Criteriul National

Ghid complet. Ce cadouri poti oferi prichindelului tau?

Ghid complet. Ce cadouri poti oferi prichindelului tau?
martie 02
10:59 2017

Un subiect extrem de indragit, in special de cei mici. Cadourile pentru copii sunt un mod excelent de a-i inveseli si chiar de a-i stimula din punct de vedere intelectual pe copii. In Romania, firmele au inceput sa ofere in ultimul timp chiar si cadouri pentru copii angajatilor, de exemplu cadouri de Paste pentru copii, sau alte sarbatori legale.

Fiindca sarbatorile Pascale se apropie cu pasi repezi, iata cateva idei de cadouri pentru copii si ce rol au acestea in dezvoltarea copilului tau:

  1. Omida de jucarie Fisher-Price Code-a-Pillar care iti ajuta copilul sa invete totul despre codare. Aceasta jucarie este extrem de buna pentru copii si ii incurajeaza sa devina mici programatori, combinand noua segmente ale acestei jucarii. Aceste noua segmente determina in ce directie se indreapta omida. Jucaria se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 8 ani.
  2. Galeria de Arta Rosie Flo . Cu aceasta jucarie, copiii vor fi incantati si vor beneficia de nenumarate ore de disractie in timp ce incearca sa puna la cale, sa coloreze si sa creeze o intreaga mini galerie de arta. Galeria de arta are chiar si un mic gift shop. Avantajul acestei jucarii este ca pot invata despre marile opera de arta in timp ce se joaca. Fiecare opera de arta are 2 fete. Pe fata apare picture originala la o scala mica, iar pe verso apare o variant conturata , o schita pe care copiii o pot colora. Jucaria aceasta se adreseaza copiilor incepand cu varsta de 6 ani.
  3. Harta magnetica janod. Aceasta harta este o alternativa amuzanta de cadou pentru copiii care vor sa invete geografia lumii intr-un mod nonconformist. Harta este din lemn, este colorata si contine 90 de piese magnetice, educationale, care puse impreuna formeaza un puzzle imens. Piesele reprezinta animale, orase viu colorate si locatii faimoase, care vor ajuta micutii sa invete despre lumea lor. Jocul se adreseaza copiilor incepand cu varsta de trei ani.
  4. Oficiu Postal de jucarie. Aceasta jucarie a fost proiectata pentru a permite copiilor ca lucreaza in lumea adultior, dar totul intr-un mod distractive, cu elemente stimulante si educative. Cateva dintre lucrurile pe care le pot face copii sunt: sa numere bani, sa cantareasca etc. Jocul se adreseaza copiilor incepand cu varsta de trei ani.
  5. Telescopul pentru copii. Aceasta jucarie este una dintre jucariile durabile, si o alegere perfecta pentru micutii viitori oameni de stiinta, pasionati de lumea extradordinara a astronomiei. Telescopul a fost creat special pentru mainile micute ale copiilor. Copii pot vedea luna extrem de detaliat cu ajutorul acestui telescop. Jucaria se adreseaza copiilor incepand cu varsta de opt ani.
  6. Setul pentru cum sa inveti sa cosi. Acest set (kit) face cusutul sa fie o activitate foarte atragatoare pentru copii. Continutul este impachetat intr-o mini valiza. Valiza este plina de lucruri interesante si colorate, de la ace, perne, material si mini sabloane. Aceasta jucarie le poate stimula partea de creatie si ii poate indrepta chiar spre design. Jucaria se adreseaza copiilor incepand cu opt ani.

 

Material realizat impreuna cu GiftIdea.ro – furnizor de cadouri pentru copii angajatilor firmei tale!

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro