Criteriul National

GEST INDRAZNET! Glumă macabră la adresa primarului Sorin Oprescu!

iunie 24
10:32 2015

O coroană funerară pe Calea Victoriei a fost depusă dimpreună cu mesajul : „Doctore, nu te vom uita niciodată!“
coroana funerara pt primarul Oprescu
Acest gen de actiuni confirma lehamitea si disperarea oamenilor fata de „alesii neamului”, fata de toti acesti neica-nimeni ajunsi fara niciun fel de merit, fata de acesti parveniti ce au ajuns in fruntea noastra, in posturi de conducere!

Si, din aceasta categorie nu face exceptie nici primarul general al Bucurestiului- Sorin Oprescu!

 

Aseară, pe Calea Victoriei. Se pare că niște cetățeni au anticipat o plecare timpurie de la cârma Capitalei a Primarului General, prof. dr. Sorin Mircea Oprescu, a.k.a. „Primarul bestial care face totul legal”. Ei au pus panglici cu mesaje pe un aranjament floral instalat de Primărie pe trotuar.
Anul acesta a fost plin de zvonuri că DNA l-ar viza și pe Oprescu pentru una și alta, de aceea probabil că acești cetățeni s-au lăsat duși de val. Cum citim ce au scris:

1. Înclinăm lateral capul până atingem umărul stâng.
2. Citim ambele panglici.
3. Doamne ajută.

De asemenea, acest lucru a fost organizat „ca la carte” deoarece,pe pagina de Facebook a grupului intitulat Rezistenta urbană, a fost publicată şi imaginea cu „coroana funerară“. Concret, pe aranjamentul floral au fost puse panglici pe care scrie: „Doctore, nu te vom uita niciodată!“

Ca si completare, in spiritul acestei glume indraznete si totodata excentrice, la o adică putem aprinde și lumânări la baza aranjamentului.

 

Sursa foto :https://www.facebook.com/rezistenta/photos/a.451543261586610.1073741826.451541878253415/857629574311308/?type=1&theater

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo