Criteriul National

Ghete de damă pentru cel mai modern şi tineresc look

Ghete de damă pentru cel mai modern şi tineresc look
septembrie 02
15:37 2016

Ghetele de damă din piele sunt foarte practice şi preferate de adolescente dar şi de către femeile active. Când ne uităm după o pereche de ghete damă, vedem o ţinută lejera şi confort.

Pentru originalitate, prefer ghete damă de piele în culori deosebite

Pentru că fiica mea îşi alege încălţăminte de culori deschise, am început să prefer şi eu nuanţe precum turcoaz şi corai. Nu mi se mai par stridente ci cool şi pline de stil. Avem chiar amândouă câte o pereche de ghete turcoaz exact acelaşi model, pentru că ei i s-a parut “super!” să se îmbrace la fel cu mama ei.

Ghetele de damă pentru vară

Am şi un mic secret: îmi achiziţionez întotdeauna şi câte o pereche de ghete de vară din piele naturală. Acum am chiar două astfel de perechi în dulapul de încălţăminte: o pereche bej cu broderie şi şiret, ce se potriveşte foarte bine cu pielea bronzată, şi o pereche maro, din piele întoarsă, cu şiret şi franjuri veseli, această din urmă pereche de ghete din piele fiind perfecte pentru vacanţă, pentru drumurile lungi pe jos în locurile noi în care fiecare colţisor trebuie vizitat pentru a-i descoperi frumuseţile. Aceste ghete sunt confortabile petru că pielea este de foarte bună calitate, se muleaza pe picior, iar talpa este subţire şi uşoară, numai bună la drum. Acum, la sfârşitul verii, le poate găsi oricine la mari reduceri, chiar şi cu 50% mai puţin, preţuri foarte avantajoase pentru o asemenea calitate.

Oricum, acum mă uit şi după un preţ bun la ghetele de vară pentru a le avea anul viitor, dar şi după o pereche de ghete de damă din piele îmblănite, de foarte bună caliate, care să fie rezistente la umezeală, pentru că nu suport frigul la picioare.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo