Criteriul National

GEST PLIN DE NEOBRĂZARE!PSD-istul Marius Ciobanu s-a comportat sfidător cu mulțimea aflată în marș,la Constanța

GEST PLIN DE NEOBRĂZARE!PSD-istul Marius Ciobanu s-a comportat sfidător cu mulțimea aflată în marș,la Constanța
noiembrie 08
22:04 2017

Acest lucru s-a petrecut în urmă cu doar trei zile, duminică 5 Noiembrie,mai exact în timpul marșului de protest intitulat  „NU vrem să fim o nație de hoți!” 

Nu mică le-a fost mirarea unora când au observat, la un moment dat, un domn, identificat mai târziu ca fiind Marius Ciobanu, simpatizant și membru al PSD. În timp ce toţi ceilalţi colegi erau baricadaţi și stărteau cu lumina stinsă, cu nonșalanţa specifică,  aflându-se inîn faţa sediului PSD din Constanţa a ieșit să se certe cu manifestanţii din Constanţa.

Marius_Ciobanu

Find martor la toate acestea petrecute, încă de la începutul acestui ”dialog”, Marius Ciobanu s-a legat fără de niciun motiv de un tânăr întrebându-l ”ce pregătire are”.Cu același duh gâlcevitor, acest membru al PSD a continuat să-l apostrofeze și chiar l-a admonestat,cerându-i socoteală acelui tânăr,chestionându-l ”ce anume caută”.Mai mult decât atât și-a permis sfătuindu-l ”să se ducă la muncă”, chiar dacă tânărul i-a explicat civilizat atât motivul cât și pregătirea sa,aceea de profesor.

Dar lucrurile au degenerat rapid, în sensul că, pus pe scandal, membrul PSD a început să emită  și alte opinii, dintre cele mai stupide și să eticheteze mulţimea care scanda lozinci antisistem. Numai că acestea,de neprodus, îi pot caracteriza trăsăturile cât și fișa sa psiho-emoţională, cu siguranţă.

Probabil că acest comportament de-a dreptul sfidător nu a fost unul întâmplător, deoarece dacă vom cerceta istoricul acestei „personalităţi”, vom descoperi cum anume se comporta acest membru PSD.

Revenind la firul acestui episod, ca să puteţi înţelege magnitudinea gestului cât și neobrazarea acestui membru, vă invit , pe final să urmăriţi acel material video.

Unul dintre colegii de presă- Codruţ Burdujan- l-a întrebat pe membrul ”bronzat” unde anume sunt dosarele Revoluţiei din 1989. Acesta, protejat fiind de jandarmii care imediat l-au scos din acel clinci în care intrase cu acea inconștienţa și o lașitate nebună, a declarat -„Nu am avut timp să ne ocupăm de ele!” , cu o atitudine dispreţuitoare.

De asemenea, Codruţ l-a mai întrebat de ce partidul acesta a eliberat violatorii și hoţii, de ce ei se identifică și ”sunt un guvern al pârnâiașilor” pe care îi eliberează și recidivează la câteva ore în loc să se gândească la tinerii care sunt goniţi din ţară de corupţiei.De asemenea, l-a chestionat și în privinţa bătrânilor ” care i-au votat prostește și mor în mizerie,”.De altfel, i-a adus amunte și despre eterna problemă a studenţilor care nu găsesc un loc de muncă.Cu aceeași mimică, i-a raspuns ziaristului,cu un ton anacronic, în zeflemea: „-Da, ce… domnule, ei (pușcăriașii!) nu sunt oameni? ”

De asemenea, până să fie înlăturat din acel meleu creat de inconștienţa și tupeul acestui membru PSD, experimentatul coleg din presă- Codruţ Burdujan , pe deplin motivat să afle adevărul, i-a mai acordat niște întrebări, ce s-au succedat în cascadă. Astfel,l-a întrebat pe acest guraliv membru cine a adus multinaţionalele și companiile care făceau prospecte pentru fracturare și otrăvierea apei în Dobrogea și Moldova, cine a vândut munţii și pădurile, cine l-a adus pe Soroș, dacă nu chiar securiștii pe care îi susţine și care au distrus sistematic România în ultimii 28 ani, cine ridică supermoschei la București, cine a înfiinţat partidul separatist care dărâmă steagurile românești din Ardeal, cine dezbină poporul cu legi antinaţionale.

La toate acestea, domnul Marius Ciobanu nu a mai avut răspunsuri deoarece aceste probleme , cu siguranţă îi cam depășesc condiţia și pregătirea în materie…

Pe final, dupa ce a acaparat atenţia mulţimii dar și a aparatelor foto, a device-urilor care l-au imortalizat în acest show, a mai fost chestionat de ce el și colegii sai fac legi care apără corupţia. Răspunsul a venit invariabil „- Suntem doar de șase luni la guvernare, nu am avut când s-o combatem”.

Acest episod aproape fără echivoc demonstrează criza morală, criza profuă pe care o traversează acest partid de tip monolit. De asemenea, sfidarea cu care acest membru PSD i-a întâmpinat mă scutește de orice alt comentariu.

Pe final, vă las pe dumneavoastră să trageţi singuri concluziile.

 

UPDATE

Marius Ciobanu a fost condamnat penal pentru luare de mită și a avut funcţia de director al ITM.Fără să tragem concluzii pripite, poate de aceea, din cauza lui, cel care întreba de ce nu se duc tinerii la muncă, orașul este depopulat. Tinerii pleacă din cauza sărăciei și corupţiei…

 

Sursa video : Din Port

Sursa foto : http://www.ziuaconstanta.ro

A consemnat Prof.Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei media Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro