru, va trebui sa ai grija ca, la aplicarea fardului, pensula folosita sa nu contina produs in exces.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Razvan Nemesu

Razvan Nemesu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul