Criteriul National

GEST PLIN DE NEOBRĂZARE!PSD-istul Marius Ciobanu s-a comportat sfidător cu mulțimea aflată în marș,la Constanța

GEST PLIN DE NEOBRĂZARE!PSD-istul Marius Ciobanu s-a comportat sfidător cu mulțimea aflată în marș,la Constanța
noiembrie 08
22:04 2017

Acest lucru s-a petrecut în urmă cu doar trei zile, duminică 5 Noiembrie,mai exact în timpul marșului de protest intitulat  „NU vrem să fim o nație de hoți!” 

Nu mică le-a fost mirarea unora când au observat, la un moment dat, un domn, identificat mai târziu ca fiind Marius Ciobanu, simpatizant și membru al PSD. În timp ce toţi ceilalţi colegi erau baricadaţi și stărteau cu lumina stinsă, cu nonșalanţa specifică,  aflându-se inîn faţa sediului PSD din Constanţa a ieșit să se certe cu manifestanţii din Constanţa.

Marius_Ciobanu

Find martor la toate acestea petrecute, încă de la începutul acestui ”dialog”, Marius Ciobanu s-a legat fără de niciun motiv de un tânăr întrebându-l ”ce pregătire are”.Cu același duh gâlcevitor, acest membru al PSD a continuat să-l apostrofeze și chiar l-a admonestat,cerându-i socoteală acelui tânăr,chestionându-l ”ce anume caută”.Mai mult decât atât și-a permis sfătuindu-l ”să se ducă la muncă”, chiar dacă tânărul i-a explicat civilizat atât motivul cât și pregătirea sa,aceea de profesor.

Dar lucrurile au degenerat rapid, în sensul că, pus pe scandal, membrul PSD a început să emită  și alte opinii, dintre cele mai stupide și să eticheteze mulţimea care scanda lozinci antisistem. Numai că acestea,de neprodus, îi pot caracteriza trăsăturile cât și fișa sa psiho-emoţională, cu siguranţă.

Probabil că acest comportament de-a dreptul sfidător nu a fost unul întâmplător, deoarece dacă vom cerceta istoricul acestei „personalităţi”, vom descoperi cum anume se comporta acest membru PSD.

Revenind la firul acestui episod, ca să puteţi înţelege magnitudinea gestului cât și neobrazarea acestui membru, vă invit , pe final să urmăriţi acel material video.

Unul dintre colegii de presă- Codruţ Burdujan- l-a întrebat pe membrul ”bronzat” unde anume sunt dosarele Revoluţiei din 1989. Acesta, protejat fiind de jandarmii care imediat l-au scos din acel clinci în care intrase cu acea inconștienţa și o lașitate nebună, a declarat -„Nu am avut timp să ne ocupăm de ele!” , cu o atitudine dispreţuitoare.

De asemenea, Codruţ l-a mai întrebat de ce partidul acesta a eliberat violatorii și hoţii, de ce ei se identifică și ”sunt un guvern al pârnâiașilor” pe care îi eliberează și recidivează la câteva ore în loc să se gândească la tinerii care sunt goniţi din ţară de corupţiei.De asemenea, l-a chestionat și în privinţa bătrânilor ” care i-au votat prostește și mor în mizerie,”.De altfel, i-a adus amunte și despre eterna problemă a studenţilor care nu găsesc un loc de muncă.Cu aceeași mimică, i-a raspuns ziaristului,cu un ton anacronic, în zeflemea: „-Da, ce… domnule, ei (pușcăriașii!) nu sunt oameni? ”

De asemenea, până să fie înlăturat din acel meleu creat de inconștienţa și tupeul acestui membru PSD, experimentatul coleg din presă- Codruţ Burdujan , pe deplin motivat să afle adevărul, i-a mai acordat niște întrebări, ce s-au succedat în cascadă. Astfel,l-a întrebat pe acest guraliv membru cine a adus multinaţionalele și companiile care făceau prospecte pentru fracturare și otrăvierea apei în Dobrogea și Moldova, cine a vândut munţii și pădurile, cine l-a adus pe Soroș, dacă nu chiar securiștii pe care îi susţine și care au distrus sistematic România în ultimii 28 ani, cine ridică supermoschei la București, cine a înfiinţat partidul separatist care dărâmă steagurile românești din Ardeal, cine dezbină poporul cu legi antinaţionale.

La toate acestea, domnul Marius Ciobanu nu a mai avut răspunsuri deoarece aceste probleme , cu siguranţă îi cam depășesc condiţia și pregătirea în materie…

Pe final, dupa ce a acaparat atenţia mulţimii dar și a aparatelor foto, a device-urilor care l-au imortalizat în acest show, a mai fost chestionat de ce el și colegii sai fac legi care apără corupţia. Răspunsul a venit invariabil „- Suntem doar de șase luni la guvernare, nu am avut când s-o combatem”.

Acest episod aproape fără echivoc demonstrează criza morală, criza profuă pe care o traversează acest partid de tip monolit. De asemenea, sfidarea cu care acest membru PSD i-a întâmpinat mă scutește de orice alt comentariu.

Pe final, vă las pe dumneavoastră să trageţi singuri concluziile.

 

UPDATE

Marius Ciobanu a fost condamnat penal pentru luare de mită și a avut funcţia de director al ITM.Fără să tragem concluzii pripite, poate de aceea, din cauza lui, cel care întreba de ce nu se duc tinerii la muncă, orașul este depopulat. Tinerii pleacă din cauza sărăciei și corupţiei…

 

Sursa video : Din Port

Sursa foto : http://www.ziuaconstanta.ro

A consemnat Prof.Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei media Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu