Criteriul National

GEST NOBIL! Brad Pitt a ajutat la reconstruirea unui intreg cartier devastat de uraganul Katrina din New Orleans!

august 20
04:40 2015

 

 Celebrul actor Brad Pitt a ajutat la reconstruirea a 109 case distruse de uraganul Katrina. Brad Pitt a fost foarte implicat în acest proiect iar rezultatul este o binecuvântare pentru sinistraţii oraşului.
Brad Pitt  Criteriul National

După ce uraganul Katrina a devastat casele a sute de locuitori din New Orleans, Brad Pitt şi Angelina Jolie au cumpărat o casă în zona respectivă. De atunci, actorul Brad Pitt a ajutat la reconstruirea caselor sinistraţilor care au rămas pe străzi, informează Daily Mail.  Actorul a ales să lase localnicii să se implice în proiect ascultându-le nevoile înainte de discuta cu arhitecţii. De asemenea, viitori proprietari au fost cei care au ales culorile caselor, numărul de camere şi alte detalii necesare a fi stabilite de către proprietar. Brad Pitt a avut întotdeauna înclinaţii înspre arhitectură şi a fost pasionat de design.

Uraganul Katrina a lovit oraşul New Orleans în anul 2005, şi nicio altă vedetă nu a fost la fel de implicată în ajutarea sinistraţilor precum soţul Angelinei Jolie. Actorul, pasionat de arhitectură, a ajutat la construirea a 109 case eco-friendly prin intermediul Asociaţiei „Make it Right”, al cărui fondator este.

casa New Orleans Casele construite răspund nevoilor oamenilor şi au un design atrăgător. Mai mult, construcţia caselor a fost gândită în conformitate cu sustenabilitatea mediului şi în aşa fel încât locuinţele să dispună de soluţii care să reducă costul facturilor precum panouri solare.

Actorul a declarat că reconstruirea cartierului a necesitat o investiţie de 26,8 milioane de dolari, respectiv 150.000 dolari investiţia per casă construită.

Banii investiţi au provenit din împrumuturi ale statului şi donaţii, însă Pitt nu a vrut să clarifice dacă a folosit şi bani din propriile venituri

Surse foto : www.nowmagazine.co.uk,anarchitecturalhumanism.blogspot.com

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro