Criteriul National

Ghete de damă pentru cel mai modern şi tineresc look

Ghete de damă pentru cel mai modern şi tineresc look
septembrie 02
15:37 2016

Ghetele de damă din piele sunt foarte practice şi preferate de adolescente dar şi de către femeile active. Când ne uităm după o pereche de ghete damă, vedem o ţinută lejera şi confort.

Pentru originalitate, prefer ghete damă de piele în culori deosebite

Pentru că fiica mea îşi alege încălţăminte de culori deschise, am început să prefer şi eu nuanţe precum turcoaz şi corai. Nu mi se mai par stridente ci cool şi pline de stil. Avem chiar amândouă câte o pereche de ghete turcoaz exact acelaşi model, pentru că ei i s-a parut “super!” să se îmbrace la fel cu mama ei.

Ghetele de damă pentru vară

Am şi un mic secret: îmi achiziţionez întotdeauna şi câte o pereche de ghete de vară din piele naturală. Acum am chiar două astfel de perechi în dulapul de încălţăminte: o pereche bej cu broderie şi şiret, ce se potriveşte foarte bine cu pielea bronzată, şi o pereche maro, din piele întoarsă, cu şiret şi franjuri veseli, această din urmă pereche de ghete din piele fiind perfecte pentru vacanţă, pentru drumurile lungi pe jos în locurile noi în care fiecare colţisor trebuie vizitat pentru a-i descoperi frumuseţile. Aceste ghete sunt confortabile petru că pielea este de foarte bună calitate, se muleaza pe picior, iar talpa este subţire şi uşoară, numai bună la drum. Acum, la sfârşitul verii, le poate găsi oricine la mari reduceri, chiar şi cu 50% mai puţin, preţuri foarte avantajoase pentru o asemenea calitate.

Oricum, acum mă uit şi după un preţ bun la ghetele de vară pentru a le avea anul viitor, dar şi după o pereche de ghete de damă din piele îmblănite, de foarte bună caliate, care să fie rezistente la umezeală, pentru că nu suport frigul la picioare.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro